2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
ممنون انا جونم که درکم کردید. واقعا من دیوانه ام دیوانه بچه. تمام وقتم رو برای بچه ها میزارم و لذت م ...

باورت میشه حتی خواستم بهت این پیشنهاد رو بدم ولی به قولت مهمه که خونوادت بپذیرنش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه چیزی رو براتون تعریف کنم 🙃 امروز که بیمارستان بوذم که خانمی تو قسمت ای یو ای خوابیده بود داشتیم ...

خخخخخخخخخ..... 

باورت میشه منم همش الان استرس بارداری مجدد رو دارم..... 

واقعا تو کار خدا موندم..... 

یه روز تو حسرتش بودم الان ازش میترسم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم جواب دادم ریپلایی نکردم که بتونم بعد از خوندنتون پاکش کنم

قربون تو مامان گلی.....

خیلی جالبه دقیقا امروز همسایه ما با این رویه شما امروز سومی را زایمان کرد با این تفاوت که بعد از میکرو دومی سومی رو هنوز دخترش 11 ماهه بود باردار شد...واقعا عاشق بچن با اینکه دوتاشون عضو هیت علمی دانشگاهن و تو شیراز غریب.....

پس چیز عجیبی نیست مامان عاشق........از خودی😉

انشاله سومی بزودی میاد😙 امیدوارم دختر بشه که دخترت خیلی خوشحال بشه😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها انشالله بعد عید میخام برم پانکچر شوهرم واریکوسل داره و تحرکشم کمه میخام سرخود یه مکمل بخوره ت ...

خودت و همسرت هر دو مناسب طبع بخورین..... 

سالم بخورین.... 

ورزش برا تو میدونم خوبه..... 

خصوصا پیاده روی و پیلاتس..... 

خودت گوشت و مرغ و ماهی و کلا پروتئین واست خوبه..... 

میوه و سبزیجات تازه فصل..... 

دوری از غذاهای فریزری و دوری از پخت و پز با زودپز..... 

خنک نگهداشتن ب ی ض ه ها..... 

مکملم من سر خود توصیه نمیکنم..... 

بدون اینکه تیتر بتا بدی قطع کرد؟

تیتر دادم گفت کم شده.گفت تا الانم که پری نشدی بخاطر امپولو شیافه .یه وعده رو استفاده نکردم الان دیدم لک اومده

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
عزیزم شک نکن تشکیل شده انشالله.... 

نه انا جان.متاسفانه نشده.چون فقط یه صبح امپولمو نزدم یکساعت پیش لک دیدم.دکترمم گفت به ضرب امپولو شیافه که سقط نشده وگرنه سقط میشد

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
آنا جون دكتر خوب كه كيمياست  ميگن نصر كار انتقالش خوبه ولي مشكل اينه كه تو مراكز ivf هر تيكه ك ...

عزیزم والا من یادمه دکترم با کم و زیاد کردن ال دی زمانشو تغییر میداد اما خوب من سرخود توصیه نمیکنم..... 

عزیزم روز چند انتقالت؟؟؟؟ حالا بتاتو تکرار کن انشالله همه چی خوب پیش میره عزیزم..... 

من 16 دی انتقال داده بودم.دکتر گفت خیلی کوچیکه و امکان نداره که بره بالا

نه انا جان.متاسفانه نشده.چون فقط یه صبح امپولمو نزدم یکساعت پیش لک دیدم.دکترمم گفت به ضرب امپولو شیا ...

متاسفم دیدمپستهای بعدتو..... 

خیلی ناراحت شدم واست..... 

انشالله به زودی خدا واست جبران کنه..... 

عزیزم نمیدونم چی بگم....  چقدر شده بتات.....  میشه بتاهاتو با عدد و روز انتقالش بگی..... ...

بتام امروز 1068 بود.کم کم باید 7 هزار میبود.چون شش هفته از انتقالم میگذره.من 16 دی انتقال دادم.

اخ چرا؟

ناراحت شدم.... خیلی بده یکم شادی میکنیم بعد خنثی میشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
متاسفم دیدمپستهای بعدتو.....  خیلی ناراحت شدم واست.....  انشالله به زودی خدا واست جبران ...

مرسی ایشالا که همینطور که میگید باشه.4 تا جنین دیگه دارم انقد حالم بد شد یادم رفت بپرسم کی دوباره بیام.واینکه چرا اینطوری شد ایا ممکنه باز اینجوری بشه و اینکه برای انتقال بعدی ازمایش خاصی باید بدم؟

یعنی ٨ هفته بیشتر بودن..... 

نمیتونم چیزی بگم..... 

احتمالش خوب کمه اما خوب یاد گرفتم هیچ غیر ممکنی وجود نداره..... 

انشالله اگه قراره ادامه پیدا کنه خدا خودش دست تو کارت ببره نه که زود این بحران رو رد کنی...... 

بتام امروز 1068 بود.کم کم باید 7 هزار میبود.چون شش هفته از انتقالم میگذره.من 16 دی انتقال دادم.

سی دی بتات 35 بود درسته؟؟؟؟ 

اخ چرا؟ ناراحت شدم.... خیلی بده یکم شادی میکنیم بعد خنثی میشه

بله شادی زود گذر.کاش از اول منفی میشد