2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام گلم منم بای ۹ اسفند برم آزمایش البته بی بی زدم ک حاله داشته روز ۱۰ انتقال ولی بازم توکل کردم ب ...

سلام گلم،پس هدیه روزمادرتو گرفتی🤩🤩،خداروشکر،مبارکت باشه،ان شاء الله آزمایشتو که دادی هم همینجوری خبرخوششو بهم بدی

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانکنه حالت بد باشه عزیز دلم چی شده؟ 

یه آدم بیمار داره سعی می‌کنه آرامشموبهم بزنه که متاسفانه موفقم شد،خداکنه بتونم خودمو زندگیمو مدیریت کنم،ازت التماس دعا دارم گلم

ازمايشمو گذاشتم اينجا شما ديدي آنا جون ظاهرا ژن غلظت خون دارم  

همون دیگه..... 

به دکترت حالاتتو بو شاید بهت فعلا آسپرین بده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بلا به دور.....  انشالله هرچی بوده به خیر گذشته و خودتون و عزيزانتون تنتون سلامته....&nb ...

فدات آناجون،ان شاء الله بخیر بگذره و دلم آروم سه مثه قبل آرامش داشته باشم

یه آدم بیمار داره سعی می‌کنه آرامشموبهم بزنه که متاسفانه موفقم شد،خداکنه بتونم خودمو زندگیمو مدیریت ...

همچین آدم که میگی پارسال زندگی منو داشت نابود میکرد و من بجنون رسیدم فقط توکل بخدا درست کرد مشکلات رو

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
هر چند که نامردی بود😜 ولی نوش جان.... گوووووشت شه به تنت😄

تو ر خدانفرینم نکن😂😂😂😂من خیلی چاقم....نمی خوام اضافه ترشم😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
رویا جون چی میگی بزار نمیفهمه😊بزار پسر بیاد دلش لح لح میزنه برا دختر😉 و برعکسش

مریمی پشت من باش😉 چند چندی عزیزم😆

گل صحرا دو روز تمام گریه میکرد که چرا جنینش پسره؟ 

😄

من میگم به دنیا بیاد براش عزیز میشه . به گریه های خودش میخنده🤗

دیشب جاریم پیام داده انشاءلله مادربشی روز مادرو بهت تبریک بگیم  نمیدونم دعای خیر کرده یا ترحم& ...

انشالله که به حق همین امروز این خانم سال دیگه پیام تبریک روز مادر رو برات بفرسته. عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد. انشالله که زبونش به خیر برات بچرخه 

ولی ما میگیم کِشته کِشته زردآلو.... کِشته انجیر

واییییییییی

کشته گفتی و کردی کباب

همکار و دوست مشهدیمون وقتی میام مشهد میگه کشته و فالوده بیار برامون

البته فکر کنم کشته به اون میگید که تو اب ... کشته های شیراز خوشمزه تر از مشهده😋

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
یعنی با این دی اف ای ودی ان ای میکرو جواب میده؟؟پس چرا خیلیا میگن اگه دی اف ای زیر ۲۰ نشه میکرو جواب ...

والا برا ما جواب داد البته ما مجددچک نکردیم..... فقط سه ماه دارو خورد و خنکی و رعایت کرد و چون طبع همسرم گرم بود خوردن گرمی رو کم کرد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com