2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم متاسفم خانمي ، ان شا الله كه خيلي زود خدا برات به بهترين شكل جبران كنه .

قربونت عزیزم.ن این حرفو نزن طلبکارمون ک نیست دنبال جبران باشیم ازش. حتما صلاحم تو این بوده...فعلا ک ۷سال شد انتظارم امیدوارم فقط صبرشو بهم بده و ناامید نشم از درگاهش و ارتباطم باهاش قطع بشه

منم امشب از استرس حالت تهوع گرفتم

بازم خوبه این استرس باعث شده حالت تهوع بگیری من اونم ندارم😂😂😂

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
شماکجا وباکدوم دکتر پانکچر شدین؟برپانکچر چقدر گرفتن؟

سلام من اصفهان کلینیک مشتاق پانکچر شدم با دکتر فشارکی پنج ونیم گرفتن غیراز دارو واینا 

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
عزیزدلم انشاءلله ک چندروز دیگه بهترین خبر دنیا رو ب شوهرت میدی و تا ابد تو خوشحالی همدیگه سهیم میشین ...

انشاله .. انشاله شماهم میایید و خبر خوش بارداریتو میدی چقدر خوشبختن اون زنهایی که راحت باردار میشن و شکمشون بزرگ میشه ، من فکر میکنم از زن باردار ورم کرده شکم قلبمه خوشگلتر و خوشتیپ تر نیست😍😍😍 خوش بحالشوووون

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
دعا میکنم فردا اینموقع خوشحالترین و خوش خبرترین ادم دنیا باشی و بیای اینجا و انرژی مثبتتو انتقال بدی ...

عزیزم قربونت برم ،ان شاء الله به حق نفس های پاک شما خدابهمون نظرکنه ومنم باعث شادی تاپیک بشم.

فکر کنم فردا مونیکاجونم آزمایش داره،الهی که مونیکاهم خوشخبرباشه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
منم روز 5 انتقالم و علائم خاصی ندارم. استرس نداشته باش و به خدا توکل کن. فقط من از دیشب دچار لرز می ...

عزیزم اینجا دوتا از مامانا هاناجان ورویا جان هم ازروز ۴و۵ فکرکنم لرز داشتن وهردو مامان شدن نشونه ی خوبیه مبارکه مامان شدنت😍😍

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

سلام به همه 

من امروز رفتم واسه انتقال ولی وقتی دکترم سونو کردمایع آزاد دید و انتقال وکنسل کرد رفت برا دو ماه دیگه اینقدرم درد دارم. از ۱۵ تا تخمک ۴ تاجنین داشتم که فریزشون کردن اینم از امروز من فقط ناراحتم چرا تعداد جنینام کم شد من که ۱۵ تا تخمک داشتم .

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
فدات شم آتریسای مهربون،دلم به دعاهای شما دوستای مهربونم گرمه،راستش دوسه روزه عجیب استرس گرفتم،هرچی ا ...

عزیزم.منم ب لطف خدا .از اول خیلی اروم.بودم..از دیروز بیقرارشدم..روزای اخری ادم بیقرارتر میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فدات شم آتریسای مهربون،دلم به دعاهای شما دوستای مهربونم گرمه،راستش دوسه روزه عجیب استرس گرفتم،هرچی ا ...

عزیز دلم با همه وجود درک میکنم این لحظات رو...مخصوصا اینکه اگه اشتباه نکنم 7 مین باره....الهی که خداوند بهترین بهترینهااا رو واست رقم زده باشه و پایان انتظار چند سالت هست...فردا همین موقع شادترین لحظات رو تجربه میکنی قربونت..دلت قرص باشه به خدای مهربون...الهی امین

بخدا انگار جواب خودمه اصلا دل تو دلم نیست واست...از صمیم قلب برات روزهای خوب و خوشی رو آرزو دارم دوست خوبم...

منم فردا اولین سونو هست باید برم ببینم چند تا فولیکول دارم و چه اینده ای ای در انتظارمه...فقط امیدم به اینه که جنین زیادی واسم تشکیل بشه قبل عمل

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام به همه  من امروز رفتم واسه انتقال ولی وقتی دکترم سونو کردمایع آزاد دید و انتقال وکنسل کرد ...

عزیزم.ناراحت نباش 1دونه میخای ک بشه عزیز دردونت ..4تامگه کمه .منم از 20تا تخمک.6تاشد جنین کلی هم ذوق کردم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها چطوری میشه ک.بعضیا با وجود پروژسترون پری میشن...اخه مگه پروژسترون جلو پری رو نمیگیره. ..دوست من دوبار انتقال داده هربار12انتقال پریودمیشه و ب ازمایش نمیرسه حتی