2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آنا جان هم پست شما و هم یکی دوتا از دوستان ک ب این سوال جواب دادن چقدر به من آرامش داد از وقتی ک خون ...

ببین یه چیزیم بگم خیالت راحت‌تر بشه..... 

بچه های خودمو مثال میزنم..... 

ببین وقتی یه مشکلی هست تلاش میکنی همه جوره بدن خودت و همسرت رو تقویت کنی، چه روحی، چه جسمی، چه معنوی..... 

مثلا ما سر دخترم از یه سال قبل همه چیو رعایت میکردیم تغذیه، ورزش، مکمل، تفریح و..... 

خودت میدونی که لااقل مکمل زیاد مصرف میکنیم..... 

اما سر پسرم که بدون آمادگی بود حتی یه فولیک ساده هم استفاده نکرده بودیم..... 

خلاصه ماها از خیلی جهات شانس داشتن بچه‌های سالم‌تر رو داریم..... 

انشالله به زودی با جون و دل لمسش میکنی..... البته این به این معنی نیست طبیعی باشه مشکل داره اما من شخصا حس میکنم میکروییها بچه هاشون نه تنها چیزی کم ندارن شاید بهترم باشن.... 

به نظرم مشکلاتی که گفتی درمورد دستکاری بیشتر به بحث پی جی اس و پی جی دی میتونه مرتبط باشه.... 

که اونم نه صحتش ثابت نشده نه رد شده..... 

برا همینه من برا تعیین جنسیت همچین روندیو توصیه نمیکنم.... 

چون به هر حال رو جنین بیوپسی انجام میشه.... 

ولی برا میکرو تنها همچین چیزی نیست و فقط جنین تشکیل میدن و انتقال میدن همین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزیزدلم.ان شاالله مامان شدن خودتون من علائم خاصی نداشتم گلم فقط همون روز هشتم تا یازده بعضی ...

خداروشکر انشالله که دوتااااا نی نی داریییی مبارکت باشه

والتماس دعا عزیزم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دیشب واسه همه مامانایی که انتقال دادن و منتظر جواب آزمایش مثبت ❤هستن وهمچنین اونایی که منت ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی انشالله دل خودت هم بزودی شادبشه

♥️♥️♥️

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
خداروشکر پس همون ماه جواب گرفتین 

عزیزم من سه بار میکرو کردم.... 

بار سوم چون همه مشکلاتم رو شده بودن جواب گرفتم..... 

بعدشم برا دومی با یهو طبیعی با معجزه طبیعی باردار شدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من تو سیکل ای وی اف بودم امروز بعد ۴ روز استفاده امپولا  گونال اف و منوپروتین روز د ...

عزیزم والا به نظر اینطور میاد دقیق نمیدونم..... 

شاید خدا خواست و با همین آی یو آی جواب گرفتی.... 

خب ب دکتر نگفتی اصلا ببینی نظرش چیه...مریم خانوووم ولی این حالت مشکوکه ها..   یاخدا. خودت سوپر ...

اگه فقط خدا سورپرایز کنه✋

دکتر نرفتم انشاله تا هفته دیگه اگر همینجور بودم میرم....البته لکه بینیم کمه کم شد ....میدونی فکر کنم همین جز پرئودیم حسابرمیشه....چون الان که کم شده مثل بعد پرئودی شده ترشحاتم🤔 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستان گلم ، ممنونم آنا جون ، خدا بچه هاي شما رو هم حفظ كنه و اين روزهاي خوب رو قسمت همه منتظره ...

وقتی خودش یهویی اومده پس اسمشم زودتر میاد هر چند از نوع مستعار.... 

عزیزمم حتما خیرتی هست ازمایش بده 🌸🥰

میترسم😶

مرداد ماه بیبی چکم مثبت بود رفتم آز دادم زیر یک بود انقدر سخت گذشت بهم....الان میترسم....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اتفاقا برای منم خیلیییی دیر گذشته      ازمایشمو رو روز پانزدهم نوشته اما تومرکز به ...

عزیزم اکثرا همین روز 14-15 می‌نويسن..... 

منم همون روز 15 آز دادم..... 

بچه ها یه سوال؟ تا زمانی که قرص و شیاف استفاده می کنیم پریود نمیشیم؟!!!! یا ممکنه با وجود استفاده از ...

عزیزم معمولا پریود نمیشی اما بعضیام شدن اما خوب تعدادشون کمبود..... 

💜💜💜💜💜💜اره عزیزم فریز دارم هیسترو شدم اینبار البته برای خراش اندومتر که نشد.تا الان ۵۰میلیون هز ...

انشالله که میشه..... 

پس اگه این آزهارو ندادین حتما انجام بدین یعنی ایمنی و انعقادیارو....