2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

[QUOTE=82830146]میگم این شیاف رو که میزاری نمیریزه؟! برا من چند ساعتی میگذره میریزه بیرون نمیدونم چیزی هم جذب میشه ...[/QUOTEچرا عزیزم تا دلت بخواد میریزه😂ولی مهم نیست چون من حتما تو هر شرایطی باشم حداقل دو ساعت میخوابم بعدش

به پرستار و دکتر هم که گفتیم گفت مهم اینه نیم ساعت تا یه ساعت حتما بعدش بخوابین‌.بعدش هرچی اومد بیرون مهم نیست چون مواد اصلیش جذب میشه و بقیه ش مومشه.وقتی شیاف گذاشتی یک ساعت حتما بخواب

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون عزیزم😘 چون شیافه ۴۰۰ بود فکر کردم زیاده ۱۲ ساعتی. الهی هفته بعد خوشحالمون کنی😍😍

ممنون فداتشم.نه شیاف ما دوزش پایینتره فکرکنم.فدات گلم.ان شاالله هممون خوش خبر باشیم و دم عیدی دل خودمون و‌خونواده هامون شاد شه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بی بی چک زدم امروز - منفی بود - شاید واقعا زود بوده - اما حالم گرفته است 

واسه همینه میگن بی بی‌چک نرنین دیگه.توروخدا اینکارو با روح و روانتون نکنین.روز چندم بودی؟

خاکستری جان شما کدوم مرکز انتقال دادی؟

بیمارستان مادر و‌ کودک عزیزم

حسم بهم‌میگه تو یکی از هم اتاقیامی😍😂

عزیزم مرکز ما دوهفته انتقال رو میگه هفته ای یکی ویتامین دی ۵۰۰۰۰ بخوریم منم خوردم    ولی م ...

مرسی گلم.واجب شد شنبه زنگ بزنم پس.ممنونم

خواهش عزیزم😘 میگم فعلا نخور ولی شنبه عصر زنگ بزن از منشی بخواه که از خود افلاطونیان بپرسه، من مطمئن ...

بنظرت میپرسه از خود دکتر؟همش برام سواله اگه واقعا کار ضروری با خود دکتر داشته باشیم چیکار باید بکنیم😑

[QUOTE=82830146]میگم این شیاف رو که میزاری نمیریزه؟! برا من چند ساعتی میگذره میریزه بیرون نمیدونم چی ...

عع پس طبیعیه😂 مرسی عزیزم آره منم کم کمش یک ساعتو میخوابم

الحمدالله❤
خداروشکر که متوجه شدی قطعا خدا خیلی دوستت داشته که به دلت انداخته به دکتر یاداوری کنی. منم تو باردار ...

مرسی عزیزم ،به امید خدا،منم بیهوشی میخواستم اما گفتن با بی حسی داروی کمتری به بچت میرسه وحسابی ترسیده بودم ضربان قلبم تا ۱۶۰ رفته بود وانقد باهام حرف زدن تا آروم شدم،شما چند هفته سرکلاژ شدی؟

بنظرت میپرسه از خود دکتر؟همش برام سواله اگه واقعا کار ضروری با خود دکتر داشته باشیم چیکار باید بکنیم ...

یکم اصرار کن بگو واقعا سردرگم شدم عدد ویتامین دی رو هم بگو، شاید حالشون خوب باشه بپرسن😅 سعیت رو بکن، ولی زیاد بهش فکر نکن عزیزم مطمئنن اونقدرا مهم نیست

الحمدالله❤
🌹🌹🌹🌹سلام دوست خوبم، كمكتو هرگز فراموش نميكنم رويا جون باز داره نوبت امپول دوم ميشه من قاطي كردم ...

من نتونستم برم اما خیلی ها دو سه روز بعد انتقال هم با ماشین سفر رفتن

اگر سفرت تفریحی محسوب میشه نرو