2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
Sm-paجون سیکلت شروع کردی ؟دارو چی داری

سلام دوستم

نه هنوز

منتظرم پ ر ی و د بشم احتمالا ۲۵ بهمن شروع میشه

قراره با لتروزول و گونال پیش برم 

میخواد اینسری شوک نده کم کم زیادش کنه 

خودت چه کردی فکری داری؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها من چهار روز دیگه پانکچر دارم اب هویج ضرر نداره بخورم؟ اخه زیاد میخورم

الان نه ولی بعد انتقال نخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان دیروز انتقال داشتم. شیاف پروژسترون اگه مقعدی بذارم،مشکلی نداره؟حتما باید واژینال.عاخه ...

بسلامتی و دلخوشی عزیزم

حتما واژینال بذار

نیم ساعت هم دراز کش باش تا جذب بشه

شیاف خارجی هم باشه بهتره اگر الان ایرانی داری بذار ولی به همسر بگو خارجی برات بخره

مرکز ما رو خارجی ش تاکید داشت.

انشالله که به زودی خبرهای خیلی خوبی ازت میشنویم

سلام پریا جون خوبی .مدتها بود ندیده بودمت . بعد سقطمون و تو اون بازه بارداری کوتاه  خیلی با هم ...

ناامید نباش عزیزم خدا براتون خیلی خیلی زود معجزه کنه

و از خوشحالی پر در بیارید 

میگم من ک دیروز انتقال داشتم.اشکال داره کله پاچه بخورم. ی خانومی بهم گفت کله پاچه خیلی خوبه واس گرف ...

دوستم سنتی ش رو نمیدونم

اما اگر از بیرون میخوای تهیه کنی نخوری بهتره

سلام خانمهای گل 🌸🌸🌸

کسی میدونه چرا انتقال بعضی ها وسط سیکل یعنی ۱۶ و ۱۷ پریه ولی بعضی ها ۲۳ و ۲۴ و... 

واسم سوال شده😏😏

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بچه ها من داروهای پانکچر اسافاده میکنم از امروز صبح زود دل دردهای شدید دارم تخمدان چپم تیییییر میکشه ...

چند تا فولیکل داشتی؟

شاید تعدادشون زیاده که ممکن هایپر بشی

سلام عزیزدلم خوبی؟بهتری؟خیلی خیلی تو فکرت بودم.چشم رعایت میکنم فداتشم.الان سونو شدم به دکتر گفتم گفت ...

خوب خدا رو شکر خاکستری جان

کی انتقال رو میدی دوستم؟

سلام بچه ها ببخشید معذرت میخوام من از وقتی که از بیمارستان مرخص شدم بالای ک ل ی ت و ر ی س م خارش دار ...

عزیزم ممکن 

حساسیت پوستی یا قارچ که احتمالش رو کمتر میدم باشه

اگر زخم نشده و هیچ نشونه ایی (تورم که کاملا ملتهب شده باشه ،برجستگی دون دون شده مثل تبخال ولی بدون آب فقط دون دون قرمز)نداری با سرکه سفید رقیق شده با پنبه شستشو بده التهاب و خارش رو میندازه و ضد عفونی کننده طبیعی هست

سلام خانمهای گل 🌸🌸🌸 کسی میدونه چرا انتقال بعضی ها وسط سیکل یعنی ۱۶ و ۱۷ پریه ولی بعضی ها ۲۳ و ۲۴ ...

برای اینکه طول سیکل ادم های مختلف متفاوته مثلا من که سیکل هام ۳۳ یا ۳۴ روزه است قطعا زمان تخمک گزاری و زمان ضخیم شدن اندومترم به جای میانه سیکل حدود ۲۰ یا ۲۱ ام میشه. اینو دکتر راحت تشخیص میده اصلا نگران نباش

سونو کرد و گفت ساک دفرمه شده و گفت بتا رو تکرار کن خبرش بده ، بتام ۲۸۵۰ بود و ۵ هفته بهش زنگ زدم گف ...

واقعا خیلی سخته ولی حز قبولش چاره ای نیست خدا به هممون تو این راه صبر و عاقبت شیرین هدیه کنه

خاكستري نگران نباش ترشحاتت واقعا ب خاطر مصرف استراديوله، منم داشتم

ممنون فداتشم.خداروشکر.واقعا دکترای طرف ما خنگن😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوب خدا رو شکر خاکستری جان کی انتقال رو میدی دوستم؟

ممنون عزیزم

گفت چهارشنبه بیا برای انتقال

التماااس دعا بچه ها

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم