2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
خــــــــو دوستان گـــلـــم من باز اومدم کله هاتونو بدرد بیارم      من واقعا محتاج ...

از ته قلب برات دعا مى كنم كه همين يه جنين دلتو پر از آرامش كنه و بشه دُردونه زندگيتون عزيزم🙏🏼🌸💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااام دوستای گلم..خوبین .من وقت ازمایشم فردا بود ولی استرس داشتم دیکه امروز صبح رفتم ازمایش دادم و ...

سلام

انشاله همونجور که میگی به موقع نینی بیاد خانم....

پس او هم مثل خودمی تو روحیه😆😂😂😂😂خدایی تو روحیمون تف😅😅😅فکر میکنم بخاطر شیرازی بودنمونه این حال😉 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آزی جون ن جواب میتونم بدم ن وقتی صدا میزنم آبی میشی ،عزیزم انشاءالله عید میپوشی لباس خوشگلتو نی نیت ...

مبارک وروجکت..... 

انشالله به زودی پاش کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خــــــــو دوستان گـــلـــم من باز اومدم کله هاتونو بدرد بیارم      من واقعا محتاج ...

دست خدا ،نگاه خدا ،لطف خدا، شامل حالت بشه ایشاله بیشترررررررررررتر.

منم طبق ماه های قبل مراحل پرئودیم داره پیش میره یعنی علایم کپی ماه های قبل روئت شد☺(البته برای تاییدش نیازی به تلسکوپ و روحانی نبود😅) 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
همه ی کسانیی رو روی زخمم نمک پاشیدن فراموش نمیکنم  یه ماه پیش جایی بودیم زنا  و مردا جدا ...

الهام جون فکر کن اون ورام همچین بحثهایی هست خدا به داد این وریا برسه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام از مامانای امروز خبری نیست هنوز!!!!تنبلا خوابید؟پاشید برید ازمایش بدید یکم انژری بگیریم و خوشحا ...

سلام آزی جون من ساعت۷آزمایشمو دادم ولی جوابش۷شب آماده میشه،دل تو دلم نیست این چند ساعت بگذره

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
چه مثال قشنگی زدی گلم درست میگی چون همیشه هرکجا برم یه حرفی میزنن مثلا عید قربان بود داخل پارکی جمع ...

اتفاقا خدا به کسی که لیاقتشو داره تو بهترین شرایط مامانش میکنه..... 

اون بهترین رو فقط و فقط خدا میدونه..... 

پس بذار به پای اینکه لایق نبوده و هنوز بالغ نشده مادر شده..... 

سلام مامانا♥️♥️♥️ من امروز رفتم غربالگري همه چي خوب بود شكر خدا ولي ني ني پسره😐😐😐😐 من از صبح ...

خوشکل خانم کلاه رو بنداز هوا.....بگو خدایا شکرت..من با اینکه یکی دارم به لطف حق ،اما 6 ساله دارم با کفش اهنی میدوم برای دومی با اینکه شوهرم دوست داره دومی دختر باشه باور کن تا الان حتی یکبار به دکتر نگفتم چون عقیدم اینه اگر بخوام گلچین کنم همه چیز با سلیقه خودم شاید یک هزارم درصد خدا قهر کنه باهام.....پس بده هر جنسی بود راضیم به رضاش.

پس شکر کن به همینی که داده ........

.هر کدومشون ناز خودشون رو دارن....

دخترش هم عین پسره.....

صبح دوتا بی بی چک گذاشتم و منفی منفی خدایا دیگه تحمل ندارم با این داروها هزارجور مریضی گرفتم سینه ه ...

مونیکاجونم به بی بی چک نیست برو آزمایش بده فداتشم،ان شاء الله مثبته

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام آزی جون من ساعت۷آزمایشمو دادم ولی جوابش۷شب آماده میشه،دل تو دلم نیست این چند ساعت بگذره

حسم میگه مثبتی ایشاله