2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
الهام تو که شرایطتم و میدونی سعی میکنم مثبت باشم انرژی مثبت میدیم بهشون ولی ته دلم روشن نیست نمیدونم ...

عزیزم شرایطتت رو میدونممم و میفهمت چی میگی مهمترین چیز بنظرم مثبت بودنت خودت هست باورکن ‌گرید جنین هم تاثیر داره دوستم با همین گرید باردارشد c

فقط خدا بخواد همه چی امکان داره !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آره دیگه اونطوریه اونجا منم ۲۱از دادم و منفی شدم باراولمم بود اونجا چهارتا جنین دارم ک اصلا نمیدونم ...

منم گرید جنینهامو نمیدونستم دفعه دوم کارشناس بهم گفت b وcبود ، دفعه دوم گفتن نیاز نیست ویزیت بشی ،البته گفتن اگه میخوای ویزیت میکنیم ولی نوبتاش خیلی طولانی بود یکماه عقب میوفتادم 😁 منم دیگه اصرار نکردم ، بنظرم اگه صبر میکردم ویزیت بشم بهتر بود ، هر چند خودشون گفتن کار جدیدی برات انجام نمیدن چون شرایطت خیلی خوبه ،به نظر خودمم کیفیت جنین خیلی مهمه ، ولی خوب شما سعی کن حتما ویزیت بشی و اصرار کن ازمایشها رو براتون بنویسن ، توکلت بخدا باشه ولی از شما حرکت از خدا هم برکت ان شاالله ، سعی کن تو این چند ماه که میخوای استراحت کنی به تغذیه خودت و همسرت اهمیت بدی حسابی خودتونو تقویت کنید

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ممنون که جواب دادی نشاسته رو به دکتر گفتم گفت نخور  

خوب نخور.

ببین دکترها خیلی با سنت کار ندارن علمی میرن جلو

من مشاوره شدم قبل انتقال بهم گفت هر چی که احساس ت رو به مثبت شدن زیاد میکنه (البته مجاز باشه خوردنش)بخور

مثلا حواست به قاعده آورها باشه

مثلا به پخته خیلی خوبه چون سرشار از انتی اکسیدان طبیعی هست

یا آب که خیلی ها بهش بی توجهی میکنن واقعا موثرِ

از همه مهمتر باورِ اگر پات تو این راه بلرزه جواب نمیگیری باید تمام بند بند سلول هات جنین ت رو بپذیرن از همه ی بچه های مثبت شده بپرس این باور و آرامش مهمتر از هر تغذیه و دارویی اثر میکنه

الهی که مامان خانم بعدی شمایی😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام الهامی...چطوری مامان کوچولو😍 این ماه انتقال داری ؟ به سلامتی و مبارکی عزیزم...بی صبرانه منتظ ...

سلامممممممم به روی ماهت عزیزم خوبی گل دختری خوبه کجایی کم پیداییی عزیزم 🌹😍😘❤️

اره عزیزم این ماهم انتقال دارم توکل برخدا ببینم چی میشه ته دلم روشنه بی جواب نمیمونم 🥰

برام دعاکن سختیهام تموم بشه تو کشور غریب تک و تنهام یه نفس از درگاه خدا میخوام تا همدمم بشه 😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلامممممممم به روی ماهت عزیزم خوبی گل دختری خوبه کجایی کم پیداییی عزیزم 🌹😍😘❤️ اره عزیزم این ماهم ...

الهامی جون دفه قبل چند پری اتتقال داشتی؟

اینبار چندم پری انتقال جنین داری ؟

انشالله اینبار مامان میشی من دلم روشنه 👍👍

منم گرید جنینهامو نمیدونستم دفعه دوم کارشناس بهم گفت b وcبود ، دفعه دوم گفتن نیاز نیست ویزیت بشی ،ال ...

میدونم ک برم ویزیت شم بگم برام ازمایشارو بنویس نمینویسه،میخوام خودم برم انجام بدم ببرم اما میترسم ببرم بگه من اینارو نخواستم نگاهم نکنه یا اگه چیزی باشه داروهم ننویسه،حالا مکمل رو میتونم سرخود قبلش خودم استفاده کنم اما ازمایشا چی؟

از طرفی میگم برم آزمایشارو انجام بدم ببرم مطب یه دکتر بگم ببینه وضعیتم چطوره به طبیعی امید هست یا ن

اصلا جوری سردرگم شدم ک نمیدونم چیکارباید کنم چون ذخیرمم اونقدری نیس ک بخوام زمانمو از دست بدم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آره با بیهوشیه

خب دیگهوقتی میخوای بیهوشی بگیری نباید لاک یا رژ داشته باشی برای اینه که اگه خدایی نکرده کسی سیانوز شد از روی کبودی ناخن و لب ها متوجه میشن. البته نگران نشی یوقت اینا برای احتمالاته

مریم جون به نظرت بخوام انتقال بدم میوفته برای چند اسفند؟

کی دکتر داری؟

باید بری سونو...تا معلوم بشه

فکر کنم دکترا تا 25 هستن...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،