2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
چرا این روزا همه منفی میشن منم که هیچ امیدی ندارم 5 شنبه آز دارم تصمیم گرفتم از فردا انوکسپارین رو ن ...

این چه حرفیه میزنی

اینجا بچه ها از شادی و غصه هاشون میان میگن یه روزایی کلی میخندیم یه روزایی از ناراحتی هم گریه کنان تایپ میکنیم

اگر انقدر حساسی بهتره گوشیت رو بزاری کنار و فیلم های کمدی و شاد ببینی

امیدت به خدا باشه نه به متفی و مثبت شدن بچه ها

الهی که سر سفره هفت سین دست رو شکم ما رو دعا کنی🌹

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزممممممممممم چه فکرایی قشنگی کردی 😘😍 خیلی جالب میشه سال جوجه ها 😍😍😍😍دلم اب میشه بهشون فکرم ...

الهام جون پیشاپیش سال جوجت مبارک😍😍😍

راستی اسمشونو ایرانی میزاری یا فرنگی🤔😉

ایشاله اومدی ایران بچتو من میگیرم تو قر بده .....

البته بگماااا شما چون تجربشو نداری یادت میدم که قر دادن با بچه تو بغل خیلی بیشتر حال میده. ...حکم اون رقاصیه که قر تو کمرش گیر کرده با اذان هم میرقصه .....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامم عزیزم خوبی😍 گلم من نمیدونم دلیلش چیه خیرباشه!

سلام عزیزدلم خودت چطوری خوشگلم؟؟؟شنیدم ک انتقال داری ب سلامتی ایشالا

یعنی اون روزی ک خبر بارداریتو بشنوم بدون شک اشک شوق میریزم ب امید اون روز😍😍😍فردا باید منو خاله کنی دیگه هیچ بهونه ای پذیرفته نیست..

بخداااا ایقدر با حرفات انرژی میگیرم که همین الان پاشم یه قربدم     عاققااااااااااا از کوج ...

وقتی میگی خسته افتادی و خوابیدی معلومه ترکوندی دیگه

چی از این بهتر که قبل انتقال کلی بهت خوش گذشته باشه دوست عزیزم

قر بعدی رو ایشالله سر سفره هفت سین باید بدی 

البته ریز و نامحسوس😉🙏🙏🙏

دوستانی ک ای وی اف اولتون منفی شد برای دومی کی رفتید ؟؟همسر من میگه خرداد شروع کنیم ولی من فکر میکنم ...

ببین من واسه ۲تا دونه ای وی اف از تیرماه درگیرم

خیلی عقب نندازید البته اگر همه چی اوکی هست و مشکلاتتون کنترل شده هست عید رو به خوشی سپری کنید ، اردیبهشت دوباره وارد سیکل بشید

اگر آزمایش و برسی هاتون هنوز کامل نیست این ماه باقی مونده بهترین وقتِ از دست ندید

البته مکمل و تغذیه و ورزش حتی در حد پیاده روی هم کم بی تاثیر نیست.

ببین من واسه ۲تا دونه ای وی اف از تیرماه درگیرم خیلی عقب نندازید البته اگر همه چی اوکی هست و مشکلات ...

فقط میخام ازمایش کاریوتایپ با دی اف ای رو بگم رو اسپرم همسرم و کاریوتایپ رو تخمک خودم انجام بدن ولی از لحاظ زمانی فعلا اوکی نیستم روحم خیلی اذیت شد تو این پروسه و این انتقالای منفی بدجور قلبمو شکست در ظاهر محکمم اونم بخاطر همسرم نمیخام سرشکسته بشه روزی چن بار میگه من شرمنده توام اصلا نمیخام این حرفارو بشنوم ولی خب تو خلوتم داغونم بخاطر این میگم فعلا بزارم لااقل ۶ ماهی بگذره ب نظرم با روحیه خوب بریم جلو خیلی بهتره.و تغدیه رو هم درس میگی ی برنامه براش چیدیم 

فقط میخام ازمایش کاریوتایپ با دی اف ای رو بگم رو اسپرم هنسرم و کاریوتایپ رو تخمک خودم انجام بدن ولی ...

خوب انتقال های منفی برسی شدن

هیسترو شدی؟

ایمنی انعقادی مشکل نداری

لوله ها عفونی نیست

آندومتریوز نداری

اگر فقط مشکل ضعیفی اسپرم باشه که خیلی جلویی دختر

به زودی زود مامان میشی و این ناراحتی ها رو کلا فراموش میکنی انشالله

سلام  بچه ها من سه روزه انتقال دادم روز اول لکه بینی داشتم شبش قطع شد دیروز اصلا نداشتم باز عصر ...

روز اول که برای ابزار انتقال بوده و نگرانی نداره

اما روز سوم ممکن لانه گزینی باشه

جنین ت چند روزه بوده؟

شما از همین لحظه به بعد فقط مثبت فکر کن 

هر شکل و شمایلی تو این ۲ هفته برات ایجاد شد بگو انشالله که برای مامان شدنم هست و بس

ن عزیزم اندومترم خوبه همیشه عددش خوب بود باز نمیددنم مشکل هس یا نه

اره ازمایش انعقاد ایمنی دادم خداروشکر مشکل نداشتم

اون لوله عفونی رو از کجا تشخیص بدیم؟

عزیزم اگه فقط ضعیفی بود قطعا باید نتیجه میگرفتم چون سری اول گریدا آ بودن سری دوم بلاست بود ولی خب مثل اینکه این مشکلات زیاده 

روز اول که برای ابزار انتقال بوده و نگرانی نداره اما روز سوم ممکن لانه گزینی باشه جنین ت چند روزه ...

جنین 8سلولی دوروزه، یدونه آ یدونه ب، خدا از دهنت بشنوه عزیزم، دعا کن برام

عزیزم ببین میتونه علائم آندومتریوز باشه.....  در مورد موارد دیگه تجربه ندارم اما چیزایی که گفت ...

کلینیک آندومتریوز ینی فقط مخصوص اندومتریوزه؟کجاس؟ابن سینا؟تهرانم ولی نمیدونم کجاها داره

نمیدونم تو خود رویان داره بهشون بگم یا ن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
این چه حرفیه میزنی اینجا بچه ها از شادی و غصه هاشون میان میگن یه روزایی کلی میخندیم یه روزایی از نا ...

شاید شماها اول راه باشید ولی من دیگه دارم به خط پایان نزدیک میشم چند روزه دیگه 40 سالم میشه 4 بار انتقال ناموفق دیگه واقعا کم اوردم چند وقتیه به رحم اجاره ای فکر میکنم ولی هم پولشو ندارم مهمتر از اون اینکه شوهرم شدیدا مخالفه بعد عید دوباره میخام برم واسه پانکچر ولی ولی خیلی ناامیدم و ترس دارم که نکنه اگه باردار بشم وسطاش سقط بشه نمیدونم رفتن پیش روانپزشک یا روانشناس تاثیری توی طرز فکرم داره یا نه😳