2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
انشالله قبل از سال تحویل بهترین عیدیت رو تو شکمت داشته باشی و بشه مونس و جان و نفست 😍😍😍🤗

بخداااااا دعاهاتون اینقدر ارامش بخشه میخوام سریع تر انتقال بدم 😍😘❤️ ممنونممم ازت دوست گلم اجرت با امام حسین 🤲🙏🏻🥰

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آمنیوسنتز مثبت شد گفتن باید سقط بشه بچه مشکل داره چند روز گذشت افتادم به خونریزی وسقط شد. هدیه خدا ر ...

عزيزم همه خيلي به فكرت بوديم ، خيلي ناراحت شدم عزيزم برات ، ان شا الله كه به زودي خدا بهت يك هديه سالم و صالح عنايت كنه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یدوفولیک، ASA, با یه آنتی بیوتیک و بکمپلکس هم کنار استرادیول میخورم. حتما تاثیر داره الهام جان خ ...

برای منم مکمل داده روزی دوتا و اسید فولیک هم داره البته چندماهه دارم میخورم گفتن باید استفاده بشه !

امروز ساعت ۱۰ خوردم 😣از فردا هر ۸ ساعت میخورم اینطوری بهتره !

گلم موفق باشییییی باز کی سونو داری !؟

من امروز 12 سیکلم بود ضخامتم 9بود شنبه گفتن انتقال ضخامت خوب بود بنظرت؟ 

اره عزیزمممم عالیه ان شاالله با خبرای خوش بیایی 😘😍

بخداااااا دعاهاتون اینقدر ارامش بخشه میخوام سریع تر انتقال بدم 😍😘❤️ ممنونممم ازت دوست گلم اجرت با ...

الهام جون بی صبرانه منتظر مثبت شدن تو هستم.....

ختم بسم اله من فردا تموم میشه تا انروز یادت رو یه تسبیحش بوده دوسی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
همچنین خودت عزیزم، میگم بهم تا شنبه شیاف پروژسترون داده آمپول نداد، شیاف برمیگرده میترسم جذب نشه

برای منم سری قبل شیاف بود الانم شیاف تجویز کرده !

کافیه نیم ساعت یا یک ساعت دراز بکشی گلم اصلا جای نگرانیی نداره !

برای منم مکمل داده روزی دوتا و اسید فولیک هم داره البته چندماهه دارم میخورم گفتن باید استفاده بشه ! ...

پس شما هم مثه من همش در حال قرص خوردنی😁

تازه من گلو درد هم گرفتم داروهایه اونم دارم😓

دکتر گفت دوشنبه باز سونو بشم اگه همه چی اوکی بود احتمالا پنج شنبه بعدی انتقال بشه

حالا ببینم چی پیش میاد.

الهی بچه های منتظر عید همگی لباشون خندون باشه🙏

عزیزم من هم رویان میرم آزمایشهای ایمنی انعقادی رو دکتر رزاقی برای من نوشت وقتی بردم رویان فقط به انع ...

دفعه اول برات نوشت یا منفی شدی یا خدایی نکرده سقط داشتی؟ایمنی رو چرا نگاه نکرد؟مشکلی ام نداشتی توشون؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
الهام جون بی صبرانه منتظر مثبت شدن تو هستم..... ختم بسم اله من فردا تموم میشه تا انروز یادت رو یه ت ...

تا زنده هستممم لطفی که بهم داری فراموش نمیکنممممم ان شالله ایران بیاممم جبران میکنم 🌹❤️😍😘 

دوس دارم ببیمنت خیلی قلب مهربونی داری 🌹😍 خدا جواب دعاهاتو با یه فسقلی ناز بده 🥰🙏🏻😍

پس شما هم مثه من همش در حال قرص خوردنی😁 تازه من گلو درد هم گرفتم داروهایه اونم دارم😓 دکتر گفت دو ...

😂😂😂غذای من قرصه 😂روزی ۵ تا حساب کن حالا چند روز دیگه هم شیاف 😂😂😂😂 چه شود بیچاره بدنمون شوک دیده با این همه دارو 😆 

مهم نتیجه اش هست ماکه همه چی رو بجون خریدیم فقط این جوجه یخ زده بیاد 😍 

پس از خودت بی خبر نذار برات ارزوی موفقیت رو دارم گلم ❤️🥰

تا زنده هستممم لطفی که بهم داری فراموش نمیکنممممم ان شالله ایران بیاممم جبران میکنم 🌹❤️😍😘  ...

ممنون...

.

گلم این چه حرفیه میزنی نیاز به جبران نیست...تو هم مثل خواهرم...ما در حق هم دعا نکنیم کی بکنه؟ من خیلی به ارامشی که خدا میده اعتقاد دارم اینم فقط با دعای دیگران بدست میاد....

خودم پسرم رو تا چهارماهگی کشور غریب بودم....میدونم خیلی سخته....حتی به خونواده نگفتم باردارم تا وقتی اومدم ایران شکم گندم رو دیدن🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خیلی عالیه. خداروشکر. موفق باشی 

عزیزم از خدا میخوام جواب سختیهای که کشیدی برات بهترین هارو بده تا همیشه کنارت باشن 🙏🏻🤲