2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
شوهرم دیگه فک نکنم قبول کنه آز بده 

چی بگم عزیزم؟

انشالله خدا راه پیش روتو هموار کنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخ آزمایشم برای پنجم و هفتمِ وای رعشه گرفتم آنا جون چهار سال منتظرم😮😮😮

الان دیگه میتونی چشماتو از دستان خدا بر داری و بدوزی به معجزه ای که تو دلت قرار داده. اتفاقا هر وقت پیام میذاشتی امضاتو میخوندم ولی از زبون خودم و برای خودم میگفتم خدایا منم به دستان تو خیره شدم و منتظر معجزه ام. خیلی خوشحال شدم نازنین. مادر شدنت مبارک❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم دیگه واقعا بعضی وقتا خیلی نا امید میشم‌ از حد طبیعی هم بالاتر بود ازمایش های شوهرم‌

بهت پیشنهاد میکنم برو مرکز ناباروری وقتت و تلف نکن من چهار سال بی خود تو این مطب تو اون مطب رفتم آخرشم دست خالی شدم 

چی بگم عزیزم؟ انشالله خدا راه پیش روتو هموار کنه..... 

ممنون خانومی

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
الان دیگه میتونی چشماتو از دستان خدا بر داری و بدوزی به معجزه ای که تو دلت قرار داده. اتفاقا هر وقت ...

آزی جان نمیدونم چی بگم چشمام پر اشک شد خدا به حق فاطمه زهرا دل هم منتظرا رو شاد کنه خودم چهار سال منتظرم با بند بند وجودم درک میکنم  خدا به قلب مهربونت نگاه کنه انشالله❤

آزی جان نمیدونم چی بگم چشمام پر اشک شد خدا به حق فاطمه زهرا دل هم منتظرا رو شاد کنه خودم چهار سال من ...

با حال خوبت هممون رو از ته دل دعا کن

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
آزی جان نمیدونم چی بگم چشمام پر اشک شد خدا به حق فاطمه زهرا دل هم منتظرا رو شاد کنه خودم چهار سال من ...

منم دعا كن گندمك، قبل از اينكه اين نيمچه حالات ديوانگي كه بروز كرده كار دستم بده خدا نجاتم بده،

مشكلتون چي بود ميكرو كردين؟ چن تا جنين داشتي؟ قبلش مكمل داشتي؟ گريد ني ني ها رو ميدوني

...
با حال خوبت هممون رو از ته دل دعا کن

عزیزم دعا کنید درست باشه فقط تو این سالها چیزی که دیدم بی بی چک دو خط با آزمایش منفی توکلم به خداست هر چی اون بخواد من منتظر معجزه اش هستم❤❤❤ اتشالله خدا برای همه منتظرا معنزه کنه

منم دعا كن گندمك، قبل از اينكه اين نيمچه حالات ديوانگي كه بروز كرده كار دستم بده خدا نجاتم بده، مشك ...

عزیزم محتاج به دعا هستم شاید مثبت کاذب باشه🤔🤔 هیچ جیز تا آزمایش ندم مشخص نیست ولی بازم اگر لایق باشم حتما انشالله همه شاد باشن و دامن همه سبز بشه .من همسرم چهار سال پیش واریکوسل عمل کرد خوب شد خودم خوب بودم ولی گفتن نمیشه هی میگفتن طبیعی باردار میشی اما نشد هی تلاش کردیم نشد .چهار بار آی یو آی کردم نگرفت سه تا جنین گرید A بیست و یکم انتقال دادم اووبوست خوردم با فِموبیون خوردم با ویتامین دی هزار روزی یک عدد.مابقی هم همون آمپولها که برای همه میکروها معمول و متعارف هست 

عزیزم دعا کنید درست باشه فقط تو این سالها چیزی که دیدم بی بی چک دو خط با آزمایش منفی توکلم به خداست ...

وای خدا جون قربونت....

گندم جون انشاله این بیبی چک واقعی واقعی مبارکت باشه.....

طوری که دیگه شوهرت سرش همیشه بیرون پتو بمونه از بی خوابی وسر وصدا وشیطنت همین بچه ای که فکر کرد توهمه تووووو😆

وای چه حالی میکنم این وروجک بیاد خواب رو بچشم باباش حروم کنه😅(چه بدجنسانه گفتم )

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
وای خدا جون قربونت.... گندم جون انشاله این بیبی چک واقعی واقعی مبارکت باشه..... طوری که دیگه شوهرت ...

مریم جان همه بهم تبریک میگید از بس خوش قلب و مهربونید ولی تا بچه بغلم نیاد باورم نمیشه فقططط دعا کن واقعی باشه عزیزم هیچ وقت محبتهاتون رو فراموش نمیکنم ❤❤❤

آزی جان ممنون از انرژی خوبت من که تا بچه دنیا نیتد باورم نمیشه😂😂 به شوهرم نشون دادم میگه زیاد خوشح ...

بعضی مردا اینطورین دیگه. تو برو‌ با نینیت حال کن بزار اونم بخوابه😂😂😂

سلام دوستان من آمپول انوکسانم رو هر روز ساعت 4 و نیم میزدم امروز رفتم دکتر کارم طول کشید تا برسم خونه دیر شد ساعت 6 و 20 دقیقه زدم حالا از فردا باید چه ساعتی بزنم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .