2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سللمممممم دوست گلم چطوری خوبی ❤️😍 قریونت برم ای از محبت زیادتت هست التماس دعا دارم گلم ❤️ سه ساعت ...

ای جان دلم...قربونت گلم

بی صبرانه منتظر خبرای خوبتم

حتما عزیزم اگه لایق باشم  💖💖💖💖

اللّهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد 💖💖💖💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
@elhamiiiiiiiii   عزیز دل کجااااایی؟آز دادی؟

همینجا ننه    باید منتظر سه ساعت بشیم کلا یه ورم کج شده داخل ماشین نشستم   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمده ام آمده ام دخترم صبر کو    

وااای صبر ندارم خووو..مبخام خبر ننه شدنت بدی..یاخدااا🙏 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره عزیزوممممم ازمایش دادم ولی امیدم نا امید شده 😔حال هوای پریودی دارم 😔

وای نگو اینطور الهام جان..خدانکنه که ناامید باشی

ان شاء الله که حال و هوای بارداریه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
وااای صبر ندارم خووو..مبخام خبر ننه شدنت بدی..یاخدااا🙏 

وی ننه کلا حرفات بهم جو میده   با کله بپرم   بجان خودم حالم خوبه این عوارض داروهای هورمونیه دیفونه کرده😂

دعاکن ننه اگرم منفی شدم خدا هم صبر بده 🌸

نمیدونم والا هیچی گفت باید صبر کنی .

عزیزم منو ببخش نشد حالتو بگیرم چی شد  ازمایش دادی دکترت چی گفت ؟ 

وی ننه کلا حرفات بهم جو میده   با کله بپرم    بجان خودم حالم خوبه این عوارض داروها ...

عزیزدلم انشاءلله ک مثبتی..چون قر تو کمرا فراووونه💃.توکل بخدا ..خودش ب هممون کمک کنه ..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شما چندبار انجام دادین و دنبال علت نگرفتن نرفتین؟

من هفت تا جنین داشتم و دوتا  سه تایی انتقال دادم که هر دوبار منفی شدم در حال انجام کارهای مربوط به انتقال اون یدونه بودم که طبیعی باردار شدم اما هفته هفت سقط شد حالا بعد از عید میخوام برم برای انتقال اون یدونه. من خودم مشکل خاصی ندارم همسرم اسپرمش ضعیفه اینم در نظر بگیر که انجام میکرو به معنی مثبت شدن صد در صد نیست هر بار حدود ۴۰ درصد اگه اشتباه نکنم احتمال موفقیت وجود داره پس منفی شدن دلیل بر بودن مشکل نیست لزوما. 

وای نگو اینطور الهام جان..خدانکنه که ناامید باشی ان شاء الله که حال و هوای بارداریه

پرستارم ازم داشت علایمارو میپرسید که پریود شدم یانه   گفتم نه بعد میگفت حالت تهوغ چی فقط نگاه کردم بهش   گفتم خانوم من فقط مَخمَکام درد میکنه و س ی ن ه میگفت اوکیع اوکیه هست برو صبحانه بخور اعصابت خوب بشه 😂😂😂

عزیزم منو ببخش نشد حالتو بگیرم چی شد  ازمایش دادی دکترت چی گفت ؟

عزیزم گفت باز باید سه شنبه آز بدم نمیدونم والا فعلا بلاتکلیفم انشالله امروز مامانی الهام شک نکن 😍😍😍😍 من منتظرم بی خبرم نگذار کی جوابت و میگیری؟