2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزيزم من خدا رو شكر توي بارداري قبليم هم خيلي اذيت نشدم البته سوزش معده رو دارم و توي بارداري قبلي ٣ ...

اره ان شاالله تموم بشه این حالتا، منم از بقیه بارداری لذت ببرم، ولی خدایی خیلی سخت بوده سه ماه آخر با شکم قلمبه، آدم تهوع داشته باشه، امیدوارم سر این وروجک سراغت نیاد کلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچها  لطفا منم تو جمعتون بپذیرید  من حدود یک سال و یه چهار ماه فهمیدم مشکل دارم&nbs ...

بله جنين با گريد سي حتي دوقلو هم پيش اومده كه بارداري موفق باشه، شايد ميگن احتمالش كم باشه ولي خب اين چيزا دست خداست و خدا با احتمال كاري نداره خلاصه من خودمم برام سوال بود و اتفاقا ديدم به چشم، دكتر به يه خانومه ميگفت سي هستن و ضعيفن و خانومه گفت نه من به اين حرفا اعتقادي ندارم و برام انتقال بدين بعدا ديدمش دوقلو باردار بود با همون انتقال، تازه دكتر هم گفت كه از اين موارد كم نداشتيم و خيلي پيش اومده، ولي حالا يه چيز ديگه هم هست شما تقويتي استفاده كردين قبل از پانكچر؟ خيي وقتا دخيره پايين با يه سه ماه رويال ژلي و امگا سه و شش و نُه و يا نميدونم امگا سه خالي و اينوفوليك و كيوتن و يه سري خلاصه داروهايي اينجوري كيفيت خوبي ميده

...
مننونم مهربووووون انجام میدم حتما لطف کردی تاکی این آمپول همراهه بامن عایا؟؟؟ 😅

عزیزم پروژسترون معمولا تا 12 هفته هستن..... 

بعدش اگه نیاز باشه به هفتگی پرولوتون تبدیل میشن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره ان شاالله تموم بشه این حالتا، منم از بقیه بارداری لذت ببرم، ولی خدایی خیلی سخت بوده سه ماه آخر ب ...

ان شا الله ، واقعا بعضي وقتها توي خيابون و ماشين هم اين حالت ميومد سراغم ديگه توكل بر خدا ان شا الله كه اينبار اينطوري نباشم . 

کجایی مامانی آزمایش دادی؟؟

دختر فروردين كه ديشب گفت صبح آزمايش ميده ساعت ٧ شب جواب آزمايشش آماده ميشه ، الهي كه با خبر خوش بياد .

نفسي جون و مونيكا جون هم نميدونم آزمايش دادن يا نه ، ان شا الله كه اونها هم خوش خبر باشن .

تو این مدت دستورات و داروهای  طب اسلامی رو انجام دادیم ولی هنوز که خبری از بارداری نیست. حالم ا ...

عزیزم میفهممت.... 

هر موقع احساس دلتنگی کردی بیا اینجا حرف بزن خودتو سبک کن چون تنها جائیه که حرفاتو با جون و دل میشنون..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا کنه جواب آز مون مثبت بشه،شرمنده مادرامون نشیم،راستی دیشب در حد ده دقیقه سمت چپ رحمم تیر کشید ولی ...

سلام مامان خانمی  تکرر ادرارعادیه میتونه نشونه خوبی باشه نگران نباش فقط دستشویی که میری بخودت فشار  نیار

بله جنين با گريد سي حتي دوقلو هم پيش اومده كه بارداري موفق باشه، شايد ميگن احتمالش كم باشه ولي خب اي ...

مهیا جون ممنونم از پاسخت 

من هیچ گونه قرص تقویتی نخوردم فقط فولیک اسید خوردم و ویتامبن دی به دکترم گفتم گفتن لازم نیست درصورتی که روز عمل بقیه مریضا اکثرا دارو زیاد مصرف کرده بودن تو رژیمم خودم تنبلی کردم و ....

من ۲ ماه قبل از این عملم یه بار دارو مصرف کردم برا تخمک کشی داروا ضعیف بودن برام گفتن بجاش ای یو کنم و... که منفی شد و دوماه بعدش نباید هرمونی میخوردم اووبوست بخاطر اون نخوردم 

ولی این سری دارم خودمو تقویت میکنم فقط اووبوست نمیتونم بخورم ولی زینک و ول وومن و این فولیک 

مغزیجات و دوسین و ... میخورم 

ولی از نظر روحی خیلی داغون هستم و ناامید 

فقط با فکر نکردن بهش ارومم

من بعد انتقال خونه بابامم نمیتونم باسم نمیدونم چه کنم خونم پله داره بیام بالا نرم پاین و...

عزیزم پروژسترون معمولا تا هفته 12 هست بعدشم نیاز باشه پرولوتون هفتگی میدن......  انوکسوپارین م ...

ممنون انا جون از جوابت،،،پس چرا من از ماما پرسیدم گفت امپولات تا۸ماهگی باید بزنی هم پروژسترونا هم انوکسا وقرصا،،،حساب کردم میشه۷۲۰تا امپول فکرشو میکنم کل بدنم میلرزه از ترس این همه امپول خدا کنه قطعش کن حداقل پروژسترونا رو😇😇

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دختر فروردين كه ديشب گفت صبح آزمايش ميده ساعت ٧ شب جواب آزمايشش آماده ميشه ، الهي كه با خبر خوش بياد ...

اها،خیره ایشالا،پیامازیادن نخوندم،مرسی مامان سبحان💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام دیدم شما انلاینی یه سوال داشتم هرکسی جز شماهم پیاممو دید لطفا جواب بده من اگه جمعه رابطه دا ...

بله عزیزم سه روز کامل میشه.... 

چرا فرق نمیکنه؟ اگه زودتر باشه که میگن کم نشون میده دیر باشه کیفت تحرک میاد پایین

دیگه نه تا این حد میلی متری.... 

خیلی سخت نگیر..... 

2 الی 5 روز خوبه در کل..... 

من یه دختر عمه دارم خیلی دختر دوست داشت یدونه هم داشت وقتی پسرش دنیا اومد مثل ابر بهار گریه میکرد که چرا پسرم اینقدر زشته دوستش ندارم یه دختر هم داشت که خیلی ماشالله خوشگل و ناز بود هر روز کارش گریه بود منم میومد خونه گریه میکردم که چرا خدا به اون که قدر بچه اش رو نمیدونه بچه میده به من نمیده. به نظر من پسرش مثل یه فرشته میومد. حالا بعد از چند سال پسرش رو از دخترش بیشتر دوست داره و میگه هر روز به خدا میگم خدایا منو ببخش 

سلااام دوستای گلم..خوبین .من وقت ازمایشم فردا بود ولی استرس داشتم دیکه امروز صبح رفتم ازمایش دادم و بتا زیر 2بود و قسمت نبود..انشاءلله که خدا زمان بهتری رو برام درنظر گرفته..و خوشحالم و خدارو شاکرم ک لطفش  شاملم.شده و من کاملا ارومم و برگه ازمایش رو ک دیدم لبخند اومد رو لبام و گفتم قسمت نبود..ممنونم از همتون خواهرای گلم ک دعاگوی من بودین..من ناراحت نیستم شما هم.نباشین  انشاءلله ک بقیه دوستان دختر فروردین و مونیکا و فرداهم تبسم.جان با خبرای خوب بیان...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹