2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
خدا ایشالله دلتو شاد کنه دختر .بعد چند روز خنده اومد رو لبم 😂😂😂 انگار نه انگار دو دقیقه پیش اشکم ...

😍😍😍😗😗

خدا زود زود دلت رو شاد کنه. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلصحرا جونم یدفعه احساس کردم دوباره خودمو معذرت میخوام خیس کردم ترشحات خیلی زیاد و گرم داشتم د ...

لك و خون سياه چيزي نيس متكا بزار زير پات بياد بالاتر از بدنت شياف هم استفاده كن بعدشم اينكه تو هركاري كني اونا بايد بيان بيرون چون قديمي

من و همه باردارا ترشح دارن زيادم دارن فقط باس بو و خارش نداشته باشه 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
مهیا جووون تاریخامون نزدیک به همه تقریبا ولی به من نگفت پریود شدی بیا به من گفت 28 روز بعد دومین تزر ...

كاش ميدونستيم ميخواد چيكار كنه ٢٨ روز بعدش،،

بهار جون من متاسفانه يكمي به دارو حساسم كه خيلي بدم مياد از اين حس مزخرف، دست خودم نيست به خاطر يه اتفاق مربوط به گذشته، حالا اون حالت از يه طرف بهم فشار مياره و از طرف ديگه احساس ميكنم خود ديفريلين يه كم حالت فشار روحي مثل همون حالت سه چهار رو. قبل پريود ايجاد كرده برام، خلاصه يكم كلافگي حس ميكنم، ميترسم دومي رو نتونم بزنم با اين وضع،، شما هم حس قبل پريود پيدا كردين؟ يه سوالم داشتم، شما هم ترشحات تخمك گذاريتون خيلي بيشتر شده اين ماه؟

...
سلام به همگی،به خانومایی که تازه مامان شدن تبریک میگم،خانومایی هم که تازه انتقال دادن ان شاءالله با ...

خدارو شکر به خیر گذشته، خیلی مراقب خودت و دردونه مون باش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من دیروز انتقال دادم و از دیروز تا حالا جز حس پریودی هیچ حس دیگه ای ندارم😢

به خاطر داروهاست عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
كاش ميدونستيم ميخواد چيكار كنه ٢٨ روز بعدش،، بهار جون من متاسفانه يكمي به دارو حساسم كه خيلي ب ...

نه عزیزم فعلا .. اتفاقا منم سینه هام فیبروکیستیکه به داروهای هورمونی خیلی حساسه امیدوارم که هر چی هست بخیر بگذره اصلا دوست ندارم این داروهارو استفاده کنم ولی مجبورم من آخرای دوره پریودم هستم ولی خب ایندفعه خیلی زود قطع شد هنوز به تخمک گذاری نزدیک نشدم اینم بگم من همیشه ترشح داشتم چه عفوتتی چه و..😬😬فکر نکنم برام خیلی غیرعادی باشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام دوستان این چند روز خیلی مزاحم شدم وخیلی بهم کمک کردید .امروز روز ۱۳ انتقالمِ بی بی چکم منفی شد ...

ای بابا گندم‌جان این همه آنا جون میگن بی بی نزنین برا همینه دیگه، چرا با روح و روان خودتون بازی میکنین ، هنوز واسه ازمایش هم زوده بذار سر موعدت با خیال راحت برو از بده، انشالله که مثبته، بیخیال مثبت و منفی بی بی شو، انرژی مثبتت رو حفظ کن افرین دختر خوب💝💝💪💪

سلام دوستان این چند روز خیلی مزاحم شدم وخیلی بهم کمک کردید .امروز روز ۱۳ انتقالمِ بی بی چکم منفی شد ...

گندم جون تا ازمایشش ندی هیچی مشخص نیس نگران نباش گلم.توکل بخداکن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خوبی نفسی جونممممممممم😍😍😍😘 عزیزم دعا برام یادت نرها فندقامممممم حالشون عالی باشه با دعات😍😍

حتما یلدا جون..انشاءلله ک نی نی ها تا نه ماه چسبیدن ب دلت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام خوبید؟ مگه دریا جون زایمان کرد....؟ 

دکتر براش دوم اسفند زده بود. چندروزم بود نیومده بود سایت دیگه من پیش پیش تبریک گفتم🙂🍀☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘