2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
من یه سوال دارم ولی دعوام نکنین😂دقیقا یادم نمیاد رویا جون بود یا یکی دیگه که برامون عکس بروشور مرکز ...

من نفرستاده بودم...😊 یکی دیگه فرستاده بود من عمل کردم بهش😋

من اون یک پنجم سهم هر روز رو هم میوه شو میخوردم هم مغز وسطش رو.... 

تو هم بخور نوش جون😚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی کم خوردم.روز اول یه برش اونم تمومش نکردم.نصفشو خوردم ولی از روز دوم تا همین دیروز فقط یکی دوتا ...

نه عزیزم کار اشتباهی نکردی... من خیلی جاها خوندم پنج روز اول خوردنش خوبه.... خودمم اینکارو کردم

منم میترسم بهم نخندینا.....  تو عمرم کلا تنها نمونده بودم تا اینکه چند مدت پیش قبل پسرم من و د ...

منم تا وقتی مشهد زندگی میکردم وقتی شوهرم میرفت ماموریت میومدم خونه مامانم. اما وقتی رفتیم زاهدان همش دلهره داشتم اگه بره ماموریت تو این شهر غریب چه خاکی به سرم بریزم..... بالاخره پیش اومد و رفت.... اون شب مردم و زنده شدم.... تابستون بود و پنجره ها باز.... یهو نصف شب صدای رگبار تیراندازی بلند شد و عربده کشی....

خدایا چه شبی بود.... فکر میکرد اشرار شهر رو اشغال کردن😂😂😂

بعد فهمیدم اینا تو عروس کشونا تیراندازی میکنن.... اون شب عروسی داشتن😂😂😂😂

مبارکه  به خدا میام میزنمت هااااا خدا رو هزاااااااااااار مرتبه شکر کن الهی که قدمش پر برکت ب ...

اره واقعا خدا منو ببخشه خيلي تو ذوقم خورده

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
الهی عزیزم اشکم رو درآوردی زور دعای مامان ها خیلی زیاده . از ته ته ته قلبم آرزو میکنم جنین خوشگلت ...

قربونت برم.عزیز دلم با دعای خیر شما دوستای گلم.ک عین خواهر هستیم همگی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام مامانا♥️♥️♥️ من امروز رفتم غربالگري همه چي خوب بود شكر خدا ولي ني ني پسره😐😐😐😐 من از صبح ...

ای وای عزیزم 

خداروشکر ک بعد این همه سختی مامان شدی و الانم نینیت صحیح و سلامته

ایشالا ک خدا گل پسرتو با یک عالمه مهر شیرین میزاره تو بغلت😘

عزیزم ایشالا ک زود زود خدای مهربونمون نینی خوشگل و سالم بهت میده هم دل خودت و هم دل همسرت شاد میشه&n ...

ممنووون عزیز دلم از دعای قشنگت، نمیدونم چرا این روزها سخت میگذره، و نمیگذره، وقتی اشک میریزم قلبم درد میگیره و احساس میکنم اشک از وسط قلبم میاد و انگار اشک نیست خون، ایشالله این روزهای سخت بگذره 

اره واقعا منم برام سواله.یکی از دوستای منم همینطور شد یعنی قبل ازمایش پریود شد با وجود پروژسترون.نمی ...

عزیزم تا جایی که من میدونم پروژسترون تنها در صورت وقوع بارداری مانع پریود میشه اما اگه بارداری اتفاق نیفته به پریود کمک میکنه، برای همین برای کسایی که پریودشون عقب افتاده پروژسترون‌تجویز میشه

ممنووون عزیز دلم از دعای قشنگت، نمیدونم چرا این روزها سخت میگذره، و نمیگذره، وقتی اشک میریزم قلبم در ...

عزیزم درکت میکنم ،من خودمم این روزا رو داشتم 

همیشه بگو من مامان میشم خدا ب منم بچه میده ،انرژی مثبت برای خودت بفرست 

این روزا هم میگذره و برات خاطره میشن ب روزایی فکر کن ک نینی بغلته و داری باهاش عشق میکنی

من ب همسرم میگفتم یعنی ما بچه دار میشیم؟ من مامان میشم؟ همیشه میگفت امید امید امید ،امید ب خدا و توکل ب خدا

پس امیدتو از دست نده و ب روزای شیرینی ک در پیش رو داری فکر کن😘

من احتمالا پنج شنبه پانکچر شم  امروز رفتم سونو روز یازدهم سیکلم اما بزرگترین فولیم ۱۵ بود بقیش ...

شماباکدوم دکتر دارین پیش میرین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.