2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046195 بازدید | 684502 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا و مامان اینده و... تقریبا هر کسی پیش طرازی بوده خیلی خیلی راضی بوده، دستش سبکه و اگه کسی مشکل ند ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردین ، شمارشونو پیدا کنم زنگ بزنم ان شالله بهم نوبت بدن میرم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام دوستان کسی اطلاع داره خراش اندومتر روز چندم سیکل انجام میشه؟ چه مدت بعدش انتقال میدن؟چقدر رومثب ...

معمولا از روز ۱۵ تا ۲۰ انجام میدن

تا سه ماه وقت داری انتقال بدی

ولی همون ماه که خراش دادی انتقال هم بدی بهتره

بله بی تاثیر نیست.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
قربونت عزیز دلممممممم چشم چشم حتما ،مگه میشه من اسم شما دوستان گلمو نیارم و ب خدا نگم ای خدا جونم ب ...

عزیزم بسلامتی بیاد نازنین دخملمون😘😍

برات دعا میکنم که یه زایمان راحت و خوبی داشته باشی 

این روزها حسابی بخواب که شب زنده داری داره شروع میشه خواهر😉😍

شما کجاپانکچرکردین؟میتونم بپرسم هزینه ای که برپانکچرگرفتن چقدر بوده؟

اورمیه با استفاده از سامانه علوم پزشکی 4تومن شد

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
سلام مامان خانمی.من اکثرا استراحتم.البته تو خونه میچرخم که خونرسانی شه و یبوست نگیرم.ولی کارای خونه ...

منم مادرم پیشمه،،همه کارارو مادرم انجام میده،،فقط روز اول بی احتیاطی کردم یه صندلی پلاستیکی تو حموم بودجابجاش کردم و همش خودمو بخاطرش سرزنش میکنم،،هم به پشت هم به پهلو میخوابم،یه ساعت یه بار پا میشم یه چرخی تو خونه میزنم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
منم مادرم پیشمه،،همه کارارو مادرم انجام میده،،فقط روز اول بی احتیاطی کردم یه صندلی پلاستیکی تو حموم ...

گلم خودتو یک لحظه هم سرزنش نکن، به خدا بخواد بمونه سنگ جابه جا کنی میمونه، اگه نخواد بمونه اگه تو این دو هفته یک لحظه پلک هم نزنی نمیمونه 

عزیزمی مهربون..خیلی ب لطف خدا امیدوارم..انشاءلله ک رحمتش رو شامل هممون کنه..میدونی خاکستری جون من هم ...

الهی عزیزم اشکم رو درآوردی

زور دعای مامان ها خیلی زیاده .

از ته ته ته قلبم آرزو میکنم جنین خوشگلت بچه تپل مُپلی براتون بشه شایدم بچه های تپل مپل انشالله💓

الهی بگردم.دقیقا شرایط منم همینه.مامانم با جون و دل کنارمه.همسرم انقد ذوق میکنه و مواظبمه.که همش میگ ...

الهی آمین دوستم

با نی نی قل قلی ت سر سفره هفت سین ما رو دعا کنی 

صلوات...

الهم صل علی محمد و آل محمد🙏🙏🙏🙏

سلام دوستای گلم ،من از دیروز آمپولهای میکرو رو شروع کردم ورفتم توی سیکل...خواهش میکنم اول دعام کنید بعد ۷سال وسه تا ای وی اف وآی یو آی ناموفق نتیجه بگیرم اینبار چون ذخیره ام نیم هست خیلی اوضاعم بحرانیه...ودوم اینکه اگر توصیه ای دارید برای بالا رفتن شانس گرفتن وموفقیت میکرو بهم بگین...ممنونم که با دلای پاکتون دعام میکنید

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم