2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

به کسایی که مادر شدن تبریک میگم امیدوارم سالم نینیا شون  بغل بگیرن من امروز روز۱۲ انتقال جنینم بود وبی بی چک زدم منفی شد برای بار سوم بازم کلی نا امید شدم ۲تا جنین گریدaبلاستوسیت انتقال داده بودم انگار اینبارم قسمت من نیست مادر بشم😔😔😔

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
به کسایی که مادر شدن تبریک میگم امیدوارم سالم نینیا شون  بغل بگیرن من امروز روز۱۲ انتقال جنینم ...

بی بی چک اعتماد نیست تو ک این همه صبر کردی چرا آزنمیدی و بی بی میزنی اخه؟؟؟؟؟؟ گرید aفرق داره با بلاست عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عههههههه امروز کیا رفتن آز؟؟؟؟ 

بارانا و hawre 

این دوستمونم کا الان بی بی مثبت گذاشت نمیدونم از کی میده

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
بی بی چک اعتماد نیست تو ک این همه صبر کردی چرا آزنمیدی و بی بی میزنی اخه؟؟؟؟؟؟ گرید aفرق داره با بلا ...

گلم بلاستوسیت گردم جنینمو گریدشونم گفتم aولی چرا بی بی چک مدیکور بعد از خشک شدن هاله میندازه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
گلم بلاستوسیت گردم جنینمو گریدشونم گفتم aولی چرا بی بی چک مدیکور بعد از خشک شدن هاله میندازه

پس اصلاااااا ناامید نباش ان شاء الله ک میگیره وقتی بلاست بشه دیگه گرید a مطرح نیست عزیزم یعنی فندقات خییییلی زرنگ بودن پس الکی خودتو ناامید نکن. اره مدیکور خیلی مزخرفه اما اگه حاله افتاده مبارکهههههه عکسشو بزار 😍

سلام من دیروز پانکچر شدم خانما خیلی درددارم آیا طبیعیه؟ شماهم اینجوری بودین؟ ۶تاتخمک داشتم میشه احتمالا فردا انتقال بدن برام گفتن پنجشنبه بیا....یکم راهنماییم کنین چیکارا کنم چیکارا نکنم ممنون

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
پس اصلاااااا ناامید نباش ان شاء الله ک میگیره وقتی بلاست بشه دیگه گرید a مطرح نیست عزیزم یعنی فندقات ...

اخه بعد از خشک شدن انداخت از روز ۱۰ تا الان ۴ تا زدم هرسری بعد از خشک شدن هاله میندازه

عکسشو میتونی بزار 

بعد راستی مصرف شیاف پریودی رو عقب میندازه؟؟؟

انقدر اعصابم داغون که خدا میدونه 😔😔

@مامان_آینده_هستم‍  سلام مامان خانمی خوبی؟فندقت خوبه؟یه سوال داشتم گلم،تو بعد مثبت شدنت باز هم تخمدانت تیر میکشید؟من گاهی تخمدان راستم تیر میکشه...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم