2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046214 بازدید | 684504 پست
سلامممممممم به روی ماهت عزیزم خوبی گل دختری خوبه کجایی کم پیداییی عزیزم 🌹😍😘❤️ اره عزیزم این ماهم ...

انشالله قبل از سال تحویل بهترین عیدیت رو تو شکمت داشته باشی و بشه مونس و جان و نفست 😍😍😍🤗

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آخه اگه هیچ اسپرم درست و حسابی نباشه چطوری میخوان انتقال بدن؟

عزیزم میلیون ها اسپرم هست بالاخره چهارتا دونه درست و حسابی ازش در میارن. فکر کردی چرا اگه حتی مشکل از مرد باشه زن بیچاره باید جورشو بکشه؟برای اینکه اینقدر تعداد اسپرم ها زیاده که بالاخره به چیزی ازش در میارن مگر کسانی که اصلا اسپرم ندارن که برای اونها هم از ب ی ض ه ها میگیرن. همیشه یه راهی پیدا میکنن نگران نباش. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صدف جون هزینه انتقال جنین فریز رویان چقدره

اولش اشتباه جواب دادم😁

من فرش انتقال دادم،نمیدونم چنده اما اونجا بعضی خانما میگفتن ۹۰۰یکی دیگه میگفت یک و خورده ای نمیدونم چرا برا هرکدومشون یه قیمتی بود.

چطور؟شما ابن سینا میری؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
میدونم ک برم ویزیت شم بگم برام ازمایشارو بنویس نمینویسه،میخوام خودم برم انجام بدم ببرم اما میترسم بب ...

عزیزم من هم رویان میرم آزمایشهای ایمنی انعقادی رو دکتر رزاقی برای من نوشت وقتی بردم رویان فقط به انعقادی ها توجه کرد  وبهم هپارین و آ اس ا داد اصلا ایمنی هارو نگاه نکرد.

فعلا همین استرادیول رو داده و نخسه داد برای پروستروژن نزدیک انتقال باید استفاده بشه !  من اصلا ...

من یدوفولیک، ASA, با یه آنتی بیوتیک و بکمپلکس هم کنار استرادیول میخورم.

حتما تاثیر داره الهام جان خودتو نگران نکن اگه سر ساعت خوردن آروم ترت می‌کنه بقیشو سر ساعت بخور

سلام بچه ها یه سوال داشتم لطفا اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه..دوسه روزه حالم خیلی گرفته ست..من همسرم چهار سال پیش آز اسپرم داد مورفوش ۲درصد پارسال شد ۱درصداینماه آز دهده شده صفر..به نظرتون با مورفولوژی صفر وdfi۳۰درصد میکرو جواب میدم خواهش میکنم کسی تجربه ای داره دریغ نکنه

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
کی انتقال دادی الهام ؟

فعلا معلوم نیست انتقالم کی میوفته حالا هی سونو میکنن دهن ادمو سیبلبیس کردن 😂😂😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آمنیوسنتز مثبت شد گفتن باید سقط بشه بچه مشکل داره چند روز گذشت افتادم به خونریزی وسقط شد. هدیه خدا ر ...

خداروشکر کن که بچه با مشکل دنیا نیومد که هم خودش زجر میکشید هم شما. به خدا همسر من به عالمه پرونده برام اورد خونه بچه هایی که یا به علت بی توجهی پدر مادر با مشکل به دنیا اومدن هم اونایی که هیچکس متوجه نبود مشکل دارن. بهم میگفت فکر کن بچه ما میموند و یکی مثل اینا میشد اونوقت دیگه هیچ کاری از دستمون برنمیومد. حتی دیروز که باز بتام رفت بالا موافق استفاده از شیاف نبود و میگفت بزار دفع بشه این بچه قطعا مشکل داره که این مسائل داره پیش میاد به موندنش اصرار نداشته باش. تو هم توکل کن به خدا خوبی سختی ها و ناراحتی ها اینه که بالاخره تموم میشن من حتی وقتی گریه میکردم باز تو دلم میگفتم حتما ناراحتیم تموم میشه و این غصه ها یادم میره. 

الهامی جون دفه قبل چند پری اتتقال داشتی؟ اینبار چندم پری انتقال جنین داری ؟ انشالله اینبار مامان م ...

عزیزم ۱۶ پری انتقال داشتم دفعه پیشم یدونه انتقال دادن اخرین سونو هم برای ضخامت ۸/۱ بود ! 

جمعه وقت سونو دارم ببین ضخامتم چقدره احتمالا هفته اینده انتقال میدن !

تشکر دوست گلمممم خدا از دهنت بشنوه و روزای شاد نصیب هممون بشه 🙏🏻🌹😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
یا علی سیانوز چیه؟؟؟

برای کسانیه که خودشون مشکل دارن تو فکرشو نکن. سزارین بخوای بشی هم همینو میگن نباید با لاک بری اینقدر به جزییات گیر نده خواهر یهه عکس رنگی ساده که دیگه این حرفها رو نداره

عزیزم ۱۶ پری انتقال داشتم دفعه پیشم یدونه انتقال دادن اخرین سونو هم برای ضخامت ۸/۱ بود !  جمعه ...

من امروز 12 سیکلم بود ضخامتم 9بود شنبه گفتن انتقال ضخامت خوب بود بنظرت؟ 

وای من خیلییی سوسولم. موقع پاپ اسمیر کشتم دکترمو... راستی سونوی واژینال درد داره؟

سما سماااااا دلم میخواد بغل دستم بودی کلی کتک میزدم

قبل از این کارا برو رو خودت کار کن هر چی زودتر بهتر........

سوسول تر از من کسی نبود اما 10 سال پیش گفتم من اگر میخوام زن موفق باشم و ماادر خوبی برای بچه.....باید قوی باشم ترس ها رو دور ریختم ......اخرین کاری که پارسال موفق به انجامش شدم شب تنها موندن بود.....که غلبه کردم به ترس بی موردم....من تا اوایل ازدواج از امپول میترسیدم در حد افت فشار و مرگ .....هنوز خیلی ترسها دارم انشاله اونا هم برطرف میشه...

قوی شو بعد مادر شو.....یهو عابروت جلو بچت میره ها😉جلو شوهرت با خودته😂😂😂

همه چیز درد داره....همه چیز......اما تو میتونی بیدردش کنی با طرز فکرت....

سونوی واژینال برای من در حد قلقکه😁من نمیدونم با عرض معذرت چطور نزدیکی داری😅😅

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،