2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
خیلی خیلیییییییییییییی یک سال برای این نه تا دونه جنین زحمت کشیدم، ورزش، قرص های ویتامین، ازمایش های ...

كاش زودتر ازت ميپرسيدم كه با پانكچر بعديت كيفيت تخمكت چي شد،،، اونوقت اين امپول كوفتي رو نميزدم و به جاش مجدد پانكچر ميرفتم، خيلي ناراحتم، حالا ديگه عمرا دومي رو بزنم، دوتا از اون دكا داده، حالا دارم متفورمين و اينوفوليك ميخورم و ميرم ژل رويال هم ميگيرم، چندسالته؟

...

سلام خواهرای گلم😀😀😀😀

سوال داشتم؟؟?؟؟؟؟؟؟؟؟دومین پریودتون بعد از پانکچر چند روز طول کشید زیاد بود یا کم؟؟؟؟؟؟

دکترم واسم قرصه مدروکسی پروژسترون نوشت از ۱۵ پریودی تا ۲۵ روزی ۲ تا بخورم دونه ی آخرش پریود شدم یعنی ۳ شنبه هفته پیش پریودیم کمه و حالت لکه بینی دارم هنوز میتونه از عوارض داروهای هورمونی باشه؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم برای خودم میسوزه، از ترس کیفیت تخمک دو بار قبلی پانکچر، برای این سری یک سال خودمو تقویت کردم، تم ...

خب بابا يه سرماي ساده خوردي اونم همه ميخورن و حامله هم ميشن يكيش همون اناجون، ولش كن سرماخوردگي رو خب ميبيني كه كيفيت آ هست، ديگه چرا نگراني

...
چرا فکر میکنی امپول دکا رو کیفیت تخمکت تاثیر بد داشته؟! 

نه نميگم تاثير بد داشته، من اونسري بدون ال دي رفتم تو سيكل، اين سري دكتر گفت اندومتريوز خفيف داشتي كه شااايد اون اثر گذاشته رو كيفيت تخمك، ايندفعه بيا اين امپولو بزن تا اندومتريوز كم بشه بعد برسم سراغ پانكچر، ولي چون اين امپول پريود رو از طريق مهار كردن فعاليت تخمدان قطع ميكنه من اعصابم خورد شد كه حالا تخمدان رو ضعيف بار مياره😟

...
خب بابا يه سرماي ساده خوردي اونم همه ميخورن و حامله هم ميشن يكيش همون اناجون، ولش كن سرماخوردگي رو خ ...

میدونی چرا، چون داشتم آموکسی سیلین میخوردم چون مطمئن بودم بد نیست و رو تخمک اثر نداره اصلا، بعذ به منشی دکتر زنگ زدم گفت نخور آموکسی سیلین تخمک و خشک میکته و گفت قطعش کن، تلفن و که قطع کزدم کلی گریه کردم که خدایا من سرما خوردم یم هفته دیگه عمل پانکچرم هست هیچ دارویی هم نمیتونم بخورم، خیلی گریه کردم، یه دفعه یاد عنبرنسا افتادم گفتم الان دیگه چاره ای نیست   و گفتم این که دیگه خوردنی نیست که بعدا بهم بگن بده یا نمیخوام دود واژن بدم که بد باشه، میخوام به صورتم بدم میره دود تو شش و میاد بیرون، اصلا یک درصد شک نکردم که کارم اشتباهه، و چون منشی دکتر اطلاعات اشتباه بهم داده بود که قزص نخور هیچ راهی جز ابن نمیدیدم و گفنم خاصیت میکروب کشی داره و گیاهی و بد نیست

نه نميگم تاثير بد داشته، من اونسري بدون ال دي رفتم تو سيكل، اين سري دكتر گفت اندومتريوز خفيف داشتي ك ...

کیفیت تخمک ربطی نداره به این امپول، و چون تو حرف دکترت رو گوش دادی و کار سرخود نکردی یک لحظه خودتو سرزنش نکن حتی یک لحظه 

میدونی چرا، چون داشتم آموکسی سیلین میخوردم چون مطمئن بودم بد نیست و رو تخمک اثر نداره اصلا، بعذ به م ...

خب كار درستي كردي، قطعا دود عنبر نميتونم چيزي باشه كه تاثير ب اون عظمت روي تخمك داشته باشه، وا، اورانيومه مگه، خب كار خوبي كردي ازش استفاده كردي دوست منم استفاده كرده بود يك ماه قبل از بارداري، البته ماه قبل زايمان كرد كه پسر گوگولي😍

...
والا نمیدونم میگم اگه عجله داری بری که تکلیفت مشخص بشه اگه کیستی چیزی بود زودتر دارو بگیر.....  ...

سلام عزیز دلم

ممنونم انقدر توجه میکنی

من هنوز پریود نشدم باور میکنی؟!امروز روز ۲۴ آمپوله!

پس فردا میرم مطب دکتر که سونوم کنه

یه نفر تو این سایت میگفت تا یکماه بعد اچ سی جی پریود نشده و مشکل هورمونی پیدا کرده بوده

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
میدونی چرا، چون داشتم آموکسی سیلین میخوردم چون مطمئن بودم بد نیست و رو تخمک اثر نداره اصلا، بعذ به م ...

عزیزم برای چی الان شک کردی؟ ب دکترت گفتی؟

به نظر منم مشکلی نداره.

مگه نمیگی تخمک هام خوب بوده.جنین های خوبی شده؟ 

پس همه چی حله.نگران نباش.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خب كار درستي كردي، قطعا دود عنبر نميتونم چيزي باشه كه تاثير ب اون عظمت روي تخمك داشته باشه، وا، اورا ...

جالبه من خیلی حالم بد بود ابریزش بینی و.... به محض اینکه دود دادم ابریزش بینیم کلا قطع شد، گلوم که نمیتونستم اب دهنمو قورت بدم کامل خوب شدم خیلی عجیب بود برام

عزیزم برای چی الان شک کردی؟ ب دکترت گفتی؟ به نظر منم مشکلی نداره. مگه نمیگی تخمک هام خوب بوده.جنین ...

به منشی دکترم که گفتم بره این مساله رو بپرسه گفت دکتر درباره ی چیزای سنتی نظر نمیده اینجوری منشیش بهم گفت، میدونی نگرانیم از چیه، اینه که دود که دادم دود  از تو شش رفته باشه تو خون و از اونجا به تخمک و خدایی نکرده باردار بشم با این جنین ها، بچه مشکلی داشته باشه، چون تو اینترنت برای دود سیگار نوشته بخشیش از شش میاد بیرون بخشیش به خون میره مواد دودش

به منشی دکترم که گفتم بره این مساله رو بپرسه گفت دکتر درباره ی چیزای سنتی نظر نمیده اینجوری منشیش به ...

عزیزم نگران نباش. همون سیگار رو هم اگر چند روز بکشی ک تاثیر نداره زیاد.

اونایی که دودی اند و زیاد میکشن ، براشون بده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار