2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

@gandomak    عزیزم بسیار از پستی که گذاشتی خوشحال شدم ان شاالله با خبر بتای تپل مپلی بیایی🤲🌸🍀 

هی هی دختر موهای سرمو سفید کردی

از بست گفتم استرس نداشته باش 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
به نظرم از ترسته این حالات، چون امپول رقیق کننده به این حالاتت خیلی مربوط نمیشه، من خودم روزی دوبار ...

گفتم شاید حساسیت دارم که اینطور شدم،

ترس که آره واقعا خیلی ترسیده بودم😊 خیلی ازت ممنونم عزیزم😘

الحمدالله❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@gandomak    عزیزم بسیار از پستی که گذاشتی خوشحال شدم ان شاالله با خبر بتای تپل مپلی بیای ...

عزیز دلم ممنون الان که خبری نیست امروز روز ۱۱ انتقال بود فضولیم گل کرد آخه میخواستم کار جدید بگیرم گفتم ببینم مثبت یا منفی دیدم دو تا خط افتاد میگم شاید بخاطر hcgباشه که پونزده روز پیش زدم استرس ندارم اتفاقا فقط زیاد خوشحال نشدم تا توی ذوقم نخوره😂😂 انشالله تو خوش خبر باشی عشقم😘😘😘

سلام بچه ها

خوبین؟یه سوال دارم درد پهلو و زیر دل بعد از مثبت شدن آزمایش طبیعیه؟من صبح که بیدار میشم دردی ندارم ولی اگه یه مقدار بشینم یا کارای خیلی ساده انجام بدم تو خونه زیر دلم درد میگیره و پهلوم،کمر درد هم دارم ولی خیلی کمتره،نفخ زیاد و یبوست هم هست،نمیدونم چیکار کنم،نگرانم،میترسم نشونه های خوبی نباشه،هرچی سرچ میکنم چیز مشخصی برام نمیره،کسایی که تجربه داشتین بیاین راهنمایین کنید،من حدود ده روز دیگه سونو قلب باید برم و به شدت به خاطر این درد ها نگرانم

سلام مامانا کسی بعد انتقال ویتامین دی میخورده؟دوز ۵۰/۰۰۰ باید یه هفته درمیون باشه یا هرهفته؟ من وی ...

من اون دو هفته انتظار دوز ۱۰۰۰ روزی یکی میخوردم.... از دو سه هفته پیش دوباره دکتر بهم داد چون از رنج ۱۰ تا ۳۰ ویتامین دی من ۴ بود. همون دوز ۱۰۰۰ روزی یکی. در مورد ۵۰۰۰۰ نمیدونم

عزيزم خيلي ناراحت شدم برات ، واقعا اصلا نميدونم چي بگم ، ان شا الله كه دلت آروم بشه خانمي .

ممنونم 😔

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
بچه هایی که مثبت شدن بعدازانتقال سینه هاتون تغییر کرد؟؟ نمیخاد تغییر کنه؟ ای خدا ده روز چجوری ...

اووووو. چه خبره بعد انتقال!!! تغییر با این سرعت؟! تو‌ ماکروفر که نمیذارنمون

من بعد ماه سوم سینه هام سنگین شد و کمی بزرگ بعد یه مدت کوتاه هم دوباره پفش خوابید

باورت میشه انگار حرفای دل من میزنی من بشدت اسیب پذیر شدم خدا بدادمون برسه اوندفعه که منفی شدم دلم می ...

نه عزیزم خدا به اونا رحم کنه که اینطوری دل بنده ی خدا رو میشکنن. خدا هدایتشون کنه   شما صبوری کن عزیزم انشالله خدا به زودی دلتو شاد میکنه. من اگه پام بخوره به پایه مبل اول مغزم رو مرور میکنم ببینم داشتم به چی فکر میکردم که خدا بهم تلنگر زده!!بعد راستش عجیبه برام چطور بعضی آداما........ خدایا خودت هوای بنده های خوبتو داشته باش

من یه مشکلی دارم🤭 از دفعه قبل که انتقال دادم تا حالا یبوست دارم امروز هم انتقال دادم میترسم برم د ...

اولا پیشنهاد میکنم توالت فرنگی استفاده کن. مخصوصا الان که یبوست داری استفاده از توالت ایرانی فشار زیادی به رحم میاره... 

دوما ملبن استفاده.... مثل روغن زیتون... آلو.... انجیر خشک.... آب فراوون.... کیوی

روده هاتو به حال خودش رها نکن

عزیز دلم ممنون الان که خبری نیست امروز روز ۱۱ انتقال بود فضولیم گل کرد آخه میخواستم کار جدید بگیرم گ ...

اورین دخمل کنجکاو   همه چی حله حله   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

#مراقبتهای_لازم_بعد_از_IVF

🔴مراقبت های لازم پس از انتقال جنین در روش ای وی اف

✅ کلینیک ها از نظر الزامات پس از عمل با یکدیگر متفاوت اند و ممکن است اصلا شما را نگه ندارند یا فقط چند ساعت نگه تان دارند. پس از این که به خانه رفتید به شما می گویند که در مدت زمان مشخصی با زاویه ای خاص استراحت کنید. بیشتر کلینیک ها دو روز استراحت را پیشنهاد می کنند.

✅جنین ها مستقیم درون رحم قرار گرفته اند پس تخلیه مثانه یا روده، آن ها را به بیرون نمی اندازد سرفه و عطسه هم همین طور. به دلیل استراحت زیاد احتمال یبوست در این زمان افزایش می یابد بهترین راه این است که یک مسهل سبک مانند شیر یا منیزیوم (که از طریق روده ها جذب نمی شود) بخورید یا در رژیم تان سبوس بیشتری بگنجانید.

✅سعی کنید کارهایی را که انجام می دهید با هیچ شخص دیگری مقایسه نکنید چون مراکز مختلف سیاست های متفاوتی دارند. در صورتی که سیاست های کلینیک را دنبال نکنید و باردار نشوید احساس گناه خواهید کرد، بنابراین دستورالعمل های روی برگه را رعایت کنید.

✅اگر مرکز مورد نظر، فعالیت شما را پس از انتقال محدود کرده است باید روی تخت یا کاناپه دراز بکشید و تنها برای غذا خوردن یا دستشویی رفتن از جای تان بلند شوید. پس از پایان دوره استراحت مطلق، وسایل سنگین بلند نکنید، تمرینات ورزشی و آمیزش جنسی نداشته باشید.

✅نزدیکی به این دلیل ممنوع است که باعث انقباض رحم می شود به ویژه اگر ارگاسم داشته باشید.

✅ برداشتن بار سنگین ممنوعیت دیگری است که موجب نگرانی می شود به خصوص اگر شغل تان ایجاب می کند یا بچه کوچک دارید. بهتر است مدتی مرخصی بگیرید اما اگر مجبورید فرزندتان را بغل کنید زانو بزنید، تلاش کنید ماهیچه های شکم تان را نگه دارید. تمرینات سبک مانند پیاده روی خوب است اما مدتی ایروبیک را فراموش کنید. از یوگا یا هر چیز دیگری به منظور کاهش استرس کمک بگیرید.

🦋 @HadiyehayeAsemani

#مجتمع_تخصصی_زنان_و_نازایی_اصفهان