2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
مهم نیست برام چون خیلی التماسش کردم خیلی بعد این همه زجر میخوام چیکار ..... کدوم دوس داشتن انگاری رو ...

حتما الان به صلاح نبوده انشاله بزودی صاحب نی نیای خوشکل میشی

من خودم پارسال انتقال دادم مثبتم شد بتامم بالا بود آزمایش دومم ک روز 15 بود نزدیک 1000 بود ولی بعد افت بتا . منفی شد دکتر جنین شناس گفت بعضی مواقع افت به خاطر این میتونه باشه ک جنین مشکل داره و سالم نیس

گفتم حتما ب صلاح نیست انشاله هر موقع ک صلاحته بهم بچه سالم و صالح بده

انشالله من میگم شاید مثبت بخاطر hcgباشه .چه میدونم والا چهار سال انتظار بد بینم کرده .بله عزیزم ابن ...

اتفاقا من تازه پرونده تشکیل دادم اول گفت بزارمت دکتر کریمی و بعد گفت شه بخش 

منم چون شناخت نداشتم واسم فرقی نداشت

کی داروهاتو شروع کردی و تاریخ پانکچر و انتقالت کی بود؟ هایپر نشدی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هایی که مثبت شدن بعدازانتقال سینه هاتون تغییر کرد؟؟

نمیخاد تغییر کنه؟ ای خدا ده روز چجوری صبرکنمممممم😪😩

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
حتما الان به صلاح نبوده انشاله بزودی صاحب نی نیای خوشکل میشی من خودم پارسال انتقال دادم مثبتم شد بت ...

ان شاالله عزیزم ... نمیدونم من دوتا گرید آ .گفت انتقال عالی .رحم عالی نمیدونم پس چی شد 

من عاشق نی نی ام
مهم نیست برام چون خیلی التماسش کردم خیلی بعد این همه زجر میخوام چیکار ..... کدوم دوس داشتن انگاری رو ...

باورت میشه انگار حرفای دل من میزنی من بشدت اسیب پذیر شدم خدا بدادمون برسه اوندفعه که منفی شدم دلم میخواست توخیابون لخت بشم دلم ميخواست همه کارایی که خدا گفته نکنین من تو این بیست وهفت سال نکردمو بکنم چرا خدا به حرفن گوش نمیده چرا بدادمون نمیرسه من واقعا بدبختم حتی ی لقمه میزارم دهنم با متلک وتیکه خانواده شوهرمه خودش بهم رحم کنه

ان شاالله عزیزم ... نمیدونم من دوتا گرید آ .گفت انتقال عالی .رحم عالی نمیدونم پس چی شد 

حتما زود باردار میشی با اینکه درکت میکنم ازت میخوام اروم باشی وامیدوار هرچند سخته

باورت میشه انگار حرفای دل من میزنی من بشدت اسیب پذیر شدم خدا بدادمون برسه اوندفعه که منفی شدم دلم می ...

خسته ام از همه نظر .... تنهام نه خواهری نه کسی که باهاش بشه حرف زد خدا بچه رو هم ازمون گرفته ... الهی فدات بشم تو ناراحت نشو ..ان شاالله که تو مثبت میشی مهربونم 

من عاشق نی نی ام
رويا مامان سلام، حالتون خوبه؟ نيني گولو هم خوبه؟  يه سوال،، ببين اين ديفريلين كه انالوگ گونادر ...

به نظر من تو هر علامتی میبینی از طرز فکرت منشا میگیره... یه داستان بگم برات

خواستن روی قدرت تلقین تحقیق کنن.... یک نفر که قرار بود اعدام بشه بهش گفتن با زدن رگ اعدامت میکنیم... طوری روی صندلی قرارش دادن که نمیتونست دستش رو ببینه.... وانمود کردن که دستش رو بریدن... بعد جریان باریکی از آب گرم روی دستش برقرار کردن.... بعد از مدتی دیدن طرف بدون اینکه خونریزی داشته باشه علائم مرگ درش ایجاد شد

علائمی که تو در خودت میبینی به نظرم از همین نوعه.... اگه آبریزش بینی بگیری میگی بخاطر آمپول دیفرلین مغزم داره از دماغم میاد بیرون😁

پس دومی رو نمیزنم

مریم جان همه بهم تبریک میگید از بس خوش قلب و مهربونید ولی تا بچه بغلم نیاد باورم نمیشه فقططط دعا کن ...

انشاله مثبت واقعی هست و نینی میاد بغلت😍(این رو از خدا میخوام برات )

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام مامانا کسی بعد انتقال ویتامین دی میخورده؟دوز ۵۰/۰۰۰ باید یه هفته درمیون باشه یا هرهفته؟ من وی ...

عزیزم منم.قبل انتقال ویتانین دی 18ونیم بود..دکتر گفت هفته ای ی دونه 50000بخور

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم منم.قبل انتقال ویتانین دی 18ونیم بود..دکتر گفت هفته ای ی دونه 50000بخور

پس یعنی بد نیست الان که انتقال دادم یه دونه بخورم ؟

من همش فکرمیکردم خوب نیست بعد انتقال ویتامین دی بخورم

روز مرخص شدنمم اصلا یادم نبود از دکتر بپرسم

نگفت تا کی بخور؟

اخه شنیدم بالا رفتنشم خوب نیس

بنظرت جا دارم هنوز؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
پس یعنی بد نیست الان که انتقال دادم یه دونه بخورم ؟ من همش فکرمیکردم خوب نیست بعد انتقال ویتامین دی ...

عزیزم.منکه بعد انتقال 8روزی ی دونه خوردم..فک.نکنم بدباشه.چون ب گفته پزشک عمومی 2ماه طول میکشه تا ویتانین دی نرمال شه 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

پزشک عمومی گفت تا دوماه هفته ای بخور ولی  بعدش ماهی یدونه

بچه ها من آزمایشم صبح بود متاسفانه منفی شد ... خیلی داغون شدم چون خیلی امید داشتم ... نمیدونم چرا حک ...

انشاله بزودی دلشاد بشی عزیزم.....ناراحتی روزای اول طبیعیه

اگر حکمت و خیریت کارای خدا رو میدونستیم میشدیم خدا🤔مطمئن باش دوستت داره که نمیخواد از پشت درش بری.....معمولا ما ادما تا چیزی که میخواییم بدست میاریم فراموشش میکنیم....

بهت میده بچه ناز نازی بزودی.انشاله....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،