2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست
من شب قبل از پانکچر زدم. دوزش رو یادم نیست

😘اونو منم زدم، به خاطر هايپري ميدن، دوزش خيلي كمه ٠/١

ايني كه به من داد همونه ولي ٣/٧٥ هست دوزش، ميترسم خيلي تاخير بندازه منو علاف شم يا ضعيف كنه عملكرد تخمدان هامو

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جالبه من خیلی حالم بد بود ابریزش بینی و.... به محض اینکه دود دادم ابریزش بینیم کلا قطع شد، گلوم که ن ...

الان دقیقا نگرانیت برای چیه؟ کسی در مورد عنبر نسا بد گفته؟

من که قبلا طب سنتی میرفتم حتی بهم گفته بودن دود عنبر نسا رو واژینال استفاده کنم. اگه تاثیر بدی روی جنین یا تخمک میذاشت همچین چیزی نمیگفتن

من هنوز برام جا نیفتاده چیه عنبر نسا باعث نگرانی تو شده

به منشی دکترم که گفتم بره این مساله رو بپرسه گفت دکتر درباره ی چیزای سنتی نظر نمیده اینجوری منشیش به ...

دود سیگار کجا.... عنبر نسا کجا

بعدشم سیستم بدن همچین الکی هم نیست که هر چی بره تو شش دست نخورده از طریق خون تو بدن پخش بشه. همون دود سیگارم اگر میزان مصرفش بالا باشه برای بارداری خطرسازه

میخوای برای اینکه خیالت راحت بشه من یه نخ سیگار دود کنم برات فیلمشو بفرستم 😂😂

😘اونو منم زدم، به خاطر هايپري ميدن، دوزش خيلي كمه ٠/١ ايني كه به من داد همونه ولي ٣/٧٥ هست دوزش، م ...

ببین این پروسه برای هر کسی یه دوره ای داره. پس الاف شدن معنی نداره. چون اول باید مشکلاتمون رو حل کنیم بعد اقدام به پانکچر یا انتقال کنیم. پس الان برای تو برطرف کردن اندومتریوز در الویته

الان دقیقا نگرانیت برای چیه؟ کسی در مورد عنبر نسا بد گفته؟ من که قبلا طب سنتی میرفتم حتی بهم گفته ب ...

تو نت یه جا نوشته بود دودش اثر سمی رو سلول داره

این نگرانم کرده، که دودش از تو شش به خون و تخمک 

زفته باشه و اثر بد گذاشته باشه بعد خدایی نکرده بچه 

سالم نباشه

سلام،بچه ها من امروزآزمایش بتا داشتم متاسفانه منفی شد عدد بتا5.2بود که تو برگه نوشته بالای 5.3مثبت هست،من روز پنجشنبه هم خودم زودتر رفتم آزمایش دادم که عدد بتا1.7بود کسی میدونه دلیل این بالا اومدن بتا چی هست؟در ضمن من پنجشنبه که آزمایش دادم دیدم منفیه دیگه رعایت نکردم چند بار جارو کشیدم بیرون رفتم،داروهامم خیلی دقیق استفاده نکردم،امکان داشت اگه استراحت میکردم و.داروهامم دقیق و.سر موقع استفاده میکردم بتام بیشتر بالا بیاد؟

سلام دوستان عزیز

رویان برام ازمایش قند وپرولاکتین نوشت جوابشو گرفتم لطفا جوابشو بگید

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلام خواهرای گلم😀😀😀😀 سوال داشتم؟؟?؟؟؟؟؟؟؟؟دومین پریودتون بعد از پانکچر چند روز طول کشید زیاد بو ...

سلام عزیزم منم بعدد از پروژسترون کلا هورمونام بهم ریخت خیلیم لکه بینی نزدیک پری داشتم کلا اذیت شدم باهاش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام من امروز آزمایش دادم و بتام ۶بود

راضی ام به رضای خدا

وقتی شاهده همه چی بود اما بازم نخواست...

چیکارمیتونم کنم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام من امروز آزمایش دادم و بتام ۶بود راضی ام به رضای خدا وقتی شاهده همه چی بود اما بازم نخواست... ...

عزیزم انشالله خدا خیلی زود برات جبران کنه و انشالله ی نی نی یهویی بیاد تو دلت ک دیگه غصه این منفی رو نخوری

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین