2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046204 بازدید | 684503 پست
قربونت برممم😘 الهی امین منم هنوز نمیدونم چیا باید بخورممممم مایعات زیاد میخورم ظاهرا میگن پروتئین ...

اره عزیزم منم هرچی مقویه میخورم گرمی هم سعی کردم بخورم یه درمیون هم زیر شکمم با روغن سیاهدونه چرب کردم الحمدالله تا الان خوب پیش رفتیم، تخم بلدرچین هم میخورم شبا فعلا همینا تو هم پروژسترون میزنی؟ 😪😪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم منم هرچی مقویه میخورم گرمی هم سعی کردم بخورم یه درمیون هم زیر شکمم با روغن سیاهدونه چرب کر ...

باریکلللا حسابی برس بخودت منم روغن سیاهدانه دارم ولی نمیدونستم بزنن خوبه منم میزنم انشالله

اره میزنم خیلیییی دردناکه😩

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
نه درد ندارم... یکم جای آمپولا کبود شدن که عادت کردم. ولی هیچ حالتی انگار خستگیمو نمیگیره..  ...

خدا رو شکر که درد نداری...

خستگی رو باید بکشی😊😉 آش کشک خالته

برای کشت ادرار حتما یه تست بده.... انگار عفونت ادرار تو بارداری خیلی رایجه..... من اولا تست دادم .... خودم میدونم نمونه ای که دادم آدمیزادی نبود دکتر میخواست آنتی بیوتیک بده منم قبول نکردم کفتم دوباره کشت انجام میدم اگر عفونت تایید شد بعد آنتی بیوتیک‌میخورم که خدا رو شکر تایید نشد

باریکلللا حسابی برس بخودت منم روغن سیاهدانه دارم ولی نمیدونستم بزنن خوبه منم میزنم انشالله اره میزن ...

توهم همینطور عزیزم، آرهههههههههه بزن ان شاء الله ک خوبه برای هردومون، منم خیلی درد میاد جاش😫چندتا باید بزنی تو؟ 

توهم همینطور عزیزم، آرهههههههههه بزن ان شاء الله ک خوبه برای هردومون، منم خیلی درد میاد جاش😫چندتا ب ...

انشالله خوبه اره من از دیشب حوله گرم میکنم میذارم روی جاش ماساژ میدم روزی یکی میزنم

تزریقاتی به من گفت بعداز زدنش یخ بذار پنج دقیقه بعداز اونم ماساژ بده

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
عهههههههه چندتا عزیزم؟ چیکارا کردی بعد انتقال تجربتو میگی به ماهم

سه تا بلاست انتقال دادم. دو هفته تا وقت آزمایش فقط برای نماز و غذا و دستشویی بلند میشدم. البته بعدشم چون خونریزی داشتم بازم استراحت مطلق شدم.... بعدشم که اندازه هماتومم بزرگ بود دکتر بازم گفت استراحت.... خلاصه از ۷ آبان که انتقال دادم تا الان هنوز رختخواب من از کنار خونه جمع نشده😊

انشالله شماها آب تو دلتون تکون نخوره تا آخرش

من بعد انتقال موقع دراز کشیدن یه بالشت میذاشتم زیر پاهام.... و سعی میکردم تا جایی که برام خسته کننده نباشه پاهامو دراز نکنم در حالت خوابیده.

من خیلی چیزا خوردم که شانس آوردم بهم ساخت و باعث دردسر نشد . ولی اینجا نمیگم که یه وقت تبلیغ بد برای کسی نشه از راه راست خارج بشه😄

ولی متعارف ها یکی آناناس بود که پنج قسمت کردم و طی پنج روز هر قسمتشو خوردم. و سوپ قلم.... مایعات زیاد بخور و مراقب یبوست باش

اولین و آخرین عامل موثر هم آرامش فکری و روحی. حتی اکه نون خشک بخوری