2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست
منم یدونه جوجه یخی دارم بهش میگم اسکیمو. انشالله همین دردونه ها به زودی بیان تو بغلمون😊😊

ای جاننن عزیزممممم الهی امین 🤲🌹🙏🏻  این فسقلیلا بیان باید حسابی ازتشون کنیم 😆چون نفسمون رو کشیده ناز دارد جوجه 😍😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ممنونم عزیزم الهی هرچی زودتر مامان بشیم❤ 

قوی باش نباز خودتو ما قویتر ااز این چیزا هستیم اول اخر به زورم که شده میارمشون😍😆

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره رویان میرم،آزمایشای ایمنی و انعقادی برای زن هست،نه همسرتون لازم نیست،نمیدونم چند وقت دیگه میخوای ...

شما انجام ندادی هیچکدوم ازون آزمایشارو؟اگر انجام بدیم سرخود و ببریم اونجا به دکتر نشون بدیم بنظرت نگاشون میکنن و اگر چیزی باشه دارو مینویسن یا ممکنه بگن ما اینارو نخواستیم؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
دکتر سه تاشونو  دید دکتر گفت کیفیتشو آ هست بقیه گفت معلوم نشدن چون فریزشون کرده بودن

عزیزم اگه بخاطر دود بخواد کیفیت تخمک تغییر کنه و ناسالم بشه پس این همه زن ک سیگاری اند چی؟ ماشالا بچه سالم دارن. 

شوهرمن گاهی خیلی خیلی کم قلیون میکشید مثلا حداقل ماهی یه بار. دکتر گفت قط کنه بخاطر تحرک اسپرماش. اما از اقوام همسرم یه آقایی هس سیگار از لبش جدا نمیشه. نا خواسته خانومش دوقلو باردارشد اونم بچه چهارم. 

درکل اینو گفتم که ذهنتو پاک کنی و توکل به اون بالایی کنی

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
شما انجام ندادی هیچکدوم ازون آزمایشارو؟اگر انجام بدیم سرخود و ببریم اونجا به دکتر نشون بدیم بنظرت نگ ...

نه من هیچکدومو انجام ندادم،اونجور که یادم میاد اینجا یکی از بچه ها میگفت زیاد اهمیت نمیدن تو رویان به اینا بازم نمیدونم اگه انجام بدیم ببریم اهمیت میدن یا اگه مشکلی داشتیم دارو مینویسن یا نه

به جای منم بخور😋

عششششقم تو دوغ نمیخوری مگه☺☺

چشم🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها من مولتی پریناتال میخورم.هرروز یدونه..

حالا امروز نمیدونم خوردم یا نه.. 😑😑😑

چیکار کنم؟الان یکی بخورم؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه من هیچکدومو انجام ندادم،اونجور که یادم میاد اینجا یکی از بچه ها میگفت زیاد اهمیت نمیدن تو رویان ب ...

بچه هایی که رویان میرن اگه تجربه داشته باشن بهتر راهنمایی میکنن که اونجا این آزمایشارو مینویسن یا نه اگه خودمون انجام بدیم اهمیت میدن به اینا یا نه

مرسي روياجون،، انشالله به زوووودي يه خانوم دكترميشي با كلي نيني كه به مامانشون افتخار ميكنن،، اگه تا ...

محیا جان از همسرم پرسیدم گفت یه هورمونی هستش که فیدبک منفی به هیپوتالاموس میده  اونم دیگه gnrh ترشح نمیکنه در غیاب gnrh هیپوفیز LH و FSH ترشح نمیکنه و در نتیجه تخمدان هم پروژسترون و استروژن ترشح نمیکنه و در واقع دیگه سیکلی وجود نداره و علائم یائسگی ایجاد میکنه حالت گرگرفتگی و پرخاشگری کهالبته همه موقت هستن میگه از نظر عملکرد مثل بوسرلین یا همون سیافکت هستش   و اینکه امکان بهم زدگی نظم قاعدگی تا چند ماه ممکنه بوجود بیاد ولی برطرف میشه. پس نگران نباش و به دکترت اعتماد کن منم یه دوره از بوسرلین استفاده کردم و مشکلی برام پیش نیومد. 

آره😔 من حتی فکرشو میکنم میگم باید چیکارکنم؟برم آزمایشایی ک آنا گفته رو انجام بدم پس فردا دیگه از چ ...

من اینبار ازهای ایمنی انعقادی انجام دادم و سرم  و پردنیزولون داشتم بازم منفی شدم 😔😔

من اینبار ازهای ایمنی انعقادی انجام دادم و سرم  و پردنیزولون داشتم بازم منفی شدم 😔😔

ینی همه آزمایشای تکمیلی ک آنا میزاره رو انجام دادی؟

همه چیرو بررسی کردی؟خراش اندومتر و پی ار پی ام کردی؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
نه من هیچکدومو انجام ندادم،اونجور که یادم میاد اینجا یکی از بچه ها میگفت زیاد اهمیت نمیدن تو رویان ب ...

چی بگم آخه...

من یادمه به دکترم گفتم برام پی ار پی کن گوش نکرد،سری اول گفتم ای یو ای نمیخوام گوش نکرد

اصلا همش کارخودشونو میکنن نمیدونم پس باید چیکارکنم

عششششقم تو دوغ نمیخوری مگه☺☺ چشم🍀

دلم برای دوغ و ماست ضعف میره. ولی معده ام ضعیف شده. اینا رو که میخورم ترش میکنم. دیگه بعضی وقتا که بی طاقت میشم یه پیاله ماست و نعنا میخورم ولی بعدش تا دو روز معده ام قاط میزنه

نازنین جون آدرسش کجاس

آدرس تهران - خیابان ولیعصر - چهارراه امیر اکرم - خیابان لبافی نژاد - پلاک ۵۰تلفن 02166408753 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!