2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
والا اگه به مركز باشه كه اونا گفتن تا سه هفته بعد آزمايش بده ولي من ديدم همه جا دارن ميگن روز ١٤ انت ...

چجور میری آز مگه برات تو دفترچت ننوشتن ک چه تاریخی آز بدی!!!!!؟ اخه چرا عجولی😤

عزیزم هنوز معلوم نشده نی نی ات چند تان؟

من؟نه فداتشم من تازه فردا باید ازمایش دوممو تکرار کنم.ان شاالله همه‌چی‌خوب پیش بره فرقی نداره چندتا باشه.هرچی خدا بخواد عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مرکزی که من انجام دادم گفتن وقتی آز دادین زنگ بزنید چه منفی و چه مثبت خودتون داروهاتون رو قطع ...

اگه زنگ بزنم دعوام مي كنن چرا زود رفتي آخه شما كجا شنيدي كه سه هفته بعد انتقال برن واسه آزمايش😕

خداااااااايا شكرت🙏🏻
چجور میری آز مگه برات تو دفترچت ننوشتن ک چه تاریخی آز بدی!!!!!؟ اخه چرا عجولی😤

تاريخ نزده بود، همه ١٤ روزه ميرن و تكليفشون روشن ميشه تا كي منتظر ميموندم

خداااااااايا شكرت🙏🏻
آره عزيزم يه ذره حتى بيشتر  به نظرم بخوره همسرت من مطمينم تاثير داره منم از ناجى اسپرم خوندم و ...

من گیرم نیومد متاسفانه عزیزم همین الان کلی داروخونه گشتم اما پیدا نشد ک نشد

ممنون عزیزم. واقعا باور نمی کردم اینقدر این شرایط سخت و ناراحت کننده باشه    ولی چه میکرد ...

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم تا اروم بشی میدونم بی فایده هست 😔فقط میخوام بزودی زود دلت شاد بشه🙏🏻🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
چند روز بعد پانکچر میشه حموم کرد. مردم از بی حمومی

قاصدک😎نذارمن شاخ در بیارم😂😂😂😂یعنی هنوز حموم نرفتی چرکووووو😂😂😂😂😂

,ازفردای پانکچر میشه حموم رفت.فقط👈 روز پانکچر چون👈 بیهوشی داشتی نبایدحموم بری

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

منفی بودواس من 😭 امیدوارم حداقل بقیه دوستان مثبت باشن 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
@hawre   جان جواب آزمایشت چی شد خانومی انشالله که غرق شادی باشی بیا از خودت خبر بده

سلام عزیزم،ممنونم که به فکرم بودی،جواب آزم منفی شد

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍