2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سیکلت کی شروع میشه؟اگه فرصت داری مولتی ویتامین و رویال ژل و اینوفولیک بخور

من احتمالا پنج شنبه پانکچر شم 

امروز رفتم سونو روز یازدهم سیکلم اما بزرگترین فولیم ۱۵ بود بقیش ۱۳ و ۱۰ و ۸

بنظرتون چیکار کنم بزرگ شن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر که همه چی خوب بود. نه خدا بخیله نه شما پیری. انشالله بعدی یه دخمل نازنینه. ناراحتی الانم طب ...

انقد مامانمو عذاب دادم مامانم ميگه اينو بده من برو ي دختر برا خودت بيار ناشكر

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
منم با خوندن پستت اشکام ریخت 😔😔 مامان منم همینطوره ، شوهرمم که دیگه واسش اتیش گرفتم تا ساعت دو سرک ...

عزیزدلم انشاءلله ک چندروز دیگه بهترین خبر دنیا رو ب شوهرت میدی و تا ابد تو خوشحالی همدیگه سهیم میشین.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان گلم،،پنج روز از انتقالم گذشت و من هنوز هیچ علایمی ندارم😐 خدایا دم عیدی دل من و همه اونایی که انتقال دادنو نشکن

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
عزیزم این چه حرفیه میزنی؟واقعا هیچ فرقی نداره دختر و پسر.بخدا مهمتر از همه سلامتیه.خدا رو شکر کن که ...

خدا منو ببخشه انشالله قسمت شما شه

انشالله  داغونما

يعني اگر الان پيش من بودي با ماهيتابه آنا جون حسابي كتكت ميزدم . 😬😬😬 عزيزم من خودم هم قبلا عاشق دختر بودم و پسر بچه ها زياد به نظرم شيرين نبودن ولي نه اينكه بخوام ناشكري كنم اصلا و وقتي هم انتظارم براي بچه دار شدن طولاني شد ديگه واقعا هيچ فرقي برام نداشت . حالا من خواهر ندارم ولي يك دخترخاله دارم كه با هم مثل خواهريم چون همسن هستيم ، يك دختر ١٠ ساله داره كه خوب من خيلي دوستش دارم و قبلا فكر ميكردم هيچ بچه اي به شيريني اون نيست ولي وقتي پسرش كه الان ٣ سالش هست به دنيا اومد اين قدر شيرين و بامزه بود و هست كه فهميدم واقعا هر بچه اي چه پسر و چه دختر شيريني خاص خودش رو داره ، يعني الان من اينقدر پسرش رو دوست دارم كه وقتي حرف ميزنه فقط دلم ميخواد بخورمش و دوست دارم در آينده داماد خودم بشه . 😂😄😄

يعني اگر الان پيش من بودي با ماهيتابه آنا جون حسابي كتكت ميزدم . 😬😬😬 عزيزم من خودم هم قبلا عاشق د ...

اَي جانم 

ماشالله 

ن ديگه كنار اومدم گناه داره 

جز من كسيو توي اين دنيا نداره 

عزیز دلم شما خیلی خوش قلب و مهربونی و من خیلی خوشحالم از داشتن دوستانی همچون شما...چندبار نوشته رو خ ...

فدات شم آتریسای مهربون،دلم به دعاهای شما دوستای مهربونم گرمه،راستش دوسه روزه عجیب استرس گرفتم،هرچی این۱۰،۱۲روز سعی کردم آروم باشم این چند روز هیچ کنترلی روی خودم ندارم،توکلم به خداس ولی اینکه  نمیدونم فردا توی همچین لحظه ای چه حسی دارم کلافم میکنه.لطفا دعا کن فردا دلم شادبشه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
يعني اگر الان پيش من بودي با ماهيتابه آنا جون حسابي كتكت ميزدم . 😬😬😬 عزيزم من خودم هم قبلا عاشق د ...

وای دقیقا.منم همیشه فقط دختر بچه ها برام جذابیت داشتن.اما الان یه برادرزاده دارم دیوونشم

یعنی واقعا دیوونشمااا

بنظرم بچه ها وقتی میان کلی عشق و هیجان با خودشون میارن‌و بدجوری خودشونو تو دل بقیه جا میکنن.مهمترین چیز سلامتیه.سلامتی و سلامتی

شکرگذار باشیم همیشه💚😘

@گلصحرا   ی عزیزم💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فدات شم آتریسای مهربون،دلم به دعاهای شما دوستای مهربونم گرمه،راستش دوسه روزه عجیب استرس گرفتم،هرچی ا ...

دعا میکنم فردا اینموقع خوشحالترین و خوش خبرترین ادم دنیا باشی و بیای اینجا و انرژی مثبتتو انتقال بدی به تاپیک💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
منم دو روزه استرس گرفتم دیشب اصلا نخوابیدم روز دوازده هستم و بی علامت😭 😭.😭.. ای خدا هیچکدوممون رو ...

منم امشب از استرس حالت تهوع گرفتم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....