2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
چشم عزیزدلم.از این به بعد ساعت میذارم و مثل شیاف سر ساعت قرصو میخورم.ممنونم

اره عزیزم سرساعت خورده بشه خوبه دکترم هم تازه بهم گفت کله ام از دستشون دود میکنه   

من استرادی رو ۷ صبح 

۳ بعدظهر 

۱۱ شب استفاده میکنم !

راستی پروستروژن رو چی سه تا استفادخ میکنی چه ساعتی ؟؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام، نمیدونم منو کسی یادشه یا نه! منم انتقال داده بودم، دخترگلم 16 روزشه امروز، قسمت همتون ان شاءال ...

ای جانممممممم عزیزوممم از صمیم قلبم قدم رو رسیده رو تبریک میگم خدا براتون حفظش کنه 🥰🥰❤️🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس یعنی دو درصدش شکل نرمال داره..... 

ممنون ازپاسختون 

اینهمه مکمل خورد و روی تغذیه ش زوم بودم اینطوریه

من الان جنین دارم آنا جون ولی نگران سلامت خود همسرم هستم این موضوع میتونه مشکلی برای سلامتیه خودش باشه؟اگر اینطوره بگید ببرمش دکتر

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
چون انتقال ما با سونو انجام میشد گفتن باید مثانه نیمه پر باشه فکر نمیکنم فرقی داشته باشه اما من چون ...

دفعه اول به پهلو خوابیدم و پاهامو جمع کرده بودم  نذاشتن جمع کنم 😒 عاقا منظورت این بود یه پشت خوابیدی پاهاتو جمع کزدی من گیرندگیم ضعیفه 😂

اره عزیزم سرساعت خورده بشه خوبه دکترم هم تازه بهم گفت کله ام از دستشون دود میکنه     من ...

دکتر منم تازه گفت😒

یعنی ساعت ۷ صبح صبحونتو خوردی؟😑چه سحرخیزی عزیزم

من شیافم ساعت ۷،۳۰ و ۱۵،۳۰ و ۲۳،۳۰

نیم ساعت بعد تو.اره منم روزی سه تا دارم و بعدش تا یه ساعت دراز میکشم.اما بازم فرتی میریزه بیرون😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دفعه اول به پهلو خوابیدم و پاهامو جمع کرده بودم  نذاشتن جمع کنم 😒 عاقا منظورت این بود یه ...

اره به کمر خوابیده اما پاهاشو جمع کرده.من همش صاف درازکش بودم اون اول.بعدش پاهامو جمع کردم گاهی.اما خیلی کم به پهلو خوابیدم.نمیدونم واقعا فرقی داره این چیزا یا نه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها من تخمدان سمت راستم امروز که روز سوم انتقالمه تیر میکشه هی‌.طبیعیه؟روز اول دوم خیلی کمتر بود

دکتر منم تازه گفت😒 یعنی ساعت ۷ صبح صبحونتو خوردی؟😑چه سحرخیزی عزیزم من شیافم ساعت ۷،۳۰ و ۱۵،۳۰ و ...

ننه مجبوریییی مجبوری 😂😂😂باید کله صبح بلند بشم بخاطر این داروها 😒معده رو پوکونده 😂

عاقا این پروستروژن ازیت کننده هست این بیرون زدنش😂😂😂😂

اره به کمر خوابیده اما پاهاشو جمع کرده.من همش صاف درازکش بود م اون اول.بعدش پاهامو جمع کردم گاهی.اما ...

عزیزم فکرشو نکن اون نخودی بلده کحا بره 🥰😍😂😂 

منو که پرستارا گفتن دراز شو 😂

بچه ها من تخمدان سمت راستم امروز که روز سوم انتقالمه تیر میکشه هی‌.طبیعیه؟روز اول دوم خیلی کمتر بود

اره عزیزم طبیعیه منم همینطوری بودم ولی از روز نهم انتقالم به بعد نگران نباش انشالله مامانی عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ننه مجبوریییی مجبوری 😂😂😂باید کله صبح بلند بشم بخاطر این داروها 😒معده رو پوکونده 😂 عاقا این پرو ...

منم باید سحرخیز شم بخاطر جوجه هام دیگه تنبلی تموم😑

فقط میترسم باز ساعت شیافو تغییر بدم.تازگیا فهمیدم نباید هی ساعتشو عوض کرد.اول استرا رو میخوری بعد شیافتو میذاری؟باید ۵ بیدار شم😂😂😂چون قبلش هم لووتیروکسین باید نیم ساعت قبل صبحونه بخورم.بعد صبحونه هم استرادیول و بکمپلکس.بعدشم شیاف و یه ساعت استراحت😑بچه ها اسیدفولیکو باید حتما شب خورد؟

عزیزم فکرشو نکن اون نخودی بلده کحا بره 🥰😍😂😂  منو که پرستارا گفتن دراز شو 😂

حله پس

اعصاب نخودمو به هم ریختم با این فکرام😂دیگه ننه ی خوبی میشم.قول

اره عزیزم طبیعیه منم همینطوری بودم ولی از روز نهم انتقالم به بعد نگران نباش انشالله مامانی عزیزم

مرسی عشقم.ان شاالله هممون مامان شدنمونو جشن بگیریم

سلام سینال افو ک زدم نوشته ۱۰ثانیه باید نگه داری من متاسفانه نگه نداشتم چندثانیه نگه داشتم ک بعداینکه کشیدم دیدم قطره قطره داره از سوزن میاد بیرون یعنی تزریق نکردم داخل؟جاشم اصلا قرمز نشده

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو