2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046385 بازدید | 684511 پست
@زین ‍ ‍  سلام عزیزم خوبی کارای درمانت چی شد ؟

سلام گلم شما خوبین ؟ ماه قبل هیسترو شدم فعلا ک دکتر گفته تا دو ماه بعد از هیسترو پروژسترون استروژن بخور

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم من توتمام انتقالای فریزم از۵روز قبل از انتقال آمپول یاشیاف پروژسترون داشتم،نمی‌دونم این چیزی ک ...

عزیزم شیاف پروژسترون فرق داره ، شیاف کلوتریمازول برای عفونته.شیاف پروژسترون ضرری نداره در کل و اینکه ۵ روز نمیشه عزیزم.من پنج شنبه و جمعه و شنبه باید استفاده میکردم.اولین ویزیتمم شنبه بود.یعنی صبحش باید شیافو میذاشتم بعد میرفتم پیش دکترم.فعلا که نذاشتم.ببینم چی میشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من توتمام انتقالای فریزم از۵روز قبل از انتقال آمپول یاشیاف پروژسترون داشتم،نمی‌دونم این چیزی ک ...

عزیزم منظورم از شنبه فردا هستشا.چجوری میشه ۵ روز بعد از استفاده ی شیاف؟من دیشب با خودم گفتم اولا که من عفونتم شدید نیست دوما اینکه دکتر ای وی افم میبینتم اونم اگه عفونت داشته باشم تشخیص میده دیگه،نهایتش خودش بهم پماد میده مثل انا جون که از روز انتقالش پماد داشت.تصمیم گرفتم صبر کنم و فردا ببینم دکتر ای وی افم چی میگه.اینجوری کمتر استرس میگیرم از اینکه دستکاری کردم خودمو😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم ویتامین دی چند بود توی ازمایشت؟

دقيقا يادم نيست اما مى دونم دكتر گفت بهتره بخورم چون اينجا آفتاب هم كمه 

من هر دو هفته يه بار يه دونه ٥٠٠٠٠ مى خوردم بعد انتقال هم به كل قطع شد

سلام گلم مبارکت باشه،ان شاءلله همه چی عالی پیش بره 🤲

عزیزم در چ حالی...نی نی ها خوبن؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اوووووف من انقد میخورمممممم اونم ترش

بَههههههههههه برم تو کارش پس😍😍😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آره عزيزم بخور نوش جونت هر چى دوست دارى بخور مطمين باش به جوجه ها هم بيشتر مزه مى ده🌸🌸

ممنووووونم عزیزم😙🍀

در حد اعتدال سعی میکنم بخورم همه چی😁

میگم جنسیت نی نی معلوم شد؟؟؟؟؟😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
از من ب شما نصیحت😂😎 هر چی دوست داری بخور  فقط فعلا تا آخر ۴ ماهگیت قاعده آورهارو نخور

چشم چشم بهار جووون🍀☘

ولی لامصب عجب قرمه سبزی بووووود😋😎🤗🙈🙈

آخ آخ گفتی دوغ اگه خواستی قرمه سبزی بخوری لوبیاشو کمتر بخور یا اینکه قبلا نفخشو بگیر

چشم عزیزم..😚

وای دوغ ک میخورم احساس میکنم از سرتا پام خنک میشه جووون میگیره😁😆

دلم ضعف رفت😊😍😍😍 دریا بار اول چشمت به بچه ات افتاد اول برای زندگی خودت دعا کن بعد هم برای ما

چشم عزیزم 😍

شما هم دعا کن ک من این چند روز باقیمانده رو ب خیر بگذرونم و بچم سر موقع و ب سلامت ب دنیا بیاد🙏❤

بهار جون در مواقعي كه طول سرويكس سر مرز باشه يا خطري احساس بشه بايد سونوي واژينال انجام داد من هم نم ...

طول سرویکس منو تو سونو ان تی و آنومالی گفتن،

بعد دوستمون لاهیجان گفتن هر بار دکترشون سونوی واژینال براش انجام میدن من گفتم خوب نیست مگر در مواقع ضروری، ک ب گفته شما اگه لب مرز باشه با سونو واژینال مشخص میشه