2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
آزی جون ن جواب میتونم بدم ن وقتی صدا میزنم آبی میشی ،عزیزم انشاءالله عید میپوشی لباس خوشگلتو نی نیت ...

عزیزم😍😍😍😍مبارکش باشه انشالله  پوشوندیش از پاهای خوشگلش برامون عکس بزار

حرفای نصرو جدی نگیر عزیزم و وقتتم باهاش تلف نکن دکترتو عوض کن ذخیره پایین دلیل بر بی کیفیتی تخمکها ...

چطور مگه؟؟شما مریضش بودید؟؟

من بعد از کلی تحقیق به نصر رسیدم،دکترای قبلی خیلی عقبم انداختن از همه چیز

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم پریروز میگفتم خدا اگه تو اینو میخوای صبر میکنم هرچی تو بخوای فقط تنهام نزار فقط نزار لحظه ...

عزيزم مطمئن باش كه خدا تنهات نميگذاره و به زودي هم پاداش صبرت رو بهت ميده ، من كلا خيلي خيلي آدم عجولي بودم و هميشه دوست داشتم هر چيزي رو زود به دست بيارم ولي اون ٦ سال انتظار آنچنان آدم صبوري از من ساخت كه بعضي وقتها با خودم فكر ميكنم خود صبور بودن ميتونسته هديه اي باشه از جانب خدا . 

فدات شم عزیزم منم دیگه دوسندارم مهمونی برم چون بهم گیر میدن،بیچاره همسرمم فهمیده و اونم مهمونی دوس ن ...

همه ی کسانیی رو روی زخمم نمک پاشیدن فراموش نمیکنم 

یه ماه پیش جایی بودیم زنا  و مردا جدا بودن شبش وقتی خونه اومدیم همسرم ساکت بود گفتم چت شده چرا چیزی نمیگی شروع کرد به حرف زدن  که یکی از دوستاش برگشته گفته چرا بچه نمیاریید باشه خوبه سرتون گرمه نذری درست کنید ما خونتون بیاییم خدا فرزندی بده ! اینقدر ناراحت شده بود میگفت جلو جمع اون همه نفر دوست و دشمن ! به من گیر میدن بکنار حالا نوبت همسرمه 😔 

از کار خدا سر درنمیارم !!!!! گلم باید قوی باشیم سختی داره خیلی ولی ماهم خدایی داریم 🤲🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
انشالله که امام رضای غریب خودش به دل شکسته ات و غریبیت رحمش میاد و خودش یه نی نی سالم و صالح از خدا ...

ان شاالله اقا امام رضا واسطه ای بشه درگاه خدا برای هممون 🙏🏻🌹 عزیزم به بدنت فعلا استراحت بده ان شاالله خدا دوقلو نصیبت کنه ❤️🙏🏻

عزيزم مطمئن باش كه خدا تنهات نميگذاره و به زودي هم پاداش صبرت رو بهت ميده ، من كلا خيلي خيلي آدم عجو ...

چه قشنگ گفتی عزیزم دقیقا همینه یه حسی با یا اعتقادی بهم میگه خدا تو سختیا تو فشارا آغوش خداست ک داره میفشاره مارو،اصلا وقتی تو سختی هستیم خدا باهامون کار داره میخواد باهاش مناجات کنیم ماآدما تا سختی دردی نداشته باشیم پیش خدا نمیریم حرف بزنیم متاسفانه.اما خدابا این سختیا ک برای هرکس به یه نوع هست کاری میکنه ازش غافل نشیم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
الهام عزيزم ، دختر عموي خوبم ان شا الله به حق مادرمون خانم فاطمه زهرا به زودي هم شما و هم بقيه دوستا ...

الهی آمین دخترعموی  نازم 🥰🤲 همیشه دعا میکنممم هیچ بنده ای درد اولاد نبینه و چشم انتظار نباشه که بد دردیه 🤲

همه ی کسانیی رو روی زخمم نمک پاشیدن فراموش نمیکنم  یه ماه پیش جایی بودیم زنا  و مردا جدا ...

الهام جون یه کسی یسری ک آی یو آیم منفی شده بود و دلم گرفته بود قبلشم ی مهمونی یکی خیلی ناراحتم کرده بود بهم گفت بعضی آدما سوهان روحن،ینی روحتو احساستو سوهان میکشن با حرفاشون کاراشون این باعث آزارو اذیت شمامیشه اما روحت بعد این جلا پیدامیکنه.گفت بعضیا سوهان روحن زیاد بهشون اهمیت ندین،گفت یه مثالی میزنم مثلا تو کوچه یه سگی بهتون پارس میکنه شما بری دنبالش هرچی بگی برا چی به من پارس کردی و... اون حالیش نمیشه باید ازش بگذری و اهمیت ندی اون نمیفهمه اما تو میفهمی،ازکنار بعضی آدما بگذر،اصلا بهشچن فکرنکن اینکه میگی فراموششون نمیکنی خودتو ناراحت میکنی فقط مث قضیه اون سگه هست،پس رهاشون کن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
خدا به راه راست هدایتشون کنه و از تقصیراتشون بگذره. 

هیچ وقت نمی بخشمشون چون حرفاشون همیشه یادم میاد !

خیلی قضاوتم کردن ! واگذارشون کردم به  همون خدایی که داریم ! 

یه جور ادمی هستم اگر رو صورتم تف هم کنن جوابشون رو نمیتونم بدم فقط داخلم میریزم ! خیلی سعی کردم جواب همچنین ادمهایی رو بدم ولی نمیشه!

الهام جون یه کسی یسری ک آی یو آیم منفی شده بود و دلم گرفته بود قبلشم ی مهمونی یکی خیلی ناراحتم کرده ...

چه مثال قشنگی زدی گلم درست میگی چون همیشه هرکجا برم یه حرفی میزنن مثلا عید قربان بود داخل پارکی جمع شدیم  حرف از حرف بلند شد میگفتن خدا کسی رو که لیاقت داره فرزند میده خدا شاهده قلبم داشت میزد بیرون رو به روم نشسته بود و این حرفو زد دوستم فهمید خیلی دلداریم میداد ! این بنده خدا همیشه حرفای بد زده ایندفعه میخوام جوابشو بدم طاقتش رو دیگع ندارم

چه مثال قشنگی زدی گلم درست میگی چون همیشه هرکجا برم یه حرفی میزنن مثلا عید قربان بود داخل پارکی جمع ...

همچین شخصی عزیزم اصلا ارزش نداره باهاش روبرو بشی.

اصلا ببخشید شعور نداره و دقیقا همون مثالی ک زدم همونه،اگرم جوابشو بدی اون درهرصورت نمیفهمه،چون اگر میفهمید این حرفو نمیزد

انشاءالله خدا بچه های سالم و صالح از هرجهت عالی بهت میده خودش جواب کوبنده ای براشه

حتما خدا میخواد بهترین رو بهمون بده .

بقول همسرم ما فقط تا جلو پامونو میبینیم حتی ثانیه بعدی رو نمیدونیم چی میشه اما خدا تا آخرشو میبینه پس بهترین هارو برا بنده هاش کنار میزاره.

همچین شخصی عزیزم اصلا ارزش نداره باهاش روبرو بشی. اصلا ببخشید شعور نداره و دقیقا همون مثالی ک زدم ه ...

اعصاب مصاب تورو هم خراب کردم 😂 ادمایی هستن یه ذره هم بویی از انسانیت نبردن درست میگی بیهودست جوابشو بدم !

فقط خداا کمک حالمون باشه راضیم به رضاش 🌹

چه مثال قشنگی زدی گلم درست میگی چون همیشه هرکجا برم یه حرفی میزنن مثلا عید قربان بود داخل پارکی جمع ...

عزيزم من زماني كه باردار شدم بعد از اون همه ماجرا، دكتر و دوا، هايپري و هزارتا دردسر كه همه اعضاي اينجا ميدونن چه راه سخت و طولانيه، بعد از سونو قلب تصميم گرفتيم به خانواده همسرم بگيم تا اونا هم خوشحال بشن، وقتي مادر شوهرم شنيد گفت چند قلو؟ من شاخ دراوردم و گفتم يكي، گفت آهان فكر كردم توهم مثل فاطمه سادات دوقلو مياري، البته دوقلو دار شدن لياقت ميخواد و خدا ميدونه كي لياقتش رو داره، فاطمه سادات دختر خواهرش هست و تازگي دوقلو زاييده، ببين اون لحظه من لآل شدم و اصلا نتونستم جواب بدم ولي بعدش با خودم گفتم همين كه مادر شدم پس پيش خدا آبرويي داشتم كه دعام رو شنيد و أجابت كرد، همون شب سپردمش به خدا كه آگاه به همه چيز هست و گفتم خدايا دعام رو شنيدي و باردار شدم، جواب مادر شوهرم با خودت، مطمنم خدا بهترين جواب رو بهش ميده، خودتون رو بابت حرفاي ديگران ناراحت نكنين، همه ما كم و بيش از اين حرفها شنيديم، اين حرفها رو انگيزه كنين و تلاشتون رو بيشتر، تا ميتونين دعا كنين و از خدا بهترينها رو بخواين، به قول دوستمون بزار سگ ها پارس كنن.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم