2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
گفتن ناشتا بیا 😏از امشب بعد شام چیزی نباید بخورم حتی آب

اره نباید چیزی بخوری عزیزم.ان شاالله فردا به سلامتی پانکچر میکنی و کلی تخمک تپل و درنهایت جنین گوگولی برات تشکیل میشه که با اولین انتقال مامان شی😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره نباید چیزی بخوری عزیزم.ان شاالله فردا به سلامتی پانکچر میکنی و کلی تخمک تپل و درنهایت جنین گوگول ...

ممنون عزیزم . مرسی که حرفهات همیشه دلگرم کنندست .خدارو شکر که دوستایی به خوبی شما دارم .

دل تو دلم نیست رفتم حموم اومدم لاکهامو پاک کردم فقط منتظر فردام و پر اضطراب و استرس. ایشالله خدا برا همه بهترینو بخواد بعد تصدق بقیه برا منم خوب بخواد .

چی میشد هایپر نمیشدم و انتقالمم میدادم یکدفعه . اما بازم پناه به کرم خودش

سلام دوستان شما روزای ۱۰.۱۱پریود تخمکاتون چقد بود چندسانت بود واسه من ۱۴بزرگترینش بود شنبه هم سونو د ...

من هر وقت رفتم نپرسیدم و دکتر هم نگفت، خووش با توجه به سایز کم و زیاد میکنه دوز دارو رو 

سلام دوستان شما روزای ۱۰.۱۱پریود تخمکاتون چقد بود چندسانت بود واسه من ۱۴بزرگترینش بود شنبه هم سونو د ...

سینال داروی قوی نیست، بعد پانکچر هر کسی تو روزی براش میزارن که تخمک هاش رشد کافی رو کرده باشه، چون هیچ دو بدنی شبیه به هم نیست، دکتر داروی ضعیف داده تا هایپر نشی، یکی ممکنه 17 پریود پانکچر بشه یکی ممکنه 12پریودی 

سلام دوستان اگه کسی جواب سوال منو میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم، برای عوض کردن تاریخ پریودی میشه از ...

سلام.

اینکار توبدن هرکس یه جورمتفاوتی خودش ر نشون میده. 

مثلا من بر ای زیارت این کار ر انجام دادم.چند روز بعدقطع پری شدماماباز توموعد خودم پری شدم.باز توموعدقطع خودسرانه قرص پری شدم.اون باری که اینکار رکردم سه سری پری شدم.....کلا بادست خودم.....به هم زدم سیکلم ر

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام. اینکار توبدن هرکس یه جورمتفاوتی خودش ر نشون میده.  مثلا من بر ای زیارت این کار ر انجام ...

پس ممکنه به یکی بسازه به یکی نسازه و کلا بدنش بهم بریزه،ممنون عزیزم

سلام بچه ها..من بعد انتقال ک.منفی شد پری شدم..روز اول. ی تیکه لخته سفید وصورتی کمرنگ  اندازه3 انگشت تقریبا ازم افتاد (ببخشید واضح گفتم) واسه چی بود بنظرتون  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم . مرسی که حرفهات همیشه دلگرم کنندست .خدارو شکر که دوستایی به خوبی شما دارم . دل تو دلم ...

فدات گلم.همه چیو به فال نیک بگیر و همیشه مثبت ترین حالتشو در نظر بگیر.به این فکرکن که اینجوری کلی نی نی برات تشکیل میشه و این باعث میشه استرست خیلی کمتر شه.هرچند امیدوارم واقعا کسی نیاز به فریزاش نداشته باشه جز برای بچه ی دوم سومش😍ولی به این فکرکن که کلی نی نی اسکیمو خواهی داشت😍

به خودت برس و واقعا مواظب خودت باش

فرقی نداره عزیزم چه این ماه چه ماه بعدی بالاخره مامان میشی به زودی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم.تازه روز10هستی بعد طبق گفته دوستان علایم.پریودی و بارداری کاملاشبییه همه پس نگران نباش

قربونت عزیزم،،حس بدی دارم مادرمو خواهرمو دوهفتس زحمت انداختم،،زن همسایمون هر روز میاد سوزنامو میزنه کلی دعا میکنه برام،دلدردای پریودی اومدن،دیشب خواب بودم یه لحظه بیدار شدم به این فکر کردم اگه مثبت نشه چقدر سخته این مراحل دوباره تکرار بشه،کنار بخاری زیر پتو لرز کردم از ترس

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
بچه‌ها من اصلا مشکل یبوست نداشتم اما استرادیول بیچارم کرده یکشنبه انتقال دارم ولی شدیداً یبوست گرفتم ...

عزیزم من از اولش خداروشکر با خوردن انجیر خیس خورده و روغن زیتون روی تمام غذاهام و حتی آبِ انجیر مشکل یبوست نداشتم اصلا.هرروز صبح حدود ده تا انجیر خیس خورده و یه لیوان آبشو میخورم.اما شنیدم بعضیا صبح وقتی بیدار میشن یه لیوان آب ولرم میخورن.بعضیا هم میگفتن یه قاشق روغن زیتون رو میریختن تو اب ولرم صبح ناشتا میخوردن و مشکل یبوستشون برطرف میشده.امتحان کن ببین نتیجه چی میشه

مرسی عزیزم دنبال علائمم چه کنم حتی یه ذره درد هم نداره سینه هام هیچ کجام اصلا تنها دردی که دارم در ...

عزیزم آره حسابش کن چون اولین لازمه مامان شدن داشتن صبر و تحمل درده چون انشالله قراره به سلامتی زایمان کنی..... 

پس از همین پروژسترون شروع کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com