2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

سلام خانمهای عزیز. کسی می دونه آمپول میکرورلین که دکتر ن ص ر تجویز می کنه قبل از انتقال چه عوارضی داره؟آخه من ۱۳ آذر تزریق کردم و دو هفته بعدش پریود شدم و داروهای سیکل انتقال رو مصرف کردم بعدش ۱۷ دی انتقال دادم که منفی شد و بعد از دو روز از قطع پروژسترون ها پریود شدم ولی الان سه روزه دوباره پریودم عقب افتاده می خواستم بدونم ممکنه از عوارض اون آمپول باشه؟ چون شنیدم که تخمک گذاری رو مختل می کنه. در ضمن من کلا حتی یه روز هم پریودم حالت عادی عقب نمی افته.

کیوتن 100،ویتامین دی، رویال ژل، اووبوست، فرتیل لایت

من الان مکمل تقویتی پرگناکر میخورم یعنی بازم لازمه ایناروهم بخورم ممنون عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها برای اینکه بازم آز پرولاکتین بدم باید صبر کنم پری بشم؟ همش احساس میکنم پرولاکتینم به خاطر این بالا بود که دو طبقه پله رو بالا رفتم و 3 ساعت هم از بیدار شدنم نگذشته بود

منم خورده بودم هر روز يه تيكه با وسطش كه سفته

خدا خیرت بده هانا جونم.ممنونتم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من نفرستاده بودم...😊 یکی دیگه فرستاده بود من عمل کردم بهش😋 من اون یک پنجم سهم هر روز رو هم میوه ش ...

اخیش.نمیدونین چقد خیالم راحت میشه با حرفاتون.خداروشکر😘خدا نی نیتو حفظ کنه برات مامان خانمی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه عزیزم کار اشتباهی نکردی... من خیلی جاها خوندم پنج روز اول خوردنش خوبه.... خودمم اینکارو کردم

مرسی عشق جان.من امروز وارد روز ششم شدم😍التماس دعا 

بچه ها راستی من اگه یادتون باشه عکس رنگی گرفتم چند روز پیش. دیروز من ببخشید بعد از ادرار درد عجیبی در ناحیه مجرای ادرار داشتم بعد خون میومد چند قطره. به نظرتون طبیعیه یا عفونت گرفتم یا چیز دیگست؟ تا حالا کسی اینطوری شده؟

خدا مامانامونو حفظ کنه و دلشونو شاد کنه به زودی. نگران نباش عزیزم یه صندلی پلاستیکی چیزی نیست که بخ ...

خدا کنه جواب آز مون مثبت بشه،شرمنده مادرامون نشیم،راستی دیشب در حد ده دقیقه سمت چپ رحمم تیر کشید ولی همون ده دقیقه بود،یه کم ذوق کردم گفتم حتما خبریه😁😁 من نمی‌دونم چرا بخاطر استرسه یا داروها تکرر ادرار دارم،امیدوارم انقد دسشویی میرم ضرر نداشته باشه😐 

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
بچه ها راستی من اگه یادتون باشه عکس رنگی گرفتم چند روز پیش. دیروز من ببخشید بعد از ادرار درد عجیبی د ...

عزیزم آنتی بیوتیک مصرف می کنی؟ معمولا بعد از عکس رنگی احتمال عفونت هست و آنتی بیوتیک میدن خودشون

عزیز دلم خیلی به فکرت بودم.....  واقعا سخته میفهمم یا بهتر بگم نمیفهمم اما میدونم درد بزرگیه ف ...

ممنونم عزیزم . وقتی به پسرنازت شیرمیدی برام دعا کن که دوباره بتونم حامله بشم و شرمنده شوهرم نشم.

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
گلم خودتو یک لحظه هم سرزنش نکن، به خدا بخواد بمونه سنگ جابه جا کنی میمونه، اگه نخواد بمونه اگه تو ای ...

درسته عزیزم،متأسفانه من خیلی خودمو اذیت میکنم بااین فکرا،تازه پریروز نشستم گریه کردم از بس ناامید بودم،مرسی دوستم حرفاتون خیلی ارومم میکنه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍