2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم به من اول هفته گفتن هایپری . یعنی هایپری بعد پانکچر فرق داره 

هایپری ی چیزه..عوارض هایپری ی چیزدیگه..مهم اینه درگیر عوارض نشی ک اب توردن شکم و درد شدید واییجیزا هس..منم قبل عمل گفتن هایپر شدی وای خداروشکر عوارضش نگرفتم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی زودتر آز دادی؟ بی بی چکم زدی؟ 

اره عزیزم زودتر دادم ولی شما ب حرف دکترت گوش کن..بی بیی نزدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مگه تو بی بی زدی؟ مثبت بود یا منفی عزیزدلمممممممم 

یلدا جونم فک.کنم تیکرم گمراهت کرده  ..من ازمایشم منفی شد..ایندفعه قسمت نبود..ولی شما حتما مامانی

یلدا جونم فک.کنم تیکرم گمراهت کرده   ..من ازمایشم منفی شد..ایندفعه قسمت نبود..ولی شما حتما مام ...

آره😂ای جانمممممم ان شاء الله ک زود مامان بشی وتیکر واقعی بشه، دعام کن مهربونم

آره😂ای جانمممممم ان شاء الله ک زود مامان بشی وتیکر واقعی بشه، دعام کن مهربونم

انشاءلله خیلی زود مامان شدنتو جشن میگیریم افرین باهمین روحیه پیش برو..جوجه ها کیف کنن از همچین مامانی

سلام بچه ها،من روز دهم انتقالم و دوروزه دلدردای قبل پریودی رو دارم،فک میکردم چون مشکل از اسپرم شوهرمه و خودم هیچ مشکلی ندارم حتما مثبت میشه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
خدا مادرشوهرتو بیامرزه و جنت مکانش باشه واقعا نعمت بزرگیه همچین مادر فهمیده ای.....  بدون شک ه ...

مطمینم جاش بهشته همه عروساش ازش راضین یکسالی که من عروسش بودم از گل نازکتر بهم نگفت 

مهربان آنامز  خدا رحمتش کنه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام بچه ها،من روز دهم انتقالم و دوروزه دلدردای قبل پریودی رو دارم،فک میکردم چون مشکل از اسپرم شوهرم ...

گلم.تازه روز10هستی بعد طبق گفته دوستان علایم.پریودی و بارداری کاملاشبییه همه پس نگران نباش

سلام دوستان این چند روز خیلی مزاحم شدم وخیلی بهم کمک کردید .امروز روز ۱۳ انتقالمِ بی بی چکم منفی شد ...

وای یعنی اولش مثبت شد امروز منفی؟ یادم باشه دفعات بعد بی بی چک نزارم البته اگه طاقت بیارم