2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همچین آدم که میگی پارسال زندگی منو داشت نابود میکرد و من بجنون رسیدم فقط توکل بخدا درست کرد مشکلات ر ...

واقعا خدا به راه راست هدایتشون کنه،نمیدونی چقدر حالم بد شد،انقدر میلرزیدم که همسرم ترسیده بود.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
بچه ها الان شوهرم رفت جوابو گرفت.امروز روز ۱۴ انتقالم بتا ۱۲۵۹ عددش خوبه؟ کلی گریه کردم نمبدونم‌چ ...

وااااای عزیزم،خداروشکر، الهی که عاقبت بخیری دردونتو ببینی،بارکت باشه گلم،یادته دیروز گفتم بعد دیدن بتای مثبتت واسم دعاکن،یادت که نرفت؟

چراکه نهههه وقتی خدابخواد معجزه کنه میشه حتی خیلیا باجلوگیری باردار میشن😍😘انشالله شماهم باجواب مثب ...

😘😘😘

انشاالله دل همه شاد بشه بحق حضرت زهرا 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزيزم چرا كه نشه من ٦ سال اقدام منظم داشتم ولي باردار نشدم ولي اين بار من كلا بعد از زايمانم توي ٨ م ...

😘😘😘

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
فدای تو  استرس رو از خودت دور کن همه چی به امید خدا خوب پیش میره  راستی برم بگم تو گروه ...

ای‌جانم.مرسی دورت بگردم.اها حواسم اصلا به گروه ت لگرام نبود.اخه من فیلترشکنام از کار افتاد دیگه اصلا نتونستم سر بزنم.اتفاقا خیلی تو فکر اون گروه بودم همیشه.همه چی خوبه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام مبارکه عزیزدلم خداروهزارمرتبه شکر😍😍😍😍 خیلی خیلی خوشحال شدم ان شاء الله قسمت همه خانم ها ...

ممنونم مهربون جانم.الهی آمین.از ته دلم این لحظه رو آرزو میکنم برای تموووم منتظرای نی نی💚خدا کمکم کنه تا اخرش به خوبی پیش بره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
وااااای عزیزم،خداروشکر، الهی که عاقبت بخیری دردونتو ببینی،بارکت باشه گلم،یادته دیروز گفتم بعد دیدن ب ...

ممنونم دورت بگردم.بخدا تک تکتون‌اومدین جلو چشمم و همش دعا میکردم این لحظه قسمتتون شه.من مطمئنم به زودی مامان میشی خوش قلب جانم💚هنوز نیاز دارم به دعاهاتون بچه ها.خیلی دعام کنین تا پس فردا خیالم راحت شه بابت همه چی

ممنونم دورت بگردم.بخدا تک تکتون‌اومدین جلو چشمم و همش دعا میکردم این لحظه قسمتتون شه.من مطمئنم به زو ...

عزیز دلم،مامان خانم نگران نباش،بااین بتای تپل مپل،جوجه ها جاشون خوبه خوبه.

سلام.توروخدا منواز نگرانی در بیارید دارم میمیرم.شنبه چهارم انتقال دادم دوتاجنین بلاست.اما ۲ روزه که ...

سلام عزيزم بسلامتي ، نگران نباش همه نوع درد داريم فقط استرس نداشته باش بزار بگذره ان شالله كه به دلت محكم مي چسبه و بسلامتي دنيا مياد و مامان ميشي😍

خداااااااايا شكرت🙏🏻

سلام دوستای خوب  و آنای مهربان

ولادت حضرت زهرا مبارکتون. .انشاءالله به حق این خانم همهمون به حاجت دلمون برسیم و دست پر خبر خوشحال کننده بشنویم

خاکستری عزیز مبارکت باشه خانوم. .با بتای عالیت دلمون و شاد کردی

گندم جان قلبا ناراحت شدم از صبح تا الان خیلی سخت بود بیام پیام بدم. .انشاالله خداوند هرچه زودتر نی نی های ناز ت رو بهت بده.

نه نمیزنم اصلاااا من آزمایشم شنبه س😪 انشالله اول جواب مثبت تو دوستمممم😍 راستی تاریخ پری کی بوده؟ ...

عزیزدلمممممممم دعام کن من 12 انتقالم میرم آز البته بخاطر شرایط ظاهرا زودتره وروز شنبه تکراره

من دیروز بود عزیزدلم