2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
الهی شکر.......سلامتی بچه بزرگترین نعمته 😍و البته بهترین عیدی😍به گل پسرت بگو برای ما هم دعا کنه... ...

چشم عزيزم ان شا الله شما هم به زودي صاحب يك فرزند سالم و صالح ديگه بشي . باباش كه ديگه بنده خدا براي خودش كدبانويي شده ، همه غذاها رو ياد گرفته بپزه ، برادرم اينها طبقه بالاي خودمون هستن بهشون گفتم يه موقع غذا نداشتن به همسر من سفارش بدن براشون بپزه . 😂😂😂 خدا رو شكر همسرم توي همه كارها خيلي كمك ميكنه .

چشم عزيزم ان شا الله شما هم به زودي صاحب يك فرزند سالم و صالح ديگه بشي . باباش كه ديگه بنده خدا براي ...

خدا نگهش داره 120 سال روسرتون با عزت و افتخار.داغ همو نبینید ایشاله🌹🌹🌹🌹🌹......دختر لااقل تو هم پاشو اسفند براش دود کن.....😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان گلم من امروز جواب آزمايش سل فري رو گرفتم ، خدا رو هزاران بار شكر هيچ مشكلي نداشت و جنسيت ني ن ...

خیلی خوشحالم برات 

دیدی گفتم یه داداشیه واسه مهرسا

هر چند واسه ما  جنس مهم نیس وسلامتی مهمتره 

ان شالله که بسلامتی  بیاد بغلت 

التماس دعا 

انشاله خودت بزودی خبر بارداریتو بزاری.😙😙

فدات مریم..جون انشاءلله خیلی زود باهم جشن بگیریم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان گلم من امروز جواب آزمايش سل فري رو گرفتم ، خدا رو هزاران بار شكر هيچ مشكلي نداشت و جنسيت ني ن ...

خداروشکر عزیزم..خیالت راحت شد..ای جوونم پس ی داداش کوچولو تو راهه..به به تیکر هم آبی شد دیگه..خداروشکر ک سالمه گل پسری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چشم خانمي ، من هميشه دعاگوي همه دوستان هستم .

سلام مامان سبحان جون خدا روشکر گل پسرت صحیح و سلامته  ایشالله تا پایان نه ماه همچی خوب پیش بره  جواب سلفری منم برای ۱۲ گفتن حاظر میشه و الفا پروتیین  هم امروز امادست ولی موندم با جواب سلفری بگیرم  

چشم عزيزم ان شا الله شما هم به زودي صاحب يك فرزند سالم و صالح ديگه بشي . باباش كه ديگه بنده خدا براي ...

مامان سبحان جان به نظر من داشتن یه همسر همراه و فهمیده حتی از داشتن بچه هم مهمتره. خداروشکر که همسر خوبی داری. یوقتایی که میام تاپیک و پیام ها زیاد نیست میرم پیام های  تاپیک های دیگه  رو میخونم بیشترش درمورد شکایت زن ها از شوهراشونه. دیشب یکی دور از جون ارزوی مرگ برای شوهرش کرده بود ادم موهای تنش سیخ میشه. مردم مشکلات بدتری از ناباروری هم دارن ادم امروز باردار نشه بالاخره با این پیشرفتی که علم کرده چهار روز دیگه نتیجه میگیره اما خدایی نکرده همسر بد رو دیگه میشه چیکار کرد!؟من همیشه به خدا میگم خدایا من از همسرم راضیم تو هم ازش راضی باش. چون از وقتی یادمه مامانم میگفت مردی که دعای زنش پشت سرش باشه همیشه خدا هواشو داره. ببخشید به موضوع تاپیکمون ربط نداشت بزاریدش به حساب گپ دوستانه. 

خیلی خوشحالم برات  دیدی گفتم یه داداشیه واسه مهرسا هر چند واسه ما  جنس مهم نیس وسلامتی م ...

واقعا براي من هيچ فرقي نميكرد جنسيتش ولي خوب به هر حال خوشحالم و دعا ميكنم براي همه اين اتفاق خوب بيفته .

بچه ها شیاف پروسترون میذارید بعدش درد ناحیه دهانه رحم احساس نمیکنید ؟؟

اره منم همینطور بعداز شیاف رحمم مثل درد پریودی کم داره

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
سلام مامان سبحان جون خدا روشکر گل پسرت صحیح و سلامته  ایشالله تا پایان نه ماه همچی خوب پیش بره ...

يكدفعه دو تاش رو با هم بگير عزيزم ، ان شا الله ني ني شما هم در سلامت كامل هست ، من هم آلفا پروتئين و كواد ماركر رو همينجا كرج انجام دادم چون آزمايشگاه با بيمه مكملم قرارداد داشت جواب اونها رو هفته پيش گرفتم كه خدا رو شكر مشكلي نداشت .

سلام دوستان عزیز

من تقریبا یکی دو ماهی از نی نی سایت فاصله گرفتم. 

امیدوارم کلی مثبتی داشته باشیم.تبریک میگم به همه مامانای جدید

تو این مدت سعی کردم به مشکلاتمون فکر نکنم چون بعد از اینکه شوهرم جواب آزش رو گرفته بود خیلی افسرده شدم حالم خوب نبود.خداروشکر روحیم خوب شده

بچه ها چندروز دیگه قراره شوهرم آز دی اف آی بده.میخوام بدونم دوستانی که این مشکل رو داشتن بعد از چه مدت آزمایش رو تکرار کردن؟؟؟؟

این آزمایش باید چند روز بعد از نزدیکی باشه

دکتر گفتن یک روز ولی میخوام بدونم بقیه چطور بودن؟؟؟

بچه هایی ک اطلاعات دارین تو این زمینه خواهش میکنم جواب بدید؟؟؟