2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684563 پست
سلام دوستان من انتقال دادم شیاف پروژسترون ک میذارم نمیدونم چرا همش میریزه رو لباس زیرم چیکارکنم نگرا ...

عزیزم وقتی میذاری دراز بکش یک ساعتی تا جذب بشه! بیرون میریزه نگران نباش برای منم همینطوره !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستان من انتقال دادم شیاف پروژسترون ک میذارم نمیدونم چرا همش میریزه رو لباس زیرم چیکارکنم نگرا ...

سلام عزیزم. سعی کن بعدش نیم تا یک ساعت دراز بکشی تا خوب جذب بشه بعدش هر چی که بریزه بیرون مهم نیست مواد نگهدارنده شیافه. دارو دیگه جذب میشه بعد نیم ساعت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم.وقتی شیاف میذاریی یکساعت درازبکش.ماده اصلیش تو نیم.ساعت اول جذب بدنت میشه و اونکه میاد بیرون ا ...

ممنونم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام عزیزم. سعی کن بعدش نیم تا یک ساعت دراز بکشی تا خوب جذب بشه بعدش هر چی که بریزه بیرون مهم نیست م ...

ممنونم ازهمه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلاممم عزیزدلمممم مننم خوف خوفم     خودت درچه حالی عزیزم 😘

من خیلی بی خیال بودم ایندفعه 

😂😂😂

شوهرم امروز میگه برو از بده اگه حامله نیستی الکی انقد آمپول نزن 

بدنم کبوده کبود شده🥺

علایمت چی بوده تا الان؟

راستی استراحت مطلقی؟؟

عزيزم ماشالله به اين روحيه اي ك داري (در مورد فرزندخواندگي)واقعا هركسي اينجوزي نيس اول ب سلامتيت فك ...

سلام مامان خانوم گل...مرسی عزیزم بابت پیامت.لطف داری شما 🌹🌼💐..این صبوری ارمغان این راه بوده واسم...امیدوارم که همه چی خوب پیش بره و میدونم خدا تو این روزهای سخت تنهام نمیذاره برای شما هم بهترین آرزوهاااا رو دارم...انشاا.. که بارداری خوب و راحتی داشته باشی دوست خوبم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ان شاالله جنین های خوبی برات تشکیل میشه ، انتقال میدی  وفرزندان سالم و صالحی هم میشن.میتونم بدو ...

ممنونم از دعای قشنگت.من بیمارستان بهمن وبادکتر عارفی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم من فعلا انتقال ندارم باید چند بار پانکچر بشم فریز جمع کنم بعد عمل لاپراسکوپی انتقال بدم و ای ...

ان شاالله بااولین پانکچر ،تخمک های خوب وزیاد وعالی داشته باشی که به پانکچر دوباره نیازنباشه.وبااولین انتقال دوقلوپسرودختر باردارشی وبه سلامتی بیان بغلت

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من خیلی بی خیال بودم ایندفعه  😂😂😂 شوهرم امروز میگه برو از بده اگه حامله نیستی الکی انقد آم ...

اصلاااااا اصلااااااا چنین اشتباهی رو نکنی الان خیلی زوده وایسا همون ۱۴ روز برو ازمایش بده عزیزم !خووو ننه شدن بی دردسر نیست   درضمن بعدا دهن هم سیلبیس میکنه 😂

استراحت مطلق نه اصلا عزیزم اصلا بفکرش نیستم عادی راه میرم انگار نه انگار !روزای اول اره سه روز اولش استراحت داشتم نه زیاد چون کارای اشپزی با من بود تا الان 

علایم که چی بگم اینا رو اصلا علایم حساب نمیکنم 

تا عوق نزنم 😂😂😂خدا الشفا😂

کمر درد گاهی دردتخمدان اونم گاهی دیگه حرارت بدنم یا بالارفته یا گرم شده خودمو زیاد دلداری نمیدم با این چیزا

میزنه ضایع میکنه 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام دوستان گل گلاب🌹🌼🌻💐
عجب روزی رو گذروندم دیروز با این حالم..خیلی جالبه به همه مسائل، نبود دکترم رو اضافه کنید و بعد هماهنگی با دکتر جانشین و جنین شناسی...اصلا شرایط خاصی بود..

✔🔴✔🔴✔🔴✔🔴✔در نهایت گفتن فعلا ۴ تا جنین داری و اصلا درباره گرید نظر نمیدیم تا شنبه ظهر
نظر دکتر اینه که اگه گرید جنین A باشه و چهارتاش  برسه به چهار روزه یکشنبه انتقال انجام میشه  و دو تا فریز میشه

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴دیگه بدون در نظر گرفتن ژن غلظت و ایمنی و.... در واقع یا شانس و یا اقبال..
✔✔✔✔✔من که دیگه خسته شدم از تاکید بر اینکه خانم دکتر من mthfr pai1 هتروزیگوته قبلش مکمل نمیخوام آیاااا؟؟مشکل ایمنی و التهاب اندومتریوز چی؟؟ اونم نه؟😊

خلاصه کلا اینسری دربست در اختیار دکتر و آزاد و رها و هم جهت با موج😙😙🏊‍♀️

جالبه حتی امروز حالت تهوع دارم..حتی شکمم ورم داره ..نمیدونم انتقال کار درستی هست یا نه؟

@دخترفروردین      دوست خوبم ممنون که به یادم هستی...عزیزم من واقعااا نمیدونم چه حکمتی هست تو این مسائل ولی باز هم توکل بخدااا...می بوسمت عزیزم و واست روزهای خوبی رو آرزو دارم...آمین♥️🌹🌼

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام دوستان گل گلاب🌹🌼🌻💐 عجب روزی رو گذروندم دیروز با این حالم..خیلی جالبه به همه مسائل، نبود دکت ...

اتریسا جوونم بهترینها رو برات ارزو میکنم..انشاءلله ک هر چی خیر وصلاحته پیش بیاد موفق باشی خانومی👏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان گل گلاب🌹🌼🌻💐 عجب روزی رو گذروندم دیروز با این حالم..خیلی جالبه به همه مسائل، نبود دکت ...

کاش صبر میکردی فریز انتقال میدادی