2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

برام خیلیییی دعا کنیدددد خیلی میترسم دیوز که کلا نا امید شده بودم اونقد دعا کردم.لطفا اگه کسی مثل من بوده و لکه داشته از صبح تا شب اما خیلیییی کم و انتقالش مثبت شده بگه لطفاااااااااا🙁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برام خیلیییی دعا کنیدددد خیلی میترسم دیوز که کلا نا امید شده بودم اونقد دعا کردم.لطفا اگه کسی مثل من ...

صبر صبر صبر 

فقط همين 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
سلام دوستان این چند روز خیلی مزاحم شدم وخیلی بهم کمک کردید .امروز روز ۱۳ انتقالمِ بی بی چکم منفی شد ...

دخترم😁

وقت ازمايشت برو ازمايش بده

آفرين

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
ممنون عزیزم همینطور شماااا انشالله این ماه به حق وجود پاک و مقدس حضرت زهرا همه انتقالی ها مثبت بشن

الهی آمین😍💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاكستري احساس ميكنم تو مثبتي علائمت خيلي شبيه منه😁

خدا از دهنت بشنوه دختر...خیلی امیدوارم به لطف خدا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام عزيزان

ببخشيد شماهاي كه شياف استفاده مي كنيد شياف پروژسترون رو شما مقعدي استفاده مي كنيد يا واژينال؟ 

آخه تو برگه اي كه مركز بهم داده نوشته مقعدي ولي تو بروشور شياف نوشته واژينال

خداااااااايا شكرت🙏🏻
سلام عزيزان ببخشيد شماهاي كه شياف استفاده مي كنيد شياف پروژسترون رو شما مقعدي استفاده مي كنيد ...

سلام خانمی‌.والا ما که واژینال استفاده میکنیم و پرستارا و حتی تو داروخونه کلا تاکید داشتن باید واژینال استفاده شه.بنظرم شما هم واژینال استفاده کن یا زنگ بزن مرکزت بپرس

فکرکنم در شرایط خاص که حساسیت یا خونریزی باشه میگن مقعدی استفاده کنین

خانوما من آمپول دیفرلین زدم چند روز پیش ببخشیدا  جاش کبود شده روباسنم چیکار کنم خوب میشه

برا شما قبل پانکچر داد یا انتقال؟ به من قبل انتقال داده و زیر جلدیه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام خانمی‌.والا ما که واژینال استفاده میکنیم و پرستارا و حتی تو داروخونه کلا تاکید داشتن باید واژین ...

مرسي عزيزم🌹

و اينكه شيافي كه شما گرفتيد ايراني يا خارجي؟

خارجيش انگار گير نمياد

خداااااااايا شكرت🙏🏻
برا شما قبل پانکچر داد یا انتقال؟ به من قبل انتقال داده و زیر جلدیه

پريچهر مال منم زيرجلديه،، خداروشكر چند نفر از دوستان اينجا پيدا شدن كه اين امپولو داشته باشن، استرس گرفته بودم

بهار و شما و من و مهرآفرين با گلصحرا،،، فقط گل صحرا خوش بحالش يكي داشت،، شما ميدوني چه فرقي داره عضلاني با زيرجلديش؟؟

...
سلام من که دیروز فکر کردم پریود شدم امروز لک ندارم دیگه دیروز صبح لک دیدم تا شب امروز روز ۱۱انتقالم ...

لک لانه گزینی اینجوریه گلم😍😍😄ان شاء الله ک مامان شدی خوشگلههههه😘