2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام، نمیدونم منو کسی یادشه یا نه! منم انتقال داده بودم، دخترگلم 16 روزشه امروز، قسمت همتون ان شاءال ...

عزيز دلم مباركت باشه ، ان شا الله قسمت و روزي همه بشه از اين گلهاي بهشتي . من قبل از اينكه هنوز انتقال بدم و نزديك انتقالم بود يك روز سوار تاكسي بودم كه يك خانواده كه ظاهرا با راننده آشنا بودن عقب بغل دست من نشسته بودن كه يك دختر كوچولوي ناز داشتن كه راننده كه يك آقاي جواني بود بهشون گفت چه گل بهشتي زيبايي داريد ان شا الله خدا به همه بده از اين گلهاي بهشتي و از اون روز من وقتي ميخوام براي منتظرها دعا كنم به خدا ميگم از اين گلهاي بهشتي به همه بده ، اومدن بوي بهشت به خونه شما هم مبارك باشه . 🌸🌸🌸🌸

سلام،من آزمایش بتا روز ۱۵ انتقال انجام دادم،که تیتر بتا ۳۵ شد،و گفتن باید آزمایش چند روز بعد تکرار ش ...

عزيزم يكي از دوستان همين اواخر با بتاي همين حدود شما دوقلو بارداره كه رفته ساك حاملگي رو هم ديده و هفته ديگه ميخواد بره قلب خوشگلشون رو ببينه ، ان شا الله براي شما هم خيره حتما تكرار كن آزمايشت رو .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا گفتن قبلش باید مثانه پر باشه؟ما همه قبل انتقال رفتیم دستشویی که😑البته دکتر بدون سونو انتق ...

خاکستری جون مثانه برا انتقال باسونو پر هس چون فک.کنم مثانه پر ب رحم فشارمیاره و رحم کامل دیده میشه واسه گذاشتن جای نی نی ها.ی همچین چیزی فک.کنم..منم بعد انتقال همونجور ب کمر صاف خابیدم دکتر گفت پاهاتو دراز کن راحت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خانما احساس میکنم گیجم، نمیدونم چرا دپرسم، چرا هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه، اصلا تو فکر بچه هم نیستم، چو ...

عزيزم براي همه اين روزها پيش مياد ميگي توي فكر بچه نيستي ولي ناخودآگاه تاثير ميگذاره روي فكرت مثلا من خودم الان با اينكه ته دلم مطمئنم ان شا الله هيچ مشكلي نيست و بهش فكر هم نميكنم ولي همش منتظرم جواب آزمايش سل فريم معلوم بشه يه جورايي تا جوابش نياد هيچ كار مهمي نميتونم انجام بدم ولي خوب خودم رو مشغول ميكنم شما هم خودت رو سرگرم كن عزيزم اين روزها ميگذره .

خانما احساس میکنم گیجم، نمیدونم چرا دپرسم، چرا هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه، اصلا تو فکر بچه هم نیستم، چو ...

باران جون حالت طبیعیه من ی مدت بعد پانکجر کلا همینطوری شدم افسرده بدجور تا حدی ک از فکر انتقال و بچه امده بودم بیرون کلا..عزیزم نگران نباش ب مرور خوب میشی ..انشاءلله فصل بهار میاد حال و هوات بهاری میشه مثل اسم قشنگت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم باید سحرخیز شم بخاطر جوجه هام دیگه تنبلی تموم😑 فقط میترسم باز ساعت شیافو تغییر بدم.تازگیا فهمی ...

اورین اورین دخمل خوف 😆 والا به دنیا هم بیاد باید کله صبح بیدار بشی 😂

نه دیگه تغییر نده من شیافو از فردا استفاده میکنم بعد استرادی 😒حالا اسید فولیک هم  با معده خالی میخورم همینطور نوشته روش غذای من فقط قرصه 😂🤕

داروهای تو بیشتر از منه باید درست منظم بخوری گلم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
هستین یکم‌باتون دردل کنمممم

جانم عزیزم راحت باش

حله پس اعصاب نخودمو به هم ریختم با این فکرام😂دیگه ننه ی خوبی میشم.قول

فکرای الکی به سرت بزنه میان بجونت با دمپایی ابرییی ها 😂

اها متوجه شدم.یعنی شما بعد انتقال هم که میخواستی بخوابی همش پاهاتو جمع میکردی؟یا چیزی زیر باسنت میذا ...

آره من هنوزم یه بالشت پایین تشکم دارم. زیر باس نم نمیذارم کمر درد میشم. کف پاهامو میذارم رو بالشت. یعنی پاهامو از زانو خم میکنم کف پاهامم میذارم رو بالشت

از دست شما مامانا دنبال علایم نگردین.اونم تو روزای 3و4   ..از لحظاتتون لذت ببرین با جوجه ها حرف بزنین من وارد روز 12شدم وهنوز دنبال علایم نیستم و ب لطف خدا کاملا ریلکس  چون نتیجه رو سپردم ب خدای مهربون

نمیدونم چرا انقد ناامیدم،،یعنی به پهلو خوابیدنم باعث نشده جنینا قل خورده باشن پایین؟😐😐پاک خل شدم😥 ...

دختز اصلا به این چیزا نیست جنین خودش جای بهتری رو داخل رحم پیدا میکنه اگر قرار باشه به پهلو خوابیدن قل بخوره که هیچی ☺️ ذهنتو مشغول بااین چیزا نکن گلم 

ممنونم گلم.اره به منم گفتن هرجور راحت تری.اما همه پاهاشونو جمع کرده بودن.فقط من صاف خوابیده بودم😑

باز گفتی صاف 😂😂😂بذار من بیام بجای مادرت 😂😂😂

اصلا اصلا تو فکر بچه دار شدن نیستم، چون با تمام وجودم زمانشو به خدا سپردم، حتی وقتی سری قبل منفی شدم ...

عزیزم ان شالله همون بالایی دستت رو بگیره و مشکلاتت به بهترین شکل حل بشه🤲