2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
حالا یه چیزی بگم؟ من رفتم پیش این دکترا که طب اسلامی دارن دارو گرفتم گفتم بهمون گفتن باید لقاح مصنوع ...

عزیزم این همه مراکز معتبر دارن انجام میدن حالا این وسط به گفته بگیه نفر به صحتش و شریعی بودنش شک کردی؟؟؟ 

به حرفش فکر نکن.... 

لااقل در مورد تخمک و جنین خود زوجین دیگه اینحرفهارو نکن..... 

هر چند به نظر من هیچ کدومشون مشکل ندارن اما لااقل برا تخم و جنین خودمون این حرف رو نزنن دیگه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جدی؟؟  آزمایشگاه مرکزی که دیگه بهترین آزمایشگاه تهرانه  آخه واسه همسر من خیلی خیلی اختلا ...

برا همسر منم بیرون 60 یا 70 به بالا بود ولی ابن سینا یک درصد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دکتر گفتم میگه لازم نیست...سی دی مارکرا رو دادم ...انتقال قبلم هم آنوکساپارین داشتم...دوماه پیش س ...

من یه سقط داشتم. اما طرازی برام نوشت ایمنی انعقادی ها رو.

البته خدا رو شکر مشکلی نداشت.

اینجا بچه ها میگن حتی شده خودتون برین بیرون بدین ایمنی انعقادی رو بنویسن.

بارداریت طبیعی بود یا میکرو.؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دندون خراب داری؟ گاهی اوقات بارداری باعث درد دندون میشه بعد یه مدت خوب میشه من بارداری قبلیم با ای ...

وای رویا جون نگو من کلا تو عمرم دندون درد نکشیدم ولی اخیرا خیلی دندونام حساس شدن و الکی الکی درد میکنن..... 

حتی چکاپم رفتم گفتن مشکلی ندارم.... 

هر چند الان پریودم خیالم راحته اما اینو گفتی از این به بعد با هر درد دندون من قلبم میره تو دهنم که..... 

خخخخخخخخخ..... 

کار دنیارو میبینی؟؟؟؟؟ 

عزیزم نمیدونم فقط به چیزی چک کردی ببینی بارداری یا نه؟؟؟  چون من سر پسرم عملا با تهوع شک کردم ...

هنوزم تهوع دارم .عصرها بدتره.مثل الان تا شب.

زیر بغل و سینه هامم کمی درد میکنه.

پری هم باید شنبه میشدم که نشد.

اما دوباره بی بی چک نزدم.گفتم شوهرم بگرده یه مارک دیگه پیدا کنه.

من ده روز پیش آمپول ویتامین دی زدم؟

بد نباشه اگه حامله باشم؟!

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
منم دنبال همین سوالم یکی از بچه ها گفت دکتر جنتی خوبه   عزیزم به نتیجه رسیدی حتما به منم خبر ب ...

عزیزم مورفوی همسر من یک بود بعد صفر شد و زیر نظر آقای دکتر دارو گرفت و گفته هاشو انجام داد و مامان شدم..... 

سلام دوستا یه سوال داشتم بعد بارداری با میکرو استراحت مطلقین یا روند بارداری طبیعی دارین ؟ هرروز امپ ...

عزیزم استراحت مطلق مال شرایط خاصه.... 

تا وقتی دستور استراحت مطلق ندادن نیازی نیست.... 

زندگی عادی با سرعت آرومتر فقط..... 

والا پروژسترونو معمولا داری..... 

بقیه داروهام بسته به شرایط و نیازته..... 

سلام دوستان  روزتون بخیر ...من تو سیکل ای وی افم الان سه روزه گونال  اف و منو تودپین نیزنم ...

عزیزم خوبه که..... 

ذخیرت مگه بالاست با پلیکیستیک هستی؟؟؟؟ 

همه هایپر نمیشن..... 

حالا احتیاطا اینارو رعایت کن..... 

آب زیاد بخور.... 

سفیده تخم مرغ آب پزهر چند تا که بتونی.... 

گوشت و مرغ و ماهی..... 

بچه ها من بلد نیستم تیکر بارداری درست کنم؟؟؟ میشه یادم بدین    

تیکرت مبارکه عزیزم..... 

سلام دوستای گلم،من چند روز اتفاقاتی بدی برام افتاد که حال مساعدی نداشتم،برای همین نتونستم به تاپیک سربزنم،چخبرا؟آمارمامانای جدیدُکی لطف می‌کنه بهم بگه😍😘

خاکستری،الهامی وبقیه دوستان انتقالی خودتون بیاین بهم خبرخوش مامان شدنتونو بدین🤩🤩🤩

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم خوبه که.....  ذخیرت مگه بالاست با پلیکیستیک هستی؟؟؟؟  همه هایپر نمیشن.....  ...

امروز رفتم سونو کنسل شد سیکلم گفت فقط یدونه فولی ۱۶ داری بقیه ریزن ایو ای کن   

خدا جونم شکرررت  
اره عزیزم استرس بیخود نداشته باش وخوشحال باش ک خوشونو بهت نشون دادن😘

خداکنه تو رو خدا برام دعام کنین، آخه هنوز 8 روز تا موعد پریودم مونده، تو رو خدا اینجا کسی بوده مثل من باشه

سلام عزیزم ممنونم که به یادم بودی من خیلی به این تاپیک و دوستان خوبی مثل شما مدیونم اما متاسفانه ا ...

قربونت شکلت. منم نی نی تمام نقطه سر خط

اما ناامید نشدم. عزیزم از خدا برای دل مهربونت صبر و آرامش میخوام.