2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684565 پست

سلام دوستان خوبم

منم قصد میکرو دارم امروز روزاول سیکلمه

از روز چند برم داروهامو شروع میکنن 

آیا اینماه انجام میشه کارام؟

دوستای مشهدی مرکز میلاد لطفا بیان از اونجا واسم تجربه هاشونو بگن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@اریانا_جان    

@negin69    

@نفسی835    

ممنونم عزیزای دلم..ان شاالله به زودی دلتون شاد شه و فندقاتون بچسبن به دلتون محکمممممم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان خوبم منم قصد میکرو دارم امروز روزاول سیکلمه از روز چند برم داروهامو شروع میکنن  ...

عزیزم اگه ازمایشات ک چیزای ک.لازم بوده رو اماده کردی روز 2یا 3پریودی سونو میشی و داروها شروع میشه وتو.همون ماه پانکچر میشی 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه تاحالا نرفتم پیششون  چه آزمایشاتی

اها پس تازه میخای شروع کنی خب ی سریی چکاب خودت وشوهرت و ازمایشات هورمونی و آز اسپرم انجام میدین اینا ک اماده شد باتوجه ب شرایطت وارد سیکل میشی و دارو شروع میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها سرعت بالا رفتن ویتامبن دی اخه اینقد زیاده  من تقریبا4هفته پیش ازمایش دادم 18ونیم بود..بعدش هفته ای ی دونه قرص 50000خوردم یعنی فقط 3تادونه  حالا چندروزپیش از دادم ویتامین دی شده بود50  

🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒 مشکلات دست از سرم برنمیداره......نمیزاره لااقل یه مراسمی خوش باشم بزورم که ش ...

ای وااای دم عیدی 

یخچال بی تربیت...

انشالله که با تعمیر درست بشه🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزای دلم من امروز رفتم ازمایشمو تکرار کردم بتا سه هزار و خورده ای بود.دکتر گفت عالیه.ولی خودم ته د ...

فقط میگم خوشحالم با دست پر که چه عرض کنم با شکم پر 😍😍😍😍برمیگردی ولات....خدا همراهت...الهی شکر سختی راه و دوری از خواهر برادر و خانواده نتیجه داد و اونا هم شادان شدن😉با مثبت شدن بارداریت😙

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنون عزیزدلم.الهی آمین ان شاالله مثبت شدن شماها رو ببینم به زودی من یزد پیش دکتر افلاطونیان.بیمار ...

خاکستری دوست خوبم اگر میایید شیراز برا استراحت بیا خونه ما......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،