2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
دوستای مهربون تر از خواهر🍀❤🍃 من سونوی اول که رفتم دو تا ساک دیده شد و هردو ضربان قلب داشت...❤ حدو ...

عزیززم...خدا حفظ کنه نی نی نازتو ❤❤خیلی مراقب خودتون باش مامان کوچولوی مهربون❤❤ ان شاء الله بعد از دنیا اومدن تو دلیت، اون یکی نی نی ت بی خبر باز برمیگرده پیشتو سوپرایزتون میکنه 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ازتون عذر میخوام که باعث ناراحتیتون شدم. فقط میخواستم که برام دعا کنید که به حالت عادی برگردم و دوبا ...

عزیزم این چه حرفیه میزنی اخه 😔 منم واسه خاطر دلت ناراحت شدم .میدونم خیلی خیلی سخته.. 

حتما برات دعا میکنم اگه قابل باشم 💔

خدا خیلی مهربونه.حتما برات جبران میکنه.شک نکن گلم ❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره قربونش برم داره میاد با عجله هم میخواد بیاد😂😂😍😍 دیشب براش مای بیبی گرفتیم🤩🤩 امروز ب امید ...

وای چقدر خوشحالم که به سلامت پرنسست رو بغل میگیری🤗وقتی اولین بار فرشتت رو بغل گرفتی با اون حس عالی وبی نظیری که داری توی اون لحظه برای همه ی ما منتظرها دعاکن😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
خخوووووووووو دوربین مخفی داری 😆  فدای تو گلمممممم  لطف داری 😘😍ان شاالله همینطور بشه پی ...

🤣🤣🤣 میام هرروز چک میکنم دیگه.😎😎

قربون نی نی های یخ زده 😍😍😍😍

وای چقدر خوشحالم که به سلامت پرنسست رو بغل میگیری🤗وقتی اولین بار فرشتت رو بغل گرفتی با اون حس عالی ...

قربونت عزیزممممم ممنونم ازت😘😘

چشم، من همیشه دوستان منتظر عزیزمو دعا میکنم🙏

ایشالا ک بزودی زود خبر مامان شدن شمارو داشته باشیم😍 

عزیزم مبارکه مامان شدنت 😍😍😘😘 ب کمپلکسی که دکترتون داده چه مارکیه؟دوزش چیه؟ازکی شروع کردید خوردن ...

ممنون عشقم😍روش نوشته دارو پخش

دوز نداره گلم.هیچی ننوشته پشتش

من از سه روز قبل انتقال دکتر گفت بخور و تا اخر این دو هفته بخور

عکسشم قبلا گذاشتم.دوباره میذارم گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آره قربونش برم داره میاد با عجله هم میخواد بیاد😂😂😍😍 دیشب براش مای بیبی گرفتیم🤩🤩 امروز ب امید ...

ووی دلم قنج رفت براش .به دنیا که اومد از طرف من یه گازش بگیر توت فرنگی کوچولو رو 😍😍😍😍😍بوس جواب نمیده 🙄

قدمش مبارک باشه عزیزم پیشاپیش😍😍😍😍

چقدر دلم خاست یه نی نی اینجا بود میچلوندمش 🤦‍♀️ سادیسم گرفتم 🤣🤣🤣

ای جونم عزیزم😍😍😍به سلامتی ان شاالله.چه لحظه های هیجان انگیزییی.به سلامتی بیاد بغلت.عزیزدلم لحظه ی به دنیا اومدن و بغل گرفتنش خیلی خیلی برای منتظرا دعا کن.دعا کن من و تک تک منتظرا این حس قشنگو تجربه کنیم مامانی😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون عشقم😍روش نوشته دارو پخش دوز نداره گلم.هیچی ننوشته پشتش من از سه روز قبل انتقال دکتر گفت بخو ...

ممنونم مهربون🍃خیییلی لطف کردی😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
خداروشکر مهربونم.میگذره😍یکم حساسیتهای مامانم منو حساس کرده.ولی میگذرونم😄مادره دیگه.میگه هرکار داری ...

مبارکه عزیزم نی نی های نازت 😍😍😍خیلی خیلی مراقب خودتون باش عزیزدلم❤❤

وای چقدر ذوق دارم خوشحالی مامانتو ببینم که بهش میگی جواب مثبته و دوقلو دارم 😍😍😍 بی صبرانه منتظرم بیای تعریف کنی از خوشحالیهاش 😍😍😍

دکتر طرازی همون اول گفتمش چطوری بخورم.گفت دوتا باهم یدونه جدا.. اصلا در قید و بند ساعت نیست😁

یه سوال دیگه دارم عزیزم.مثلا از اون یه دونه که تک میخوری تا فرداش که دوباره دوتارو با هم میخوری ۸ ساعت میشه یا نه؟!منظورمو رسوندم؟😑

یه سوال دیگه دارم عزیزم.مثلا از اون یه دونه که تک میخوری تا فرداش که دوباره دوتارو با هم میخوری ۸ سا ...

خاکستری جان اگه دکترت گفته هر ۸ساعت بخور همون طوری بخور تنظیم هر ۸ ساعت راحته که 

یه دفترچه یادداشت اسم داروهات رو بنویس با ساعتش هر کدوم رو که خوردی تیک بزن 

ووی دلم قنج رفت براش .به دنیا که اومد از طرف من یه گازش بگیر توت فرنگی کوچولو رو 😍😍😍😍😍بوس جواب ...

قربونت عزیزمممممممم مرسی از لطفت 😘😘

ایشالاااااااا ک زود زود خودت مامان میشی و خدا بهت توت فرنگی خوشمزه میده 😘😘🙏

الان دستم گذاشتم روی شکمم دخترمم داره ورجه وورجه میکنه از ته قلبم گفتم خداااااااا دوستان منتظر منو بیشتر از منتظر نزار، زودتر عنایت کن طعم شیرین مادرشدنو بچشن🙏❤الهی آمین

خاکستری بهم روزی دوتا قرص استرادیول داده  یکی صبح یکی غروب خب با روزی یدونه اسید فولیک با قرصای ...

آخی عزیزم.منم استرا روزی سه تا،فولیک و بکمپلکس و لووتیروکسین دارم.اما من به جای امپول هر ۸ ساعت باید شیاف پروژسترون بذارم.ولی شنیدم امپولش شدیدا دردناکه😫عزیزم از توصیه هایی که بچه ها نوشتن برای کمتر شدن درد پروژسترون استفاده کن.مثلا کیسه ی گرم بعدش یا سوزن بلندتر و تزریق خیلی اروم.ان شاالله ده دوازده روز دیگه نتیجه میگیری و همه ی این دردا یادت میره😘