2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
چندمته؟

من که هیچی منتظرم پرئود بشم ....

انشاله پروسه من برا بعد عید 

مثبت شدن دوستای اینجا انرژی بهم میده😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که هیچی منتظرم پرئود بشم .... انشاله پروسه من برا بعد عید  مثبت شدن دوستای اینجا انرژی بهم ...

دعاکنید برام که نی نی هام بمونن و جواب ازم مثبت بشه امروز میخوام بی بی بزارم خبرشو میدم ان شاالله

فقط محتاج دعای فراوانممممم

دعاکنید برام که نی نی هام بمونن و جواب ازم مثبت بشه امروز میخوام بی بی بزارم خبرشو میدم ان شاالله ف ...

انشاءالله خوش خبر باشی🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام دوستان☘🍀🌻

صبح شنبه تون بخیر😍 ان شاءالله هفته ای پررررر از انرژی و خبرهای خووووب باشه برای هممون❤

@تورک_آنا     جون و بچه ها یه سوال...

برای غربالگری اول کی میرن اصولا؟

من۲۳ام بهمن که رفتم سونو ۸ هفته و ۵ روز بودم..

و دکتر برای ۱۱اسفند سونو و آز نوشت که میشم ۱۱ هفته و دو روز...

امروز زنگ زدم تا نوبت بگیرم آزمایشگاه نیلو..یکم منو ترسوند.. گفت ما ب همه میگیم از ۱۲ هفته.. حالا ک زودتر داده دکترت پس با مسئولیت خودت و دکترت زودتر بیا..

حالا چیکار کنم،زوده یعنی.. دیرتر برم؟

البته اینم بگم ک دکتر طرازی گفت من نه هفته در نظر میگیرمت.. چون از یه جهت ک اندازه گرفتم ۸ هفته و شش روزه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم خط کمرنگ بیخودی که نمیفته، حتما خبریه😉

عزیزم خوبی؟نی نی جون چطوره؟؟؟؟😍☘🍀 رفتی غربالگری؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اگه موقع شیاف گذاشتن اذیت میشی و شیاف به سختی میره داخل( ببخشید اینقدر واضح گفتم) اون رد قرمز می تون ...

راست میگی دوستم.من اصلا به این موضوع فکرنکردم.برای توام مثل روزای اول راحت نیست گذاشتن شیاف؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
میفهمم.... انکار سست میشی... انگار اصلا اون ناحیه وجود نداره من که میگم همه اینا میتونه مقدمه خبر خ ...

منم امیدوارم رویا جون.چی بگم.یه روز یه عالمه علائم دارم.یه روز هیچی عادی عادی ام.فقط همین زیر شکمم که یه جوریه وگرنه‌امروز هیچیم نیست😑😁بی بی چک هم که ممنوع شده برام.همش سعی میکنم مثبت فکرکنم تا روز چهارشنبه

التماس دعا💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
انشالله هدیه روز مادر امسالت بهت حسابی مزه میده..... 

خدا از دهنت بشنوه انا جون

ان شاالله تک تک انتقالیا مثبت شن 

ان شالله مثبته مهرآفرین.. اره والا دیفرلین مد شده..😁😁😂 من میگم این همه صبر کردیم این دو ماهم رو ...

آفرين خوب گفتي، واقعا دوماه حالا وسط اينهمه صبر زيادم عب نداره فقط توكل ب خدا انشالله رحمش رو شامل حال كنه و عنايت كنه، ميگم بچه ها ميتونم سوال كنم ايا امپول اثر خاصي رو حال و روحيه تون داشته يا نه؟ من مثل احوالات قبل پريود شدن شدم يكم،، و صبحا با تپش قلب از خواب پا ميشم، ميخواستم بپرسم ممكنه از امپول باشه يا برم پرولاكتينمو چك كنن كه سابقه شو داشتم؟

@بهار213    

@مهرآفرين٩٧

...