2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اره قبل پانکچرم داشتم. فاکتور ۵ ام پایینه. Ana هم بالا بود و یکی دیگه از انتی هامم بالا بود. 

پري اين ازمايشا رو خود دكترت بهت داده بود؟ چندمين ميكروتونه؟ نميدن متاسفانه ازمايشا رو همون سر وقت

...
پريچهر مال منم زيرجلديه،، خداروشكر چند نفر از دوستان اينجا پيدا شدن كه اين امپولو داشته باشن، استرس ...

نه والا نمیدونم. دکترم گفت قبل انتقال بزنی بهت جواب میده. گفت سیکل رو طولانی میکنه امامطمعنه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان این چند روز خیلی مزاحم شدم وخیلی بهم کمک کردید .امروز روز ۱۳ انتقالمِ بی بی چکم منفی شد ...

اصلا به بی بی چک اعتمادی نیست هم مثبتش کاذبه هم منفی اون توی انتقال اصلا بی بی ملاک نباشه باانرژی برو به سمت بتا دادن بیا ک منتظرمممممم مامان شدنتو ببینم😍

پري اين ازمايشا رو خود دكترت بهت داده بود؟ چندمين ميكروتونه؟ نميدن متاسفانه ازمايشا رو همون سر وقت

من پارسال دکتر رزاقی برام نوشت. اولین میکرومه.. دکتر تو ویزیت اول نوشت برام .

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه ها یه چیری از امروز افتاده تو ذهنم روز ولادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) میشه روز ۱۱ انتقالم ایا اون روز برم ازمایش بدم دکتر برام ۱۱ اسفند نوشته از رو یعنی روز پانزده انتقال

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
انا جون بنظرت ویتامین دی من درحدی پایین نیست که بخوام بعد انتقال هم بخورم؟ اخه من دو سه ماه قبلش از ...

عزیزم والا من کلا برا ویتامین دی بعد انتقال نظری ندارم چون همیشه فقط قبلش داشتم.... 

برا بعد باید با دکترت مشورت کنی..... 

ببین عزیزم برا من سر پسرم چون نمیدونستم باردارم خوب اولای بارداریم تصادفی چکاپ کرده بودم و ویتامین دیم 16 بود.... 

بعدشم که باردار شدم دکترم با اینکه آزمو دید چیزی بهم نداد حتی یادمه گفتم میخواستم د3 بزنم اما شانس آوردم یادم رفت گفت خوب شده نزدی اما خوب آمپول دزش بالاست.... 

خلاصه بعدها بدون ویتامین دی موقع غربالگری خودم مجدد چک کردم خود به خود تا 40 به بالا فکر کنم رسیده بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسي عزيزم🌹 و اينكه شيافي كه شما گرفتيد ايراني يا خارجي؟ خارجيش انگار گير نمياد

واسه ما شیاف اندومترین هست و فکرکنم مال کشور آلمانه!دقیق نمیدونم .ولی ایرانی نیست عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم