2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

بچه ها من چی کار کنم بی بی چکم هر روز از روز قبل پرنگ تر میش ولی تیتر بتا امروز دادم ۲ بود روز ۱۳ انتقالم خدایا به خدا گیج شدم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بچه ها من چی کار کنم بی بی چکم هر روز از روز قبل پرنگ تر میش ولی تیتر بتا امروز دادم ۲ بود روز ۱۳ ان ...

بايد سونو شي ببيني جنيني هس؟اگه هس كجا داره رشد ميكنه

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بايد سونو شي ببيني جنيني هس؟اگه هس كجا داره رشد ميكنه

یعنی چی اخ بتام ۲ کلا ولی بی بی همشم شانس من مدیکور هرجا رفتم اونم که این چند روز بار اول بعد ۱ ساعت مثبت شد بار دوم بعد نیم ساعت امروزم بعد یک ربع

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بچه ها سرعت بالا رفتن ویتامبن دی اخه اینقد زیاده   من تقریبا4هفته پیش ازمایش دادم 18ونیم بود.. ...

عزیزم خب دوزی که استفاده کردی زیاد بوده دیگه. کلا اندیکاسیوتش این شکلیه که   برای کسانی که کمبودش رو دارن تا چهار هفته هفته ای یدونه ۵۰ هزار از اون به بعد ماهی یکی. من همسرم ویتامین دی هزار برام گرفته روزی یکی میخورم خارجیه خیلی خوشگلن ادم دلش نمیاد بخورتشون😂😂😂میگه جذب هر روزش بهتر از ماهی یه باره

سلام دوستان من یه سوال دارم دیشب متاسفانه دیروقت متوجه شدم شیاف پروژسترونم تمام شد یعنی ۲۴ ساعت شیاف ...

اگه هنوز امید داری ادامه بده. من شوهرم گفت قطع کن که زودتر پری بشی و دفع بشه الکی به زور با شیاف نگهش ندار اما هرکاری کردم دلم راضی نشد گفتم اگه یه درصد هنوز جنینی درکار باشه چیکار کنم!یواشکی شیاف گذاشتم. برای من که جواب نداد اما از خدا هیچی به دور نیست شاید خدا برات معجزه کرد  ما اینقدر امپول و قرص و دوا داریم یه ازمایش اضافه هم روش خواهر. 

بچه ها من چی کار کنم بی بی چکم هر روز از روز قبل پرنگ تر میش ولی تیتر بتا امروز دادم ۲ بود روز ۱۳ ان ...

اخه اگه خدایی نکرده خارج رحمی باشه هم باید بتا بالا بره شاید بی بی چک مشکل داره. 

عزیزم خب دوزی که استفاده کردی زیاد بوده دیگه. کلا اندیکاسیوتش این شکلیه که   برای کسانی که کمبو ...

آزی جون 😉

اومدم شوخی کنم باهات😂😂😂😂گفتم الآن بچه های گروه میگن این دختره یه پانکچر کرده اماکلاقاط زده😂😂😂😂

اما نمیتونم از شوخی بگذرم😅😄😅😄

آزی جون خسیس نشوووووبخورشون😂😂😂منم ویتامین د روزانه دارم....از برشما وصد البته خشگل تر از بر شما😂😂😂😂😂😂اما دلم میاد و میخورمشون😅🙌🙌

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام به همگی  با اجازه خاله ها نی نی جونم رو فریز کردم و تشریف آوردم خونه خدایی وقتی که بچه ه ...

اوووبوست ر قبل پانکچرخوردین؟ حالاتاانتقال هم میخواین بخورین؟ 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اخه اگه خدایی نکرده خارج رحمی باشه هم باید بتا بالا بره شاید بی بی چک مشکل داره. 

حتما این سومین بی بی چک که میزنمو هاله داره 😔

حتما این سومین بی بی چک که میزنمو هاله داره 😔

عزیزم نمیخام ناامیدت کنم ولی مدیکور منو زیاد گول زده ..مثبت کاذب تو کارش هس..اگه میتونی ی مارک دیگه بزن و حتما ازتو تکرار کن دوروز بعد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اهان اینجوری پس شوهرم که شنبه قرارهبره آزمایش بده منم میرم همونجا ازمایشامو میدم  این هزینه ا ...

ن گلم هزینه ازمایشا جداس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها الان شوهرم رفت جوابو گرفت.امروز روز ۱۴ انتقالم بتا ۱۲۵۹ عددش خوبه؟ کلی گریه کردم نمبدونم‌چ ...

عزززززیزم مبارکت باشه مامان جونم🍀☘❤🐣😘

نمیدونی چه ذوقی کردم برات☘

ان شاءالله به خیر و خوشی تا آخررررش🌻

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘