2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها خوبین.کسی هست که شوهرش ازواسپرمی باشه؟

بله عزیزم هستن از دوستان.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها شده ۱۷۳۵ یعنی چی شده بالا رفته و چرا اینقدر کم

آزی جون من هنوز تو این پستتم...

یکی بگه آزی جون چی شد به لطف خدا همه چی خوب پیش رفت؟؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم‌خوبی؟اوضاع چطوره؟ من فردا انتقال دارم به امید خدا التماس دعاا به احتمال زیاد مامانم ...

انشالله که دست پر برمیگردی..... 

سلام بچه ها😊

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید اوضاع روحیم بدتر شده فکرو خیالمم بیشتر شده میترسم یوقت مریض شم از این حالی که دارم

ممنونم از همتون الهی خدا پشت و پناهتون باشه

🌸🌹🌹🌼🌼🌼❤💕💖

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سللام دوستان .من ای وی اف کردم و جواب ازمایشم مثبت شد .هفته دیگه یکشنبه باید میرفتم واسه سونوی قلب . ...

عزیزم مبارکت باشه..... 

گوارای وجودت..... 

عزیزم لک که چیزی نیست من و خیلیا خونریزی هم کردیم و به سلامتی دردونه هامونو بغل کردیم..... 

هماتوم چیه...

لخته پشت جفت هماتومه..... 

منم داشتم..... 

شکر خدا به خیر گذشت..... 

بچه ها میشه بگید از امروز که پانکچر شدم تاروز انتقال انشالله چیا بخورم اب هویج نخورم دیگه؟ دوغ چطور ...

کلا مناسب طبعت بخور..... 

عزیزم من اصفهان انجام میدم کلینیک مشتاق  چندتا تخمک داشتی ؟ راستی یه سوال همسرم برا نمونه داد ...

دو سه روز الی 5 روز..... 

بهتره بیشتر از پنج روز نشه.... 

مثبت شد ای وی افت؟مشکلتون چی بود؟

نه عزیزم منفی شد همین ماه پیش !مشکلی خاصی نداریم فقط تنبلی تخمدان دارم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اره عزیز گفت احتمالا سه شنبه انتقال بدن جنین ولی کیفتشون گفتن هنوز معلوم نیست سه شنبه میگن،برا روز ا ...

سه شنبه انتقال داری ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ممنونم 12بهمن روز دومم بود شروع کردم امپولارو و چند روز به بار سونو شدم تا دوهفته بعدش تخمک کشی کردم ...

ممنون عزیزم 

انشالله که چند نی نی گولو بیان بغلت 

راستی برای آزمایش اسپرم همسر، برای شما dfi رو هم نوشت؟؟ 

ممنونم 12بهمن روز دومم بود شروع کردم امپولارو و چند روز به بار سونو شدم تا دوهفته بعدش تخمک کشی کردم ...

واسه ما چند تا چیز اضافه گفته مثل آزمایش اسپرم و dfi برای همسرم 

این عکس رنگی هم حتما باید تو زمان خاصی انجام بشه انگاری 

منم انشالله قبل عید جواب آزمایش ها و ... رو آماده می کنم ولی دیگه می خوره به آخر اسفند و  تعطیلات عید و الکی ۲ ماه مو از دست میدم