2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
@تورک_آنا     »/******** تخم مرغ آبزها ر باید با اولین آمپولی که بر تحریک تخمک گذاری و ...

عزیزم هر چه قدر زودتر بهتر..... 

حتی بشه یکی دو ماه قبل چه بهتر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم.ن این حرفو نزن طلبکارمون ک نیست دنبال جبران باشیم ازش. حتما صلاحم تو این بوده...فعلا ک ...

نه عزيزم منظورم اين نبود كه خدا طلبكارمونه ، فقط برات يك آرزوي خوب كردم و گفتم ان شا الله كه خودش به معني اين هست كه هر چي كه خدا صلاح بدونه برامون . 

سلام آنام جون هستی

شرمنده این روزا حضورم کمرنگتر شده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای خوبم من باز اومدم😋 اگه یادتون باشه من دومین انتقالمم منفی شد و دیگه جنین فریز ندارم ، ب ...

عزیزم اگه بررسی های تکمیلی انجام ندادی حتما انجام بده..... 

بعدشم با خیال راحت‌تر شروع کن..... 

اگه قراره مجدد پانکچر کنی یه کم خودتو و همسرتم تقویت کن بعد وارد سیکل شو..... 

عزیزم قربونت برم ،ان شاء الله به حق نفس های پاک شما خدابهمون نظرکنه ومنم باعث شادی تاپیک بشم. فکر ک ...

عزيزم من هم چند شبه به خاطر شما استرس گرفتم و خيلي به يادت هستم و دعاگو البته به ياد همه دوستان هستم ولي شما بدجوري توي ذهنم هستي خانمي ، الهي كه فردا هم دل خودت شاد بشه و هم دل ما رو شاد كني .

عزیزم قربونت برم ،ان شاء الله به حق نفس های پاک شما خدابهمون نظرکنه ومنم باعث شادی تاپیک بشم. فکر ک ...

دورت بگردم.ان شاالله شما،نفسی جونم،مونیکا خانمی و بقیه ی انتقالیا همه مثبت شن😍امیدوارم واقعا عیدیامونو بگیریم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
راستی عزیزم تو چیکار میکنی این چندروزه،چقد استراحت میکنی،،کسی کمکت میکنه؟چجور میخوابی؟

سلام مامان خانمی.من اکثرا استراحتم.البته تو خونه میچرخم که خونرسانی شه و یبوست نگیرم.ولی کارای خونه اصلا انجام نمیدم.یعنی مامانم عمرا بذاره 😂

مامانم پیشمه و کل حواسش به منه🙈😂

من همه جور میخوابم.به پهلو چپ،گاهی راست.به کمر

اخه خسته میشم همش به کمر بخوابم

تو چی؟کسی پیشت هست؟استراحتت چطوره؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام و شب همگی بخیر.من سال ۸۸میکرو کردم و با وجودیکه هایپر شدم برام انتقال دادن و از دو تا جنین خدا بهم ی پسر داد.الان دوست دارم جنین فریزیم رو که یکیش کرید آ هست و یکیش ب انتقال بدم.دودل هستم نمیدونم بعد از ده سال اینکارو بکنم یا نه،از کیفیت جنینام به نظرتون کم نشده.این همه سال ارزش داره.بارداری ‌اولم مرگ رو تا روز اخر به چشم دیدم میترسم این یکی هم همینطور پیش بره.اما بگم هم اون سری مطمئن بودم که بچه دار میشم همین این سری مطمئنم

ستاره جون احتمالا لانه گزینی انجام شده ولی بعد ناموفق بوده

مگه میشه اینجوری؟یعنی لانه گزینی ۹۰٪ قضیه نیست مگه؟😑

من احتمالا پنج شنبه پانکچر شم  امروز رفتم سونو روز یازدهم سیکلم اما بزرگترین فولیم ۱۵ بود بقیش ...

عزیزم الان نمیشه دارو مکمل شروع کنی ممکنه تداخل ایجاد کنه نگران نباش و به دکترت اعتماد کن

سلام و شب همگی بخیر.من سال ۸۸میکرو کردم و با وجودیکه هایپر شدم برام انتقال دادن و از دو تا جنین خدا ...

سلام عزیزم.خدا پسر عزیزتو حفظ کنه برات.من تا ۱۳ سال فریز هم شنیدم.اما میگن اکثر مراکز تا همون ۱۰ سال فریز رو میگن

یعنی این مدت هی تمدیدش کردین؟کدوم مرکز میرفتین عزیزم؟

بچه ها ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده ، بهترین زمان برای انتقال جنین فریز چندم سیکله؟؟؟؟  ...

عزیزم بهترین زمان رو ضخامت آندومتر تعیین میکنه..... 

لانه گزینی هم دقیق نمیشه گفت اما اینی که میذارم تقریبیه.... 

بچه ها چطوری میشه ک.بعضیا با وجود پروژسترون پری میشن...اخه مگه پروژسترون جلو پری رو نمیگیره.   ...

اره واقعا منم برام سواله.یکی از دوستای منم همینطور شد یعنی قبل ازمایش پریود شد با وجود پروژسترون.نمیدونم داستان‌چیه