2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
عزیزم دیدی ک دوستان اینجا بی بی چک کاذب زیاد داشتن پس تا همون موقع ازمایش صبر کن انشاءلله ک خوش خبری

اره ولی خوب خیلیا بیبیشون دوخط شده بود و اصلا لک نداشتن

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهی چقدر دلت میخواد یکی مثل تو باشه شرایطش که دلت گرم بشه که بدونی نباید هیچ وقت ناامید شدکاش دلگرم ...

ایشالا 😍😍😍

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
عزيزم ضخامت آندومترت كه خيلي خوبه ولي من هم شنيدم كه ميگن ٣ خطي باشه خيلي مهم تره ، من خودم ضخامت آن ...

به سلامتي عزيزم. به من گفت اگر تا شنبه سه خطي نشه انتقال و كنسل مي كنم. به نظره شما ممكنه زمان بگذره و سه خطي شه؟ شما روز چنده سيكلتون انتقال داديد؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
کاش صبر میکردی فریز انتقال میدادی

سهیلا جون از چه لحاظ میگی فریز؟ من هم اصلا موافق نیستم اما فکر کنم چون آخرین شانسم هست دکتر میگن فرش باشه بهتره شاید هم از لحاظ آمادگی رحم..

الان دارم با اشک اینارو تایپ میکنم..فعلا باید تا فردا صبر کنم....کلافه شدم از دست تزهای جور واجور پزشکان محترم که این پروسه رو خسته کننده شده وگرنه که من هیچ نگرانی ندارم اما با این کاراشون باید دائم فکر و خیال کنم

دوستان نازنینم نفسی جان و آرایانا جان خیلی خیلی ممنونم ازتون...بهترینهاااا نصیبتان🌺🏵♥️♥️

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
 سهیلا جون از چه لحاظ میگی فریز؟ من هم اصلا موافق نیستم اما فکر کنم چون آخرین شانسم هست دکتر می ...

عزیزدلمممم ان شالله تمام مشکلاتت حل میشن و رحمت خدا شامل حالت میشه 🙏🏻 پستهاتو همیشه دنبال کردم و ارزوی موفقیت برات دارم 🌸🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزدلم دعا میکنم دلت شاد شه و خدا سوپرایزت کنه💚حتما ازمایشتو تکرار کن ان شاالله که میره بالا خانمی

سلام عزيزم تبريك ميگم . شما ضخامتتون چقدر بود موقع انتقال؟ روز چند سيكلتون انتقال داديد؟ سه خطي هم بود يا نه؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
بچه ها مارک پروژسترون پریروزم یه چیز دیگه بود که تموم شد مارک دیروز وامروزم چیز دیگه به نظرتون از ای ...

عزیزم منم روز ده انتقال لک بینی داشتم شیاف و آمپول پروژسترون اضافه کردم قطع شد انشالله ک مامان شدیم

سهیلا جون از چه لحاظ میگی فریز؟ من هم اصلا موافق نیستم اما فکر کنم چون آخرین شانسم هست دکتر می ...

عزیزم دلتو بسپار به خدا. من هر وقت بین دوراهی گیر میکنم توپ رو میندازم تو زمین خدا😂😂میگم خدایا من خودمو رها میکنم و همه چی رو میدم دست تو منو اون سمتی ببر که از همه جهت برام بهتره همین طور راه میرم تو خونه و اینو تکرار میکنم. خداییش هم همیشه نتیجه گرفتم حتی وقتایی که از نتیجه راضی نبودم بعد فهمیدم اون بهترین اتفاق ممکن برام بوده. دوستم یادت نره همیشه سپیده بعد از تاریک ترین لحظات بیرون میاد و تو الان اونجایی. 

به سلامتي عزيزم. به من گفت اگر تا شنبه سه خطي نشه انتقال و كنسل مي كنم. به نظره شما ممكنه زمان بگذره ...

سه خط یعنی چی؟