2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
عزيزم من هم چند شبه به خاطر شما استرس گرفتم و خيلي به يادت هستم و دعاگو البته به ياد همه دوستان هستم ...

قربون محبتت عزیزم به خدا اشک تو چشام جمع شد،میگن دعای خانم باردار برآورده میشه الان دلم گرمه که خدااگه نخواد دعای من گناهکارو برآورده کنه دعای شما دوستای خوبموحتما برآورده می‌کنه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارمغان جان یسوال کیوتن رو نت خوندم درموردش که ویتامین Eو فولیک اسید هم داره.با این حال بازم درکنارش ...

من که هر یه رو جدا داشتم..... 

بسته به تجویز دکتر داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر من میگفت سیاه دونه روی همه غذاهات بریز و آجیل سویا خیلی تاکید داشت که بخورم و تخم شربتی داخل آب ...

عزیزم یعنی تو پریود همینا رو می خوردید تا زمان تخمک کشی؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دورت بگردم.ان شاالله شما،نفسی جونم،مونیکا خانمی و بقیه ی انتقالیا همه مثبت شن😍امیدوارم واقعا عیدیام ...

خدانکنه مامان خانم،الهی آمین به دعای خیرت،همین که برای همدیگه دعامیکنیم قوت قلب همدیگه ایم خودش یه دنیا میارزه،الهی که آخر این ۲هفته هیچ کدوممون ناراحت وغمگین نباشیم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
هز ۸ ساعت گفتن بخوری ؟؟؟ ساعتش مهمه بنظرت ؟  ب من گفتن یکی صبح یکی بعدظهر یکی هم شب که هرموقعه ...

فقط با شکم خالی نباشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان درسته که میگن بعد از انتقال جنین آناناس نخورید من خیلی جاها خوندم بخورید ار روز انتقال ر ...

عزیزم با مقایسه دو جنین سالم گرید بالاتر مطمئنا بهتره اما گرید بالا دلیل بر سلامت ژنتیکی نیست..... 

سلام خانما من دیروز رفتم برای گرفتن امپول سینال اف و بوسرلین ک باید هرروز تا۱اسفند بزنم خانمها دعا ک ...

بعد از پانکچر بسته به سن جنین یکه انتقال میدن چند روز بعدم انتقال داری..... 

مثلا سه روز بعد جنین سه روزه..... 

ممنون عزیزم یعنی اگه دوم سوم پانکچر بشم احتمالا تا دهم انتقال میدن؟ وای نگرانم ک نشم 

عزیزم 2، 3، 4 روز نهایتا 5 روز بعد پانکچر انتقال فرش هست مگر اینکه بخوان برات فریز کنن و بمونه چند ماه بعد..... 

دوستای گلم ببخشین حضورم کمرنگتر شده..... 

هنوز 60 صفحه ای عقبم..... 

تمام سعیمو میکنم ولی اخیرا پسرم به وقت بیشتری نیاز داره..... 

از وقتی غلت میزنه دیگه خیلی مجبورم حواسم بهش باشه..... 

وروجک فرتی برمیگرده بعد گریه میکنه و احساس پشیمونی میکنه.... 

کارم شده شازده برگرده من برش گردونم..... 

خلاصه کارم در اومده اساسی انشالله قسمت تک تک دوستای منتظرم بشه..... 

التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوتونم..... 

ستاره جون من انتقال اولم لانه گزینی موفق بود اما ۵ هفته سقط شد،انتقال دومم  منفی،و انتقال ماه ق ...

عزیزم متاسفم واقعا چقدر سختی کشیدی امیدوارم بزودی غافلگیر بشی و حسابی دلت شاد بشه

عزیزم اگه بررسی های تکمیلی انجام ندادی حتما انجام بده.....  بعدشم با خیال راحت‌تر شروع کن..... ...

ممنون اناجان ، تقویت رو یکماهه شروع کردم ، الان مشکلم اینه برم مطب یا رویان؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
دوستای گلم ببخشین حضورم کمرنگتر شده.....  هنوز 60 صفحه ای عقبم.....  تمام سعیمو میکنم ول ...

عزيزم ، دختر من هم همينطوري بود ديگه يك موقع هايي كه كار واجب داشتم دورش بالشت ميگذاشتم كه نتونه برگرده ولي البته اون موقع هم گريه ميكرد كه چرا اينكار رو كردم ، كلا نسل وروجكي هستن . 😍😍😍