2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
آمنیوسنتز مثبت شد گفتن باید سقط بشه بچه مشکل داره چند روز گذشت افتادم به خونریزی وسقط شد. هدیه خدا ر ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم ان شاء الله به زودی دوباره معجزه خداشامل حالت بشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سما سماااااا دلم میخواد بغل دستم بودی کلی کتک میزدم قبل از این کارا برو رو خودت کار کن هر چی زودتر ...

منم از آمپول می ترسم... راستش رو بخوای نزدیکی هم تا یکسال اول میترسیدم و کلیییی داستان داشتیم. تازه من خیلی پیشرفت کردم الان اینم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من سقط نداشتم . واسه درمان نازایی رفتم مطب رز اقی . فک کنم ایشون واسه همه بار اول اینا رو مینویسن

دکتر رزاقی ام تو رویانه؟ینی شما رویان نرفتی رفتی مطب دکتر؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
دکتر رزاقی ام تو رویانه؟ینی شما رویان نرفتی رفتی مطب دکتر؟

مطب دکتر میرفتم. ابن سینا و بهمن بودن. الان پیشش نمیرم نمیدونم فک کنم خارج رفتن. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
حالا مگه ایمنی ها مشکل داشتن؟ شاید ازمایشات خوب بود.منم دکتر رز اقی برام نوشت. من هم ana بالایی داشت ...

دکترمن غفاریه پس چرا برا من ایمنی انعقادی رو ننوشتن؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
دکترمن غفاریه پس چرا برا من ایمنی انعقادی رو ننوشتن؟

نمیشه از خودش بخوای بنویسه؟ این آزمایشایی ک آنا جون همیشه میزاره رو من به علاوه خیلی چیزای دیگه انجام دادم اون اول. اما کاریو تایپ و dfa رو نمیدونم چیه تا حالا ندادم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

[QUOTE=82171009]امیدوارم روز به روز بهتر بشی عزیزم آره واقعا سردرگمی بدترین چیزِ شما که گفتی بعد عمل دیگه وقفه نمی ...[/

آره بهتره اول کارای فیریز جنین و انجام بدی بعد با خیال راحت بری برای لاپراسکوپی

ممنون عزیزم برای شما هم همینطور

خدا جونم شکرت...
نمیشه از خودش بخوای بنویسه؟ این آزمایشایی ک آنا جون همیشه میزاره رو من به علاوه خیلی چیزای دیگه انجا ...

خب برا منم اونجا یسری آزمایشای دیگه ک قبلا نداده بودم مثل روبلاآی جی جی و آی جی ام ک نمیدونم چی هست برام نوشتن و یکی ازین دوتا یادمه بالا بود اما چیزی ک نگفتن نمیدونم چیبود ،ولی اون انعقادی و ایمنی و غلظت خون و کاریوتایپو نه!

آخه من تاحالا دوبار ازش چیزی خواستم گوش نکرده،اولین بار گفتم ای یو ای نکن گوش نکرد حتی واسه سری بعدم گفت بیا ای یو ای که وقتی رفتم سونو دکترمشایخی بود گفت دیگه ای یو ای نکنین ذخیرش پایینه، یبارم بهش گفتم برام پی ار پی یا هرکار دیگه ای ک شانس مثبت شدنمو بالا ببره بکن بازم گوش نکرد

کی دکتر داری؟ باید بری سونو...تا معلوم بشه فکر کنم دکترا تا 25 هستن...

مریم جون راستش بعد از عملم هنوز نرفتم پیش دکتری که میخوام باهاش انتقال بدم اصلا نمیدونم کی باید برم🙈🙈باید پریود شدم برم پیشش؟؟

خدا جونم شکرت...
خب برا منم اونجا یسری آزمایشای دیگه ک قبلا نداده بودم مثل روبلاآی جی جی و آی جی ام ک نمیدونم چی هست ...

از دست این دکترا. منم دقیقا ۱ بار ای یو ای شدم ک نشد . دوباره گفتن ای یو ای. من اصرار کردم واسه میکرو. دکتر فقط واسه سنم قبول کرد. من فک کردم چون دولتی میرم الان قبول نمیکنن.  شما ک خصوصی میرین هم همینه پس.

از دست این دکترا. منم دقیقا ۱ بار ای یو ای شدم ک نشد . دوباره گفتن ای یو ای. من اصرار کردم واسه میکر ...

دولتی کجا میرید هزینه پانکچر و انتقال چقدره؟

از دست این دکترا. منم دقیقا ۱ بار ای یو ای شدم ک نشد . دوباره گفتن ای یو ای. من اصرار کردم واسه میکر ...

بالاخره میکرو کردین؟کجا؟