2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
فداتشم مهربونم مرسییییییی 😘😘 نفسی تو چندمت انتقالت آز دادی؟ 

من روز 14عزیزم البت دکتر برا 16نوشته بود من زودتر رفتم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
کسی جواب سوالمو یادش نبود ؟؟؟؟؟؟

عزیزم.من ی لباس بود از این عجیب غریبا.اخه من اولین بارم.بود میرفتم.اتاق عمل ندیده بودم از این لباسا..  با شلوار و کلاه ولی خب تا رفتم اتاق عمل گفت شلوارتو دربیار  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی جواب سوالمو یادش نبود ؟؟؟؟؟؟ @نفسی ۸۳۵

عزیزم روز پانکچر لباس زیر هم بالا هم پایین رو کامل در میاری فقط گان کلاه وهمون شلوار سونو رو میپوشی.روز انتقال هم فقط لباس زیر پایین رو در میاری شلوار سونو میپوشی به بالا کاری نداری.

برا شما قبل پانکچر داد یا انتقال؟ به من قبل انتقال داده و زیر جلدیه

من هنوز پانکچر نشدم عزیزم به من بخاطر آدنومیوز رحم داد دوتا گفت باید رحمت آماده بشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم روز پانکچر لباس زیر هم بالا هم پایین رو کامل در میاری فقط گان کلاه وهمون شلوار سونو رو میپوشی. ...

یعنی بلوزم در میاریم یا فقط لباس زیر ؟؟

شما تو چ مرحله ای هستی 

پانکچر درد داره فرداش میتونم برم اداره ؟؟ انتقالمم چون هایپرم معلوم نیس . واسه هایپریها شرایط چجوریه دردش بیشتره ؟؟؟

وای چقدر سواااال 🙈😔

همون که از پشت بند داره بسته میشه و از جلو با استین پوشیده میشه (گان ) ؟؟؟

اره فک.کنم..عزیزم حالا چرا اینقدر لباس فکرتو درگیر کرده..اصلا مهم نیس چی. بپوشی مهم اینه انشاءلله تخمکای خوبی داشته باشی

پس یعنی بد نیست الان که انتقال دادم یه دونه بخورم ؟ من همش فکرمیکردم خوب نیست بعد انتقال ویتامین دی ...

بله عزیزم جا داره اما بهتره زنگ بزنی مرکز بپرسی

انشالله بتا رفت بالا آزمایش بده ببین لازم داری یا نه.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اره فک.کنم..عزیزم حالا چرا اینقدر لباس فکرتو درگیر کرده..اصلا مهم نیس چی. بپوشی مهم اینه انشاءلله تخ ...

اخه اوندفعه که رفته بودم برا iui و قبلش بخش  . دیدم دختر بیچاره رو اوردن تو حالت نیمه بیهوشی لباسم تنش نبود برا اون پرستار نفهمم اصلا مهم نبود بدنشو تو جابجایی تختها  چند نفر دیگه هم ببینن . هم رفتم جلو گفتم خانوم ملحفه بکش روش و هم اینکه از اون موقع میگم خودمم اون بلا سرم نیاد. برا همه چی باید استرس داشت . دائمم تا میخوابم خواب تخمکهای پوچ و شروع مجدد میبینم 😢 

یعنی بلوزم در میاریم یا فقط لباس زیر ؟؟ شما تو چ مرحله ای هستی  پانکچر درد داره فرداش میتونم ...

من ۳بار رویان پانکچر شدم ولی هنوز نتیجه نگرفتم.بیهوش میشی اصلا درد نداره بعد از به هوش اومدن کمی درد داری وشاید خیلی کم خونریزی.مرخصی بگیری استراحت کنی بهتره ولی اگه کارت سنگین نیست میتونی بری.هایپر بشی باید کمی بیشتر مراقب خودت باشی.خیالت راحت اصلا استرس نداشته باش ان شاالله تخمک های خوبی داری.

اخه اوندفعه که رفته بودم برا iui و قبلش بخش  . دیدم دختر بیچاره رو اوردن تو حالت نیمه بیهوشی لب ...

ن عزیزم.اینجوری نیس تو همون اتاق عمل بعد ک به هوش بیای خود پرستار کمک میکنه شلوارتو میپوشی