2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلااااااااااااااااااااااام به همه دوستان  این اخرین پستم هست تا ان شاء الله خبر مثبت شدن انتقا ...

سلام عزیزممممم فردا باهم انشالله انتقالمون انجام میدیم وبه لطف خدا دوهفته بعد میایم خبر خوب بارداریمون رو میدیم  ♥️♥️♥️

چه جالب منم قصد داشتم این مدت رو نیام تا استرس نگیرم😘

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه میدونی عزیزم من اصلا سحرخیز نیستم.خیلی تلاش کنم ساعت ۷/۳۰ پاشم.بعد شیاف میذارم تا یه ساعت استراح ...

عزیزم من استرادیولم که ۴تا شده بود دکترم می گفت دوتاصبح دوتا شب ویکی ظهر بخور

معده ی پر برای اینه که یه وقت معدتون اذیت نشه

مثلا من با اگر با معده ی خالی قرص بخورم تا شب معده درداذیتم می کنه

به نظرم وقتی دکتر طرازی گفته میشه دوتا رو با هم ویکی رو توی وعده ی بعدی خورد بخور تنظیم هر ۱۲ ساعت یکبار راحت تره خوب

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه ها فردا انتقال دارم انشالله البته yalda جون و anahidd عزیزم فرداانتقال دارن خیلی خیلی التماس دعا دارم ازتون یه مقدار استرس دارم خواهش میکنم برامون دعاکنید سه تامون بارداربشیم انشالله

توی یه کتاب خوندم وقتی مشکلات سرراهتون اومدن صلوات زیااااد بفرستید که اونوقت صلواتهای زیاد مثل یه سیل مشکلات رو هل میده و میبره میشه خواهش کنم باصلواتاتون یه سیلللل راه بندازید برای ما

ممنوننننن از همتون♥️♥️♥️♥️♥️♥️ 

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
سلام دوستان من قبلا این تاپیک زیاد میومد حرف میزدم از وصعیت شوهرم که مشکل اسپرم داشت ک بیش از حد ضعی ...

چند سالتونه؟ اگر فرصت دارین ، چرا که نه. اون رو هم امتحان کنین.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

دوستان،کسی که خونریزی پیداکرده ودوتاامپول پروژسترون استفاده میکنه الان بایدچیکارکنه؟،استرس داره بنده خداترسیده،هفته پیش مثبت شده 

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
پناه بر خدا  انشالله که هرچی خیره پیش بیاد. حتما خدا اینطوری برای خودت و نی نی صلاح دونسته &nbs ...

بله آزی جون..مطمئنا خیریتی داره که منه بنده خبر ندارم❤🌸😍

ان شاءالله خدا روزی هممون رو میده🍃☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مرجان چرا تیکرت از من افتاد جلوتر😂😂😂😂

چون رو ۳۸ هفته تنظیم کردم😃😂😃😂

🙈🙈🙈 خواستم بیفتم جلو🙈🙈🙈

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم خدا بهترین رو پیش پات گذاشته.... انشالله این راه ختم بخیر و شادی میشه برای هممون

صد در صد همینطوره🍃☘🍀

ان شاءالله🍃🌸❤🐣

سلام بچه ها بتای ۹.۳۱ یعنی چی؟ بارداری؟؟؟ روز ۹ انتقال آز دادم عددش ۹.۳۱ شده استرس دارم خیلی. میشه ک ...

عزیزم.روز 9خب خیلی زود بوده واس آز. بذار چندروز دیگه تکرار کن انشاءلله میره بالا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹